Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.447
Cevap
42
Favori
148.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
    Yine uzun bir tarih, ben battle.net balance güncellemesi için bekliyorum goldu stokladım. Şimdi xavius yanlış hatırlamıyorsam 2. hafta düşmüştü ya zorlasınlar yada bu kadar bekletmesinler bence.
  • Forumda Emre gibi karşılıksız ve doğru bilgi paylaşanlar banlanırken forumda defalarca yazılanları araştırma yapmadan ve ukela ve laubali tarzda konular açıp aynı tarzda cevap verenler devam ediyor. Bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Burayı ayakta tutanları da küstüreceksiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Champer of aspect realminde bir ben mi oynuyorum 1 tane türke rastlamadım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xass

    Forumda Emre gibi karşılıksız ve doğru bilgi paylaşanlar banlanırken forumda defalarca yazılanları araştırma yapmadan ve ukela ve laubali tarzda konular açıp aynı tarzda cevap verenler devam ediyor. Bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Burayı ayakta tutanları da küstüreceksiniz.

    Geçen adamın teki yem attı, herkesde yedi. Tartışalacak bişey yoktu, he he diyecen öyle adamlara susacaklar. Adamı takan olunca bu sefer oda amacına ulaşıyo olayı büyütüyo. Gereksiz ban yediler bence ama insanlar dolmuş yani. O kadar bıkmışlar ki toxic adamlardan, haklılar da bi nevi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alchemist'lere bir sorum var. Mesleklerim mining & herbalist fakat hem flask fiyatlarının çok pahalı hemde biraz sıkıldığım için alchemist kasayım diyorum. Benim oynadığım serverda flask fiyatları 650 - 700 gold arası değişiyor. İçeriklere baktığımda bir flask 7 starlight rose istiyor. 1 starlight rose ah'de 75 gold'a satılıyor. Birde 10'ar tane iki farklı legion çiçeği istiyor. Onların da tanesi 30 gold filan. Cooking'teki gibi 5'er 5'er filan mı basılıyor flask'lar? Yoksa çiçekleri ah'de satsan her türlü daha karlı gibi geldi. Eğer öyleyse hiç alchemist kasmıycam.
  • hocam flask malzemeleri flaskın fiyatını geçiyor lakin flaskın rank olayı var onu 3 yaparsanız şansa 2-3-4-5 patlıyor bana en fazla 3 patladı. 2 patlarsa da kardasın rank3 yapmadan para kazanamazsınız. flaskın rank kasma olayını sorarsanız onun hakkında da bilgi veririm.
  • Hinzo H kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam o zaman hiç kasmaya gerek yok. Çiçeği direk ah'de satmak çok daha karlı oluyor. Kemiksiz gold geliyor. Çiçeği satınca zaten flask parasınıda çıkarıyor.
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    yani dediğin gibi direkte satabilirsin. boş vaktin varsa uğraşa bilirsin benim str flaskı rank 3 oldu 1000 gold para ediyor teki. 2 gün çiçek topluyorum 3. gün hepsini birden basıyorum 100 tane flask çıkıyor 2 güne 80-120 k gold kasıyorum çokta fazla zamanımıda almıyor. herbalzm yapıcaksanız skygolem alın kendinize toplarken mountten inmiyorsunuz saygılar.
  • Hinzo H kullanıcısına yanıt
    peki aynı materyal'i flask basmadan ah'ye satsanız ne kadar kazanırsınız tahmini ?
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    günde 300 rose kassan 24k yapar diğer 2 çiçekte 20 k desen 44k kasarsın 1 günde güzel 4-5 saatin gider ama rahat bunları kasarken birde herb ranklarını kasmanız gerekir. starlight rose bitkisinin rankını en az 2 yapmanız lazım o da yetmezde 1 e 1 rose cıksın bitkiden. Flask ta şans faktörü olduğu için 1 hafta iyi kar edersin 1 hafta az verdiğim rakamlar tam çıkmayabilir.
  • Hydralisk kullanıcısına yanıt
    Meteryali alan oyuncular da genel de kar yapmak için alıyorlar, bonus craft ile.
    15 tane bile craft yapabilirsin tek sefer de, düşük şans olsa da bu karı hiç etmek pek mantıklı değil.
  • Hinzo H kullanıcısına yanıt
    Günde 300 rose az olmuş ben 1 saatin sonunda en kötü 140 rose gördüm harbi farm yapsa 4 saatte 500 rose görür @Hinzo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    çok fazla patlamıyor 3 patladı genelde 1 e 1 veriyor. Metaryeli alıp basmak mantıksız. belkide aynı görüşteyiz :) pek anlamadım söylediğinizi
  • Nighthold, Ocak 17 de açılacakmış. LFR ve Mythic de 1 hafta sonrasında.

    Daha 1 ay var ya ama 7.1.5 ile nighthold birbirine bağlı değilmiş. 7.1.5 daha erken gelecek yani fakat henüz ayar çekiyoruz ikisinede, final bi durum yok demiş blue

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alchemy ile ilgili bir soruda ben sorayım
    alcemy de yeni pot flask vs. yapmak için eskiden olduğu gibi pot yaptıkça yeni potların proclaması mantığımı geçerli
    yada o enteresan alcemy görevleri ilemi geliyor O.o factionlarda herhangi bir recipe görmedim aklıma takıldı
  • item level 871 de tıkandı ya sürekli Mythic+ da sıkkıyor bir süreden sonra zaten 6-7 seviye yapabiliyorum onlardan da bir şey düşmüyor doğru düzgün. daha yüksek keylere de almıyorlar mythic emerald mı denemek lazım artık?
  • equip level 871 olduysa mythic en girmen gerek en azından ilk 4-5 boss için.
    ben de aynı durumdayım sanırım dungeon grindlemeden de artmayacak.
    Nasıl olsa nh geliyo yakındır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunda para kasan arkadaşlar nasıl kasıyor acaba? Toplama mesleklerinde öyle aman aman bir para yok. Toplayıp bir şeyler yapıp satmada da pek para yok gibi gözüküyor. Oyuna başladığımda Tailoring ve Skinning mesleklerine gitmiştim. WoD'da Hexweave bag yapıp satıyordum ama yeni gelen bag hem 30 slot hem de yapması biraz masraflı gibi yapmak için 10 BoS istemesi biraz insafsızca bence. İlla çiçek ot fln mı toplayalım biz de para kazanmak için.
  • Zesty Phoenix kullanıcısına yanıt
    En basit ve hızlı olanı, alt karakterler... sayı arttıkça kasılan miktar da artıyor.
  • pug gruplara kaydolduğumuzda adam üzerimizdeki equipped gear'ın ilevel'ini mı yoksa çantadaki maksimum ilevel'ı mı görüyor? Yada tam tersi bizim grubumuza biri geldiğinde hangi ilevel'ı görüyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hydralisk -- 27 Aralık 2016; 17:34:35 >
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.