Şimdi Ara

## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ## (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.447
Cevap
42
Favori
148.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok ya bug olduğunu düşünmek değil, çok da umurumda değil hunterla oynamıyorum artık. Ama benimle aynı araştırma seviyesinde olan birisinin benden 1 gün daha az sürede tamamlıyor olması garip geldi. Yeni oynadığım karakterde olsa başvururdum yoksa çok da önemli değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • himone H kullanıcısına yanıt
    Standardı 5 gündür. Oyunun ilk 1-2 haftasında başlayan ve sürekli devam eden karakterlerin tamamı için her 5 günde 1 tamamlanır Artifact Knowledge. Daha sonradan oyuna başlayanlar ve sonradan kasılan alt karakterler için süre daha düşük başlar, geçtiğimiz 2 haftada 110 olan biri için bu 2 gündür, 1 ay sonra 1 gün bile olabilir.
    Şu an elde edilebilen en yüksek Artifact Knowledge Level 18'e yaklaştıkça onların süreleri de artmaya başlar. Bir süre sonra, onlarda da 5 gün sürer.
  • Selamlar 2009-2012 arası düzenli oynamıştım 5 yıl aradan sonra oyuna tekrar başladım tabi o dolu karakterim ve hesabım yok oldu. Hemen hemen bir çok şeyi unutmuşum. Yenilik olarakta çok şey var en son cata oynamıştım. Şimdi sıfırdan level 1 mage olarak başladım undead. Tanıdığım, yardım alabilceğim kimsede yok tek başıma oynuyorum başlangıç olarak neler yapmalıyım ? Sanırım extra xp veren item set'ler vs... vardı ama nerden nasıl alınır hiç birşey hatırlamıyorum. Level 30 oldum sadece quest yapıyorum üzerimde giysi namına hiç birşey yok düşmüyorda bir kaç kere grup girdim damage yapamıyor karakter çok kötü gıdıklama seviyesi gibi bişey. Quest olarakta tıkandım güçsüzlükten. Aşırı sıkıcı bir durumun içindeyim server'da boş tek başıma atla sağ sola koşturup duruyorum Hillsbrad'ta tavsiye edebilceğiniz bir ilerleme takvimi varsa çok yardımı dokunur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Selamlar 2009-2012 arası düzenli oynamıştım 5 yıl aradan sonra oyuna tekrar başladım tabi o dolu karakterim ve hesabım yok oldu. Hemen hemen bir çok şeyi unutmuşum. Yenilik olarakta çok şey var en son cata oynamıştım. Şimdi sıfırdan level 1 mage olarak başladım undead. Tanıdığım, yardım alabilceğim kimsede yok tek başıma oynuyorum başlangıç olarak neler yapmalıyım ? Sanırım extra xp veren item set'ler vs... vardı ama nerden nasıl alınır hiç birşey hatırlamıyorum. Level 30 oldum sadece quest yapıyorum üzerimde giysi namına hiç birşey yok düşmüyorda bir kaç kere grup girdim damage yapamıyor karakter çok kötü gıdıklama seviyesi gibi bişey. Quest olarakta tıkandım güçsüzlükten. Aşırı sıkıcı bir durumun içindeyim server'da boş tek başıma atla sağ sola koşturup duruyorum Hillsbrad'ta tavsiye edebilceğiniz bir ilerleme takvimi varsa çok yardımı dokunur.

    ekstra xp veren sizinle beraber level atlayan itemler horde undercity alliance dwarf şehrinde bulunur
    para ile satılır ilk alındıklarında 60 levele kadar sonra upgrade edilerek 90 a kadar giyilebilir.
    yaklaşık 10K gold ile bir karaktere çoğu heirloom itemi alabilirsiniz fakat başlangıç seviyesinde sanırım o kadar gold bulamazsınız
    sizin yapacağınız şey şu her 10'lu levelde ana şehre gidip şehirdeki panodan yeni haritadaki quest zincirini başlatmanız
    levelling yaparken questler ve dungeonlar yeterli item veriyor aslında
    birde damager olduğunuz için dungeon sırası biraz geç gelir ama tüm dungeonları kesin yapın çünkü içlerinde yüksek xp veren görevler mevcut ve daha iyi itemler düşüyor.
    Quest yaparken herzaman dungeon sırasına girin sıranız gelene kadar quest yaparsınız gelince girersiniz dungeon bittiğinde tekrar kaldığınız yerden queste devam

    son olarak kalabalık bir server seçmeniz daha iyi olabilir fakat unutmayın levelling yaparken çok farklı haritalarda kasabiliyorsunuz o yüzden ilk başlarda fazla insan görmemeniz normal fakat yinede şuradan real populasyon durumuna bakabilirsiniz.https://realmpop.com/




  • Canım çooolok dehşet draenei çekiyo, mage oynıcam ama hiç ally end game tecrübem olmadıgından realm sorunu yaşıyorum.

    Argent dawn
    Silvermoon
    Outland

    Arası kaldım. Amacım daha çok canım sıkılınca girip eğlenmek. M+ raid vs horde karakterimle yaptıgımdan aynı şeyleri başka karakter ile yapmak çok sıkar beni. Bu yüzden pve olarak belki pug raid yaparım o kadar. Pvp yaparım muhtemelen frost oynıcam. Hardcore pvp yapmıcagımdan outland aşırı kaçabilir gibi? Silvermoon da güzel bilemedim ya

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bilgi ve tavsiyeler için teşekkürler
  • geçen gün aklıma bir soru takıldı bu warlocklar demonlara hizmet ediyorsa legionda demon kesmeleri çok saçma değil mi ?
  • tam tersi demonlar warlock'a hizmet ediyor.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    ben tam tersi diye biliyordum çok teşekkürler
  • Merhabalar paketin başından beri oynuyorum sayılır. Artifact knowledge level'im: 18 ama yeni bir karakter kasmayı düşünüyorum. Tek gözüme zor gelen artifact knowledge leveli kasmak. Main karakterimdeki 18 levelin alt karaktere herhangi bir şekilde faydası olurmu olursa nasıl yaparım ?
  • Yukarıdaki mesajlarda cevabın var.
  • Arkadaslar addonlar fps dusururmu normalde 95 100 fpsde oynerken bazen ani takilmalar oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KargalarınKargasası kullanıcısına yanıt
    addonlar ram kullanıyor haliyle kimisi düşürüyor. tmw exorcus skada(gecmis kayıtlar silinmediginde) en çok ram harcayanlar diye biliyorum. normalde 90 100 de oynatan bir sistemin varsa bunlar donduracak etki yaratmaz diye düşünüyorum. gölge, kenar yumusatma ayarları ve distance uzaklığıyla biraz oynarsanız bu ani donmaları engelleyebilirsiniz. ha bu arada ses ayarları genelde ultra ve highda varsayılandır ve onlar da yüksek ram yiyor düşürürseniz fark yaratabilir. Ayrıca settings-advanced ayarından max background fps ve max fpsi 60-70 e sabitlerseniz makinanız daha yükseğini elde etmek için kendini zorlamayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu artifact researcha 5 günden 7 ye çıktı ne iş anlamadım morelimi bozdu
    ## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ##

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IchigoKurasaki

    Beyler bu artifact researcha 5 günden 7 ye çıktı ne iş anlamadım morelimi bozdu
    ## WoW - Yeni Başlayanlar Soru Sorma Merkezi ##

    18 e geldi mi seviyesi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Nerden bakılıyoki seviyesi bilmiyorum :) ama silahı soruyosan fullendi nerdeyse son 1 tane upgrade kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhoIsYourSummoner W kullanıcısına yanıt
    Dediklerini yapicam bide oyle deniyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • addon ların bazılarını ayarlayamıyorum
    yardımcı olabilecek var mı?
  • hangileri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legion'da gold için skinning mi mining mi daha çok para getiriyor? Hangisini kasayım daha doğrusu mining'i fulledimde sanki pek gold getirmiyor. herbalist'in getirisi daha yüksek gibi geldi. Mining'i bırakip skinning mi kassam diyorum token için.
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.