Şimdi Ara

Yeni başlayan/başlayacak varsa birlikte oynayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 ay önce 110 liraya almıştım. Bu kategoriye konu açıp, ana konuya oyunla ilgili sorular sormustum. Pek çok kişi bilgi vermiş yardımcı olmuşlardı sağ olsunlar. Meğerse hepsi boşaymış. 10 dk oynamıslıgım olmadı.

    Lafı uzatmıyım. Gandarada karakter açıp, ilk başlangıç yerinde 5 dk birkaç mob kesip çıkmıştım. O gün bu gündür birdaha girmedim. 80 lvl Boosterı kullanmadım, +80 boost itemi duruyor. (gw2+hots paketini alınca +80 lvl booster hediye ediyor)
    İngilizcemin yetersizliğinden dolayı gözüm yemiyor tek basıma üstesinden gelebileceğimi düşünmüyorum. Ayrıca böylesine yoğun kafa yormayı gerektiren mmorpg leri artık kafam almıyor sıkıyor.

    Bu sefer kalıcı olarak başlamayı düşünüyorum ve bırakmaya niyetim yok. Düzenli şekilde aktif olarak oynarım. Yanıma benimle birlikte sıfırdan oyuna başlayacak birini arıyorum. Hali hazırda oyuna yeni başlamış veya başlamayı düşünen birileri varsa oyunu beraber öğrenir birlikte gelişiriz. Tek kişi oynayıp sıkılmaktansa yanına bir yoldaş lazım.

    Not: Yanlış anlaşılma olmasın. Kendi hesabıma birini aramıyorum. Herkes kendisine ait hesapta oynayacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 31 Ocak 2017; 17:53:46 >







  • Hocam ben yeni başlıyıcam Display Name: Roland.4836 beraber oynarız istersen. Bu akşam 7 gibi giriyorum..
  • Birde ben desolation serverdayim gandaraya giricektim ama yanlıslıkla desolationa girmisim :) nasıl değiştiririz?
  • Seaferer Rest serverındayım ben biraz item ve gold var gelirseniz beraber oynarız bende yeni bir karakter açıp kasmayı düşünüyorum hafta içi sabah 8 ile 18 saatleri arasında online olabiliyorum. Gelirseniz bende çok detaylı bir şekilde bilmiyorum beraber karıştıra karıştıra oynarız. Beraber dungeonlara gireriz. Yeni başlıyorsanız bu servera gelirseniz dediğim gibi yardımlaşarak kasarız. Çanta konusundada yardımcı olabilirim.
  • Ben gandara serverındayım. Gerçi karakter 1 lvl hiç oynamadım. Karakter ahım şahım olmadıgı için sw önemsiz gerekirse başka sw de yeniden açarım. Benim için sw farketmez. Türk yoğunluğu gandarada dedikleri için orda açmıstım. Gerçi sadece WvW de fark oluyormus.

    Kararlaştırırsak iyi olur biriniz Seaferer Rest diğeriniz desolation


    Seaferer Rest en ideali gibi deadlords arkadasımız zaten halihazırda ordaymıs. Çok detaylı bilmediğini söylesede bizden çok daha fazla bilgiye sahip olduğu kesindir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 6 Şubat 2017; 19:52:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKINALP

    Ben gandara serverındayım. Gerçi karakter 1 lvl hiç oynamadım. Karakter ahım şahım olmadıgı için sw önemsiz gerekirse başka sw de yeniden açarım. Benim için sw farketmez. Türk yoğunluğu gandarada dedikleri için orda açmıstım. Gerçi sadece WvW de fark oluyormus.

    Kararlaştırırsak iyi olur biriniz Seaferer Rest diğeriniz desolation


    Seaferer Rest en ideali gibi deadlords arkadasımız zaten halihazırda ordaymıs. Çok detaylı bilmediğini söylesede bizden çok daha fazla bilgiye sahip olduğu kesindir.

    Display Name: TEKINALP.9850

    Bende en kısa zamanda o servera transfer olurum oynarız birlikte..
  • 6 gün sonra transfer olucakmışım sizin servera yokmudur başka bi yolu ?
  • Benim id Deniz.9451 . Şimdi normalde server değiştirebilmek için hiç bir karakterinin olmaması lazım. Misal yeni başlamış bir hesapta misal pek fazla birşeyi olmayan bir karakteri silip hiç bir karakter yaratılmamışsa hesapta onu istediğiniz serverda açabiliyorsunuz. Misal arkadaş instant level boostu kullanmış bence 80 level olmak ile alakalı çok fazla bir sıkıntı yok zaten 80 olduktan sonrada bütün mapi açmamız gerekicek. Achi leri yapmamız gerekicek 80 olduktan sonra mastery pointleri kasmamız gerekicek pvp yapıcaz ki pvp çok zevkli. Normal savaş alanları (bg), ranked bgler wvwvw ler inanılmaz zevkli ve eğlenceli. İtem yapmak için kesinlikle craft meslek kasmamız gerekiyor ki aslında çok iyi derecede İngilizce bilmek gerekmiyor orta düzey idare ediyor. Ben elimden geldiğince yardımcı olurum o ayrı. Benim hesapta çok skin ve glider skini toolslar var ondan kıyamıyorum başka servera geçmeye. Para kasmakta öyle ahım şahım çok zor değil. 80 level olduktan sonra işinize yaramayın exotic ( turuncu renkli ) itemler ortalama 1-10 gold arası değişiyor satılıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadlords

    Benim id Deniz.9451 . Şimdi normalde server değiştirebilmek için hiç bir karakterinin olmaması lazım. Misal yeni başlamış bir hesapta misal pek fazla birşeyi olmayan bir karakteri silip hiç bir karakter yaratılmamışsa hesapta onu istediğiniz serverda açabiliyorsunuz. Misal arkadaş instant level boostu kullanmış bence 80 level olmak ile alakalı çok fazla bir sıkıntı yok zaten 80 olduktan sonrada bütün mapi açmamız gerekicek. Achi leri yapmamız gerekicek 80 olduktan sonra mastery pointleri kasmamız gerekicek pvp yapıcaz ki pvp çok zevkli. Normal savaş alanları (bg), ranked bgler wvwvw ler inanılmaz zevkli ve eğlenceli. İtem yapmak için kesinlikle craft meslek kasmamız gerekiyor ki aslında çok iyi derecede İngilizce bilmek gerekmiyor orta düzey idare ediyor. Ben elimden geldiğince yardımcı olurum o ayrı. Benim hesapta çok skin ve glider skini toolslar var ondan kıyamıyorum başka servera geçmeye. Para kasmakta öyle ahım şahım çok zor değil. 80 level olduktan sonra işinize yaramayın exotic ( turuncu renkli ) itemler ortalama 1-10 gold arası değişiyor satılıyor.

    Ben dediğiniz server'a gelicem fakat daha önce değiştirdiğim için 6 gün beklemem gerekiyo karakterim zaten yok daha önce değiştirdiğim için 6 gün beklemem gerekiyormuş :(




  • Beklerim herzaman dediğim gibi bende yeni bir karakter kasıcam ki zaten 80 olan karakterlede level 1 mapindeki görevleri yaptığın zaman direk xp veriyor leveli o bölgeye göre balance yapıyor
  • Oyunu öğrenmeden, hiçbir şey bilmeden, 80 lvl karakterim bile yokken gold çeksem bir işime yarar mı? Yoksa 80 olup, bir takım şeyleri tamamlayıp, oyunu öğrenince mi çekeyim?

    500 gold'un oyunu öğrenmeme, gelişme sürecimi hızlandırmaya, iteme ıvıra zıvıra vb. etkisi olacaksa hemen 500 gold çekebilirim. 500 gold ile neler yapılır ne kadar yeterli gelir bir fikrim bile yok zaten sizde gold kasmanın pek zor olmadıgını söylemişsiniz.

    Yukarda arkadaşa verdiğiniz bir cevapta 80 lvl booster kısmında beni mi belirttiniz yoksa izah etmek için basit bir örnek mi verdiniz tam bir çıkarımda bulunamadım. Eğer beni belirttiyseniz ben 80 level booster'ı kullanmadım, duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 31 Ocak 2017; 18:55:58 >
  • Genel olarak instant 80 level boost kullanılırsa eğer o boşa gidebilir anlamında söylemeye çalıştım. 500 goldun olması illaki fayda sağlar misal meslek kasarken ki iyide level kasılıyor alabilirsin. 500 goldu geme çevirip bazı skinler çanta banka slotu gibi vs bir çok şeyide satın alabilirsiniz. Glider skin olabilir bu gemle alınabilen bitmeyen toolsları alabilirsiniz gibi gibi. Ama çok fazla faydası olmuyor çünkü birçok itemi craftlamak için ciddi miktarda materyal istiyor belli bir yerden sonra ve para dayanmıyor buna legendary bir silah ortalama 1500 gold civarı ki ascend setleride parayla alamıyorsunuz gibi gibi gidiyor. İtemler genelde account bound oluyor sadece hesap içindeki karakterler için kullanılabiliyor.
  • WoW wod yaması gelmeden once gw2 başlamıştık. wod gelince bırakmak zorunda kaldım.60 küsüre kadar warrior kasmıştım. wod tan sıkılıp ko donmuştum. KO dan sıkılıp wow dondum. legionu 3 ay öncesine kadar zevkle oynuordum.Sıkmaya başladı. pvp için adam bulamamak, raid için saatlerce beklemek, her gün wq yapmak... gw2 tekrar başlama kararı aldım. bu sefer elementalist kasıyorum. Seneler once Seaferer Restte başlamıştık. Orada devam ediyorum. Yeni paketi henüz almadım. 26lvl im.

    NeveN.8964 ekleyebilirsiniz.
  • Onlineım arkadaşlar hertürlü elimden gelen desteği vermeye hazırım.
  • benide ekleyebilirsiniz. beraber haritayı tamamlayabiliriz.
    woodpecker.9346

    @Xaroon hocam server transfer yapmanıza gerek yoktu. oyunda mega server mantığı var. friend olarak ekleyip party kurarsanız sen veya party kurduğun kişi senin yanına gelebilir. server farkı sadece wvw'de ortaya çıkıyor.

    @deadlords server transferi sonrası skinler vs gitmiyor diye biliyorum.


    konu sahibinin sorusuna gelirsek 500 gold çekmek istiyorsanız deadlords'un da dediği gibi crafting yaparken çok işine yarar. 1 mesleği 500 yapmak için ortalama 120 gold civarı gider. birde ascended item için 100 veya daha fazla gidiyor. örneğin ascended staff için ben 120 golddan fazla harcadığımı bilirim. daha bunun armor seti var. 200 gold harcadım daha 4 parçası eksik. 80 lvl olduğunda armor setin veya duruma göre weapon'un hazır olur. 1 lvl'den başlarsan rahatlıkla 80 olana kadar 50 gold veya daha fazlasını kasabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 1 Şubat 2017; 16:1:0 >




  • Ben o konuyu bilmiyorum wvwvw farkını biliyorumda farklı serverlar ile aynı mapte olabiliyormu okadarını bilemiyorum ama wvwvw de zaten çok zevkli oluyor arkadaşlarınla takılmak.
  • Gold almak yasal mı? Teslimatı oyun içi posta ile yapılıyormus. Yanlış bilmiyorsam yasal değilmiş ve arenanet tarafından bir zaman sonra ban yenilebileceğini duydum. Düşünceniz nedir? Gold alıp gelişeyim derken arenanet hesabı uçurmasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEKINALP

    Gold almak yasal mı? Teslimatı oyun içi posta ile yapılıyormus. Yanlış bilmiyorsam yasal değilmiş ve arenanet tarafından bir zaman sonra ban yenilebileceğini duydum. Düşünceniz nedir? Gold alıp gelişeyim derken arenanet hesabı uçurmasın

    Hiç gold almadım. Ama oyle bir durum varsa dimyata pirince giderken evde ki bulgurdan olma durumu olabilir. Bulasmamak en iyisi.

    Item olarak kullanacağım dersen onun için düşünme. Oyunda bir npc ile exotic setini rahatlikla alabilirsin.

    Fractal vs girerken genelde farkli serverlardan kişilerle giriyordum ben. Pve icin server olayi kalktı diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6B037E8D -- 1 Şubat 2017; 16:35:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben gold aldım item olarak gönderiliyor genelde ectoplasm 30 silver piyasada direk satılıyor. Misal veriyorum 100 gold aldınmı 100x0.3 hesabı direk mail olarak gönderiyor arkadaşlar. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama sadece bugün için sabahtan bu zamana kadar güle oynaya 15 gold kastım brokerde item satarak ve bir okadarda satılmasını beklediğim itemim var ki direk sattıklarım ile okadar para yaptım. Para çok büyük sıkıntı değil ama ben genelde görüntü için ve slot için gem aldım goldla daha ucuza denk geliyor. Exotic seti kendim yapmak istiyorum onun içinde armour craftingi 473 yaptım onu kasıyorum ince ince
  • Az önce 900 gold aldım. Satıcı 500 gold ve 400 gold olmak üzere 2 mail ile yolladı.

    500 ü kabul ettim sorun yok fakat 400 ü kabul edemiyorum, take all butonu aktif olmuyor.

    Duyduguma göre mail yolu ile haftada kabul edebileceğimiz max. gold limiti 500 müş. Doğru mu böyle bir şey?

    1 hafta sonra sorunsuzca alabilirim değil mi? Yani 400 goldu barındıran mail nasıl izah edeyim zaman aşımı sebebiyle ya da başka bir sebeple kendiliğinden silinmez, ya da mail silinmese bile içeriği (gold) silinmez değil mi?

    Bu kadar sıfır bilgiyle,acemilikle böyle işlere kalkısınca haliyle size böyle sorular yöneltiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.