Şimdi Ara

yeni ayakkabı elektronık eşya top vs vs içinden cıkan silica gel yazan şey nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni ayakkabı elektronık eşya top vs vs içinden cıkan silica gel yazan şey nedir ve ne işe yarar

• Rutubet önleyici
  • Tadı çok güzel yalnız,hindistan cevizine benziyor.Ayrıca ben yedim hiç bişey olmuyor.
  • Naftalindir o böcek önleyiciDaha doğrusu bakteri önlemek için kullanılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etkisiz Eleman -- 6 Haziran 2008; 23:53:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cthun

Rutubet önleyici

ama plastık poset ıcınde nsı l rutubet onlesın
  • nemi çok iyi alan bir maddedir. sanırım en iyi o alıyor tam emin degili. hani annen tuzlukların içine prinç koyar ya nemi alsın tuzlar nemlenip tıkmasın diye. işte pirinç yerine silica jel koyarsan çok daha etkili olur ama zehirlenip ölebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

quote:

Orjinalden alıntı: Cthun

Rutubet önleyici

ama plastık poset ıcınde nsı l rutubet onlesın

plastik değildir o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nem almak için kutulara konan .hava geçiren bir torba içinde bulunan iri kum taneciklerine benzeyen, silisyum ihtiva eden madde
  • Gecenin bir yarısı merak ettim araştırdım silica gel Nem Rutubet önleyiciymiş naftalin değildir naftalinin enterasan ve bence hoş bir kokusu vardır fark ettiğinizde naftalin dedikleri bu olsa gerek dersiniz zaten. Ayrıca silica gel plastik şeker benzeri bir görüntüye sahip olup fark edilebilecek bir kokusu olmamakla birlikte yenmemesi tadına bakılmaması gereken bir maddedir zannımca kuvvetle muhtemel zehirli olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.