Şimdi Ara

Yeni Aveo Kartel Çatladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Aveo ile 100 - 150 metrelik toprak bir sokakdan geçerken aracın altı toprak bir yükseltiye dokandı. Çok az bir sürtme sesi geldi. Ciddi tedirginlik yaratacak bir ses değildi. Bir çok farklı araç kullandım bu zamana kadar bundan çoksert darbelere maruz kaldı (kartel muhafazası olmamasına rağmen) diğer araçlar hiç bir şey olmadı. Ancak Yeni AVEO da kartel çatladı. Kartelin altında belli belirsiz toplu iğne başı kadar 2 adet çökük oluşmuş ama kartel burdan delinmemiş kartelin darbeye maruz kalmayan ön yan kenarı uzunlamasına çatlamış. Alüminyum dan yapılan kartel ancak bu kadar dayanıklıymış. :) Siz siz olun muhakkak kartel muhafaza taktırın bu araca yoksa en ufak temasta yolda kalırsınız. Birde en ufak darbeyi önemsemeyip bakmazsanız ( Ben aracı yeni aldığımdan huyunu suyunu bilmediğimden hemen inip baktım bir şey oldumu diye ve yağı fark ettim motor zarar görmeden) motor yatak sarar ve yep yeni araca motor yaptırmak zorunda kalırsınız.

• Yetkili serviste kartel yenisi ile değişti. Ayrıca kartel muhafaza saçı takıldı, bu sorun yeni Opel lerde de aynıymış servis kartel muhafaza takılmasını tavsiye ediyor.
  • geçmiş olsun neyse ki zamanında farkına varmışsınız.bizimde öğrendiğimiz iyi oldu.tşk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.