Şimdi Ara

Yeni auris almak üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar premium modelinde indirim yapmıyolar advance skypack 53000 dediler premium 58000 tl fikir verecekler sizce satarken premium o değeri kaybedermi hangisini alayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: gastan

    Arkadaşlar premium modelinde indirim yapmıyolar advance skypack 53000 dediler premium 58000 tl fikir verecekler sizce satarken premium o değeri kaybedermi hangisini alayım

    53, 000 tl bence oldukca iyi fiyat almissiniz advance skypack 1.6 multidrive s icin. Bu fiyata bu kalite ve donanimda su an piyasada baska 1.6 otomatik arac yok sanirim.ustelik skypack ile koskoca bir cam tavanla geliyor arac.

    Oncelikle sunu soliyim. Advance donanimda bir aracta olmasi gereken hersey var. Bircok markanin full paketleri kadar donanimli.

    Premium un en buyuk farki gostergeleri. Bu benim fikrim tabii. Park sensorleri zaten arka sensorler advance icin de size hediye edecekler. On sensor olmasa da olur. Isitmali koltuk olsa da olur olmasa da. Otomatik park ben olsa da kullanacagim bir ozellik degil acikcasi. Cift bolgeli dijital klima deseniz zaten advance pakette de dijital klima var tek bolgeli ancak fazlasiyla yeterli. Hani birinde manuel klima birinde dijital olsa fark daha anlamli olurdu.

    Bence dedigim gibi en buyuk farklar gostergeler ve on konsolda ve koltuklarda deri kullanilmis olmasi. Bu iki fark aradaki 5000 tl yi vermeye deger mi o karari siz vereceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İkinci elde o 5000 tl dönermi peki bana hiç toyotam olmadı daha önce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gastan

    İkinci elde o 5000 tl dönermi peki bana hiç toyotam olmadı daha önce

    On gormesi zor bir durum. Sadece tahmin edilebilr.

    Benim tahminim advance skypack ile premium arasinda 2500-3000 tl bir fark olur en fazla ikinci elde. Cam tavansiz advance ile premium arasinda 4500-5000 tl arasi fark olabilir cunku premium standart olarak cam tavanli. Bunlar sadece tahmin tabii.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.