Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.973
Cevap
62
Favori
605.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Garanti uzatmayı yaptırmayı unutmasın,
    Çünki 2 yıl garanti veriyor vw.
    2 bin tl gibi rakamla
    Garantiyi uzatıyorlar.


    Toyotada3+ 2 yıl sadece 500 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır foruma giremiyodum neler olmuş :) kim ne derse desin ben arabamı seviyorum severek biniyorum kafamrahat saygılarımla iyi sürüşler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bende active paket manuel vites var.bayiye gittim hız sabitleyici takılamıyor denediler olmadı.1.6 benzinli.bilgisi olan var mı acaba genel müdürlüğü aradım onlarda bilmiyor.
  • omey55 O kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yeni aurislerde 1,6 manuellere olumuyor ama 1,6 otomatiklere oluyor hız sabitleme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toyotanın şu cimriliğine bayılıyorum valla.bende bir önceki kasada manuel vites vardı.ona takıldı.şimdi bu araca neden takılmıyor anlamak çok güç.
  • Yeni Auris Dizel otomatik kullananlar; arabanın sıkıntısı var mı?
  • benim aracım auris değil eski versiyonu kullanmış veni versiyonu da test etmiş biri olarak tek kavrama aktarmanın özellikle performanslı kullanımda sarsıntılı ve kararsız kaldığını söylemeliyim alt devirlerde cansız olan motor bu aktarma sistemi ile performans anlamında da bekleneni vermiyor. Bana göre bu seçenek sadece yakıt ekonomisi için tercih edilebilir.
  • Arkadaşlar merhaba,

    Çok severek aldığım ve beni hiç üzmeyen Auris'imi araç fazlalığından dolayı satıyorum. Malum ikisinin masrafına birden yetişilmiyor :) Forumdan bir arkadaşa giderse ekstra indirim sözü veriyorum....

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-auris-1.6-premium-ekstra-aksesuarli-167662373/detay/

    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edysch

    Bilgi için teşekkür ederim, yarın servisi arayıp bir soracağım. dediğiniz gibi kirlendiğinda görüş dahada düşüyor. Uzun yol yapıyorum ve bazen gecede yolda oluyorum. Arabayı tabii gece test etme şansım olmadı, biraz mağdur oldum. Xenon ile ciddi bir iyileşme olacağından eminim görüşde. Daha önceki aracımda far yıkama vardı ama ben çok sık kullanmıyordum, cam suyu kumandasına basınca far açıksa çalışıyordu. Yanılmıyorsam Corolla modelinin birinde orjinal xenon far var. Servis bunun yedek parçaları ile bu işi yapabilir diye umuyorum. 3 bin e kadar veririmde 5 bin falan olursa bunu satar başka araç alırım.

    Malesef xenon olayını çözemedim, servise de 3000 tl de olsa taktıracağım dedim ama br çözüm üretemediler. Yan sanayi bir xenon elektirik sistemini etkileyebilir, garanti dışı kalabilir dendi. Son çare arabayı satıyorum. Araç 1 aylık, 5000 km yaptım, oldukça yol yapıyorum, dizel 4.5 litre ortalamadayım ve çok memnunum aslında, keşke şu gece aydınlatma sorununu da çözebilseydim. İlgilenen arkaşdaşlar olabilir forumda diye bende bir link paylaşayım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-1-aylik-sifir-gibi-dizel-auris-cam-tavan-plusakilli-park-pluspremium-167540947/detay/




  • atlantikbeyaz A kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir yaşadıklarımı yazan tek kişisiniz,
    Herkez pembe tablolar çiziyor...
    Auris multimod vites
    Sarsıntılı geçişlere sahip
    Markaya yakışmıyor... SORUNSUZLUK, sadece servise arıza için gitmemek değildir,
    Aracı sürerken zırt pırt araç sarsılıyorsa buda büyük bir sorundur...
    Keyifle auris sürmek isteyen,
    Çift kavramalı vites beklesin...
    Ayrıca çift kavramaya turbo bi motor...!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alicilik

    quote:

    Orijinalden alıntı: highhardware

    Hakikatten herhalde aracı kullanan en genç kişisin sanıyorum :) bu arada ben kepenk indiriyorum herkese iyi geceler. @fikrettr61

    Benden de genci varmış

    ondan genci de var abilerim, 19 umdayım daha :)
  • malzemec kullanıcısına yanıt
    Daha iyisi var. 10000 daha az verip CVT benzinli model alsın. CVT bugüne kadar kullandığım en konforlu şanzıman.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Şanzuman km arttıkça daha da bir serileşti. 1-2 , 2-1 de briaz çok basarsanız sarsıyor ama gerisinde bashi geçen sertlik yok.

    Ben çok memnunum. Bu aralar briaz fazla yakıyor ama o da sanırsam aldığım yakıt ve biraz daha agresifleşen kullanımımım ile alakalı şuan ortalama 7.8 ve 450km de depo çeyreğe düştü 50km ye ışık yanar :D
  • BU arada bugün canbus dan çalışan cam kaldırma modülüm geldi. Takdım denedim ama sonuç hüsran bir yerde bişi atlıyorum aam çözemedim.

    Modül OBD aracılığı ile arabaya bağlanıyor. İki kutusu var. Birisi kendi ana kutusu diğeri alarm kutusu. Evet alarm. Modül aynı zamanda aracın sitemine entegre bir alarm imkaanı sunuyor. Bilmiyorum gerek var mı ama alarmın olamsı fena bişi olmaz diye düşündüm ve alarmlı modül aldım.

    TAm anlamıyla çalıştıramadım ama,

    KApıyı açtığımda (herhangi bir zamanda herhangi bir kapı) 4lüler 3 kere yanıp sönüyor.
    aracı stop edince kapılar kilitli olmasa bile açıyor.
    Aracın darbe sensörleri darbe şiddet ve sayısına göre alartmı tetikliyor. Alarm kapıları kitledikten 20sn sonra aktif oluyor ve darbe geldiğinde sinyaller yanıp kornayı çalıştırıyor (korna bağlantısını yapamadım henüz)

    Tedarikçi ile ileitşimdeyim hem aalrm hemde cam kapatma olayını çözemeye çalışıyorum. Eğer olursa uzaktan basılı tutulunca camları açma özelliği de mevcut. Baya afilli bişi olacak hemde hibir yeri sökmeden kesmeden biçmeden sadece OBD soketine bağlayarak. SAçma sapan civcuv açma kapama sesi olmayan ve ek bir kumanda olmadan alarm sağlayan bir sistem.

     Yeni AURİS 2013



    Ürün 3 haftada elime ulaştı. tek ürün için 45$+23$(kargo) gibi bir maaliyeti var.




  • Alicilik kullanıcısına yanıt
    Auris dizelde bende 7-8 lt de geziyordum,
    Sanırım
    Şanzımanın yapısı ile oynamışlar,
    Önceki aracım yaris mm dizeldi
    Yakıtı
    5-5,5 lt/100 km idi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşıma 2.kez servis yolu göründü sanırım bu kez kavraması değişecekmiş.
    iyiki golf almamışım saatli bomba gibi dolaşacaktık ortalıkta şimdi
  • Arkadaslar herkese iyi aksamlar ;

    Bugun aksam saatlerinde aile ziyaretinden donerken aracimiza dogru yaklastigimizda aracimizin sol onunde vuruk gorduk.Araca carpan kisi direk kacmis bize gore dar alanda manevra yapamayan dorsesinin arka kapagi acik seyyar manav araci vb.hic yavaslamadan direk vurmus mahallede ne kamera var nede goren.Polis cagirdik ve tutanak tuttuk.Tamponda bir gocuk var uzerindeki boyalar ise pasta ile gecer duzeyde hatta biraz silsek cikiyor Insallah tamponun yerine oturdugu yerlerde kirilma yoktur fardada biraz surtuk var oda gecer gibi.Birde dikkat ederseniz on kaputtada bir darbe var ve orasida gocuk durumda cok belli olmuyor ama fiziksel bir cokme mevcut.Aracimizin kaskosu var fakat bu darbeyi ve tamponu autoking gibi yerlerde cektirebilir miyiz sizce kaskoyla hic ugrasmadan.Fikirleriniz cok onemli arkadaslar on kaput uzerindeki gocuk hakkinda hicbir fikrimiz yok nasil yaptiracagimiz hakkinda en kotu servise verecegiz araci.

    Sevgi ve saygilarimla..
     Yeni AURİS 2013

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kaskonun size sunduğu mini onarım hakkı varsa eğer gidn ücretsiz olarak kaskonuzu bozmadan yaptırabilirsiniz ,

    Kaskoyu hiç devreye sokmuyorsunuz Autoking ler çoğu kasko firmalarıyla zaten anlaşmalı ,

    500 lira ya kadar ya da 4 mini onarım hakkı gibi şeyler tanınıyor size kasko şirketleri tarafından , Oraya gidip size tanınan hakkı konusun kasko tam karsılamasa bile bir kısmını kaskodan bır kısmınıda cebinizden ödeyerek yaptırabilirsiniz,

    Ayrıca bunun için büyük bi ihtimalle düzeltme + komple boya isteyecekler , Bende boyattım ama ton farkı bariz gibi geliyor bana ,
  • ynsemreaydin18 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam malesef mini onarim opsiyonunuz yok kaskoda, onumuzde iki secenek var kaskodan toyota servisine yaptirmak bu sefer tramerde kaza kaydi gozukucuek yada autoking gibi yerlerde 500 liraya halletmek acikcasi bu autoking daha mantikli gibi siz ne dersiniz hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alicilik kullanıcısına yanıt
    Olumlu olursa söylerseniz bende almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.