Şimdi Ara

Yeni AURİS 2013 (280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.973
Cevap
62
Favori
605.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • drtroy D kullanıcısına yanıt
    * Disklerden gelen ses
    * Cam tavandan gelen ses
    * Torpidodan gelen ses

    Servis bunları mırın-kırın etmeden ücretsiz çözerse iyi. Diğerleri o kadar değil de diskler fena bende.
  • Teknoseyir ekibi sonunda sahaya da çıktı. İlk olarak geçen hafta Mercedes A180 AMG'yi incelemişlerdi bu hafta da Renault Captur'u konuk etmişler: (A180deki ekran diye oturtulan tablete dikkat )

    http://www.teknoseyir.com/105270/mercedes-a180-amg-incelemesi/
    http://www.teknoseyir.com/105446/renault-captur-otomobil-incelemesi/

    Pclabs ve Teknoseyir sitelerini tavsiye ederim arkadaşlar, bir de kardeş Basçek diye bir siteleri var, o da güzeldir herhalde ama benim pek ilgi alanıma girmiyor. Ekip işini ciddiye alan teknik insanlardan oluşuyor, ortaya çıkardıkları işler kalbur üstü, arada göz atın bence.

    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 24 Ocak 2014; 0:46:54 >
  • Edit : Aynı mesajı 2 kere yollamışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escepto -- 24 Ocak 2014; 1:02:41 >
  • @Be-Mine Serviste söylerseniz disk temizleme yapıyorlar ücretsiz.
    Golfte bulunan cam tavan açılabilir. Sadece bozuk yolda ses cıkarıyo oda çok az fakat bana o ses çok fazla geliyor. Araç daha 2000 km de ses gelmesi biraz garip geldi bana ama servisteki akrabam olabilir bunlar çok kafana takma dedi.
  • prong P kullanıcısına yanıt
    Sizin şu anki değerleri çok merak ediyorum , Paylaşırsanız sevinirim
  • escepto kullanıcısına yanıt
    Ses hadi neysede, su girmesi olasılığı felaket resmen, inşallah karşılaşmazsınız böyle bir problemle.

    Size de kazasız belasız yolculuklar.

    Düzenleme: @escepto ilk mesajını editleyince bu mesaj anlamsız durmuş. Açılır cam tavanlı Golfe su girmesi olasılığından bahsetmişti kendisi. Bizim sabit cam tavanlı Aurislerde böyle bir ihtimal yoktur muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 24 Ocak 2014; 23:41:54 >
  • fikrettr61 kullanıcısına yanıt
    Cenmx bayisine gittiğinizde hız sensörsüz 350tl ye montaj yapıyortlar ön arka park sensörünü. Serivste piysadakinden ucuz bile. Diğer yandan 2 karış plastik olduğundan 300tl pahalı geliyorsa bekleyip yan sanayilerini alın derim ama hangisi uzun ömürlü olur hangisi sağlıklı olur onu zaman gösterir. Bence bu rakamlar normal kalitelerine göre. Piyasada 100tlye de park sensörü var ön arka ama kalitesi nedir? Mesela eşimin şirket aracına 50 liralık arka park sensöründen taktırdık araba yıkandıktan sonra sapıtıyor. Yağmurlu havalarda doğru ölçmüyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdemmani -- 24 Ocak 2014; 10:59:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: escepto

    Eski bir toyotacı olarak (2012 corolla d4d )konunun son 3 sayfasını okudum.

    Bazı arkadaşlar disklerden ses geldiğinden bahsetmiş benim eski aracımdada vardı düşük hızlarda arabayı otoparktan çıkarırken mutlaka ses gelirdi serviste diskleri temizlettim ama bir süre ses gelmesede sonra tekrar aynı sorun devam etti çok kafaya takmadım.

    Cam tavandan ses geldiği yorumlarınıda okudum. Şimdiki aracım golf 1.2 tsi cam tavanlı bendede aynı sorun var. Doğuşta çalışan bir akrabamız cam tavan varsa ses gelecen alışacaksın dedi. Sonuç olarak cam esneyen bir şey değil o yüzden ses olabilir dedi bende pek kafaya takmadım.

    Son olarak her ne kadar arabamı sevsemde toyotacı tarafım ağır basıyo bazen. Bir auris gördümmü acaba satıp auris d4d mmt alsam mı diyorum içimden
    Herkese kazasız sürüşler

    Objektif bir kişisiniz gerçekten tebrik ederim. Forumda ne yazık ki bu tarz yorumlar yapabilen kişiler az. Toyotayı karalayıp VW'yi savunan tipler de okumalı bu yorumunuzu. Belli sorunlar her araçta vardır bu değişmez. Olay bir sorunu büyütüp karalamamak ya da kendinde olan arabayı övmek için diğer rakiplerini karlamamak. Cam tavanda ses sorunu mercedestede var toyotada da. Mesela piaysadki sunrroflu araçların yarısı en azından bir defa su almıştır. Çünkü nasıl bir sistem olursa olsun sac gibi bir malzeme değil cam takılıyor tavana. Bunun bir sürü dişlisi, menteşesi ve bağlantı aparatları var. ve hepsi direk olarak yer çekimine karşı koyuyor. Dolayısıyla ses gibi sorunlar olması kaçınılmazdır.
  • Arkadaşlar benim aracında yok ama forumda okuduğum kadarıyla bu cam tavandan ses bazı i 30 lardada var cam tavan alınıyorsa bu riski göze almak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin şirket aracı 0 km 2014 model Fluence. Onu kullandım adamlar hala bazı şeyleri aşamamışlar. Sürüş hissi ve zevkinin Toyota'lar ile alakası yok. Kalite yok zaten Fluence'de. İyiki auris almışım diye tekrar tekrar seviniyorum :)
  • 11-12 kuruş zamla beraber benzin tekrar 5 TLyi geçti bu geceden itibaren.

    Yolda olup da deposu boş olanlar varsa yarına bırakmasınlar diyecektim ama, bayağı bir geç olmuş zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Be-Mine

    11-12 kuruş zamla beraber benzin tekrar 5 TLyi geçti bu geceden itibaren.

    Yolda olup da deposu boş olanlar varsa yarına bırakmasınlar diyecektim ama, bayağı bir geç olmuş zaten.

    Ben zamdan 5 dakika once corollayi fulledim.Ama gelen zam kalici benim sevinc gecici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep sıkıntı hep sıkıntı bu ne ya böyle

    Nerdena ldım şu toyotayı arkadaş Cam tavan sesleri düzeldi derken bu seferde tavandaki gözlük koyma ve ışıkların olduğu yer ses yapıyor ve bazen rölantide benim tarafımdaki ön cam direğindne ses geliyor. İkinide hafif elimle bastırırsam kesilliyor. Galiba kapatırken bişiler eksik kalmış.
  • 3 oldu, kıramadılar aynamı hala. Bugün aracın yanına geldim, sürücü yan aynam yine açık! Şeref yoksunu yaratıklar dadandı aracıma, ne batıyorsa artık bunlara, bilemedim. Parkettiğim yer de sokak içi sağlı sollu birsürü aracın parkettiği bir yer. Yan taraf kendi otoparkı olan bir sitenin korkuluklarla çevrelenmiş bahçesi zaten. Dükkan, apartman girişi vs. hiçbirşey de yok, tamamen boş yani, kaldırımın diğer tarafı da aynı.

    Toyota aynaları sağlam yapmış bu tür zorlamalara karşı galiba ama, daha ne kadar dayanır bilmiyorum. Kontağı açınca ayna şöyle bir titriyor, ileri geri gidiyor, vızzt-cızzt bişeyler geveleyip avını yuttuktan sonra çenesini düzelten yılan gibi kendine geliyor. Bu birkaç saniyelik işlem sırasında da benim içim gidiyor, işkence ediliyormuş gibi hissediyorum. Saydığım küfürler sayesinde cehennem biletimi ön taraflardan almışımdır çoktaaan.

    Şimdiye kadar; sibop kapaklarımı yürüttüler, silgeçlerimi açtılar, ayna(ları)mı açtılar (belki açıp kapattılar),sakız yapıştırdılar, sümüklerini sürdüler (evet doğru yazdım, sümüklerini sürdüler!) vs. vs. Şu ana kadar boyasını çizmemelerine şaşıyorum, gerçi belki onu da yapmışlardır, aracı bu ara yıkatmadığım için göremiyorumdur.

    Araç haftanın sadece 2 günü dışarıda kalıyor oysa, diğer günler paralı otoparkta. Şu aynayı açanı yakalamak için bir kamera tertibatı hazırlamam lazım ama, uğraşmam gerekecek.

    Geçen market çıkışı otoparkta elemanın biri kendi aracının arka kapısını açarken benim arka kapıya çarptırdı. Ben içerideyim, farketti ama birşey söylemeden geçti aracına, hiç yüzüme bile bakmıyor. Bir an coşacaktım, ama yanında eşi vardı, tuttum kendimi. Ben araçta değilken neler oluyor kimbilir, acilen yan kapı kuşaklarını taktırmam lazım.

    Bunlar haricinde trafikte duramadan arkadan dokunduranları, park ederken sürtenleri hiç saymıyorum dikkat edersiniz, onlar kazadır olur deyip geçiyorum, ki normal şeyler bence.

    Ekonomisi süper(!) olan ülkede yapılan fahiş zamlar, alınan Delidumrul vergileri, ve üstte bahsettiğim yaratıkların hiçbiri soğutamadı beni aracımdan.

    Kaza-bela olmasın yeter, herşeyin başı sağlık, ne diyeyim ki şimdi ben .
  • Alicilik kullanıcısına yanıt
    Üstat, senin araç Legodan yapılmış olmasın sakın?
  • Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Size de geçmiş olsun hocam ben de okulda ve apartmanın otoparkında sürekli dengesiz kullanıcıların park sürtmelerine şahit oluyor. Arabanın tampon seviyesi hep bi izli.

    Lego olmadığını bir kaza atlattıktan sonra anladım ama galiba bu ses olayına hem buradan dolayı hemde mükemmeli aradığımızdan dolayı takılır oldum. halbuki eski 206 aracımda ne sesler vardı.
  • Toyota protect 5 yil garantiliymis. Bu garanti neyi kapsiyor bilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim aurislerin ampül tipi servise sordum h11 dıyorlar ama emin değilim.
    kesin bir bilgisi olan varmı ona gore 4300k xenon kit alıcagımda..
  • Arkadaşlar 2009 model aurisim var,multimod dizel, direksiyonun oradan takır tukur ses geliyor bozuk yollarda, asvalta ise normal ve garanti kapsamı ağustosta bitecek. Daha önce bu gibi şikayeti olupta değiştiren var mı? Daha önce bunu servise sorduğumda ciddi bir şey olmadığını asvaltta o ses gelse değiştirceklerini söylediler garanti kapsamında 1500 e yakın bir fiyatı var. Ve garantim bitse hemen değiştirelim derler kesin.. Daha önce bu gibi sorunla karşılaşan ve değiştiren var mı arkadaşlar,çünkü servis değiştirmeye pek meyilli değil ve benim biraz üstelemem gerekiyor sanırım.
  • goldumut07 G kullanıcısına yanıt
    Sisler Osram H16
    FArlar HIR2 (9012)
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.