Şimdi Ara

Yeni Audi Q2 İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
11.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ultrati4 U kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Araçların boyutlarından ziyade, kullanım alanlarında tanınan boyut daha öncelikli olmalı. Kağıt üzerindeki rakamlar bize bir fikir sağlayabilir doğrudur.

    Audi Q2'nin en nihayetinde zaten tek eleştirdiğim noktası da boyutlarıydı. Boyutsal anlamda iddialı ancak kullanım alanına baktığımızda, aynı şeyleri söyleyemiyorum.

    Bagajın A3 ' göre çok daha geniş olması ve ön konsolun sürücüye doğru genişlemesi nedeniyle, özellikle torpidoyu açarken her halukarda ön koltukta ki yolcu nedeniyle, torpidonun tam açılamaması büyük handikap.


    Ancak diğer bir taraftan baktığımızda; Gerek kabin içi ışıklandırma ve tema renkleri, gerekse virtual cockpit ciddi anlamda başarılı. Özellikle virtual cockpit, bir çok üst segment premium abileriyle yarışacak düzeyde.

    Marşpiyelin ise yüksek tutulması aracı yüksek gösterirken, A sütunundan C sütununa kadar eğimli ilerletilen çizgi güzel bir gölge oyunu. Nitekim günümüzde bunu yapmayan Otomobil Üreticisi yok gibi bir şey.

    Audi Q2 motor seçeneği olarak ciddi anlamda bonkör davrandığı çok net. Asıl merak edilen ise 1.0 Litrelik motorla Türkiye'ye gelip, vergi avantajıyla birlikte çokca yollarda yer alıp almayacağı bir yana dursun,

    Q3 ve Q7 de ki deneyimlerini A3 sportback ile harmanlayan Audi, Q2 ile bana soracak olursanız önümüzdeki günlerde B segmentinde oldukça kendinden söz ettireceği kanısındayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi especlipse -- 5 Ağustos 2016; 7:03:57 >




  • Q3ün bile içi bana dar geldi bunun içi 126bis gibidir heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55-60000TL civarı olursa iyi satabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q3'ten çok daha güzel olmuş. Segment canlı, fiyatlama rekabetçi olursa satar bence .
  • Tek arka tasarımı kafamda soru işareti, hayırlısı
  • 90 bin civarı bile olsa feci satacak bir araba görün bakın.
  • Fiyat makul olursa B-Suv piyasasını dağıtır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önü qazolet arkası polo. gömün...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbiri bir mercedes etmez






    Bomb is planet





    😂😂😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrikli araçları bekleye bekleye ağaç oldum bari küçük bir araç alayim ayağımı yerden kessin diye opel astra hb iyi hoş beğendim birkaç opsiyonel ekledim az bişey premium olsun diye 90bine kadar çıktı ve istediğim opsiyonellerin çoğunuda 2017den sonra gelen araçlar için hallederiz dedi o zamanda daha pahalı olucağını 100bini geçeceğini fln söyledi piyasadada en ucuz hbler arasında iyi tamam dedik sonra detaylandırırz dedim orta pakette karar kıldık. Ama soğudum açıkcası 4 sene önce ev için aldığımız honda crv nin 80bin tl olan fiyatının 160 bine çıktığını öğrenince fiyatların niye böyle abuk sabuk olduğunu anladım açıkçası. Neyse sonra eve döndük bende araştırmalarıma devam ederken hiç bakmadığım modellere bakayim dedim bmw mercedes audi fln çünkü onların sadece fiyat listesini açmıştım 110binden başladığını görünce (zaten yandaki ötv fiyatı görünce yeni araba parası çıkıyor) aman be boşver opel fiatın nesi var kafasındaydım. Yani genel olarakta Evoque ve Renegade kullandığımdan lüks araçlara gözüm doydu kafasındaydım.
    Lakin bu araç beni benden aldı niyeyse çok hoşuma gitti audinin tek kaba aracı bu olabilir ama çok güzel lan :D İçerideki tasarım hileleri aydınlatmalar km göstergeci fln herşeyiyle tam bir araç yakıt olarak suv araç klasmanına sokarsak 1. dersek yeridir çok az yakıyor :)
    Demem o ki almayın bu aracı fiyatını düşürürsek acaba tasarımı gerçekten kötümü yaptık fln derler 10-15 bin tl düşerse saldırak :D




  • bir insan neden küçük suv alır ki hep merak etmişimdir
  • İstanbul idealtepede aracı park halinde gördüm, bence tipi mükemmel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fazla detay da bulamadım bu araçla ilgili kullanıcı yorumu falan var mıdır arkadaşlar.

    1.6 tdi motor seçeneği geldi mi acaba bayilere
  • Bugün Audi Erel'den aradılar..1.0 DSG gelmiş..Fiyatı 130.000!!! Üstelik sunroof bile yok..Artık yıl sonuna doğru elde kala 2017 leri uygun! fiyata satarlar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: besiktas

    Bugün Audi Erel'den aradılar..1.0 DSG gelmiş..Fiyatı 130.000!!! Üstelik sunroof bile yok..Artık yıl sonuna doğru elde kala 2017 leri uygun! fiyata satarlar..

    Liste fiyatı mı ? Yoksa teklif alınan fiyat mı ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.