Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (444. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mhbavci
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.226
Cevap
148
Favori
674.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.aliexpress.com/item/4001265826342.html

    Arkadaslar bizim audide 1200₺ ye satilan oem kadar kaliteli birebir kapi alti isik buldum, daha once biraz daha ucuz yollu olanlarindan siparis etmistim onlar dis bolgelerde audi halkalarinda yamukluk ve mavilesmelere sahipti, bunlarda o da yok, saticidan aldigim fotografi ekliyorum, dusunenler varsa degerlendirsin.. Magazanin sitesine gidince 7₺ lik kuponu da var, onu da ekleyin alisveris yaparken, yeni uyelige 24₺ civari da kupon veriyorlar o da oto ekleniyor kuponlari alisveris yaparken eklemeyi unutmayin..



    Ayrica aliexpressten havalandirma halkasi, kol dayama icin kilif, direksiyon kilifi filan aldim.. Bizim araclar icin boyle kaliteli urunler bulan olursa bizlerle linkini paylasabilirse cok sevinirim.. Aliexpressten rasgele alip kalitesinden memnun olmayacagim urunlere en az 16₺ vergi odemek agrima gidiyor.. Bu arada bu elemana urun fiyatini 4$ gosterir misin diye sordum tamam deyip kabul etti, bu tarz biraz yuksek fiyatli urun siparisleri gecenler gumruk vergisi icin 4-5-6$ fiyat gostermelerini rica edebilirler, 2 siparis cektiyseniz de 1 siparis gibi gostermelerini kesin rica edin...

    Edit:

    Arkadaslar urun geldi, eskilere gore farki, logonun boyutu orjinale daha yakin, daha kucuk, cok daha guclu yaniyor ve beyaz rengi daha baskin fakat dis bölgelerde bozunma ve mavilesme aynen devam, iyi ki tek cift almisim diyeyim, umdugum gibi cikmadi.. Acaba benim bilmedigim lense ayar yapilan bir kisim mi var? Ama yine de ucuzlara gore 30-40₺ fazla vermeye deger cok daha guclu yandigindan oturu... Ama elemanin attigi fotoyla alakasi yok.. Baska satici deneyebilirsiniz bu led logo icin, belki biraz daha maliyetli bir fiyata oem kopyasi bulunabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 7 Ağustos 2020; 17:35:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Selamlar 2015 a3 sedan ambiente paketin sunroofu calismamaya basladi servis potasyum dügmesi tarzı biseyi degisecek dedi 1100 tl civarı, bu düğmenin adını ben yanlış anlamış olabilir miyim potasyum düğmesi diye anladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu makyajli kasalarda kapidaki kedi goz kirmizi isiklar artik yanmiyor sanirim, onlarin altinda kablosu hazir midir, yani kirmizi ledi alsak direk takabilir miyiz, yoksa kapi dosemesi sokulup kablo mu cekmek gerekir, bilgisi olan var mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2018 ve üstü A3lerde paketlerin içerikleri nelerdir. En dolu paket hangisi oluyor mesela. Birde 1.0 motordan memnun olan var mı?, Gerçek yakıt tüketimi ne oluyor bu araçlarda?
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=142034608

    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120974552


    1.0 yakit konusunda 1.6 tdi dan ayni senaryolarda sakin kullanimda ortalamada 1lt, motora yuklenerek kullanimda 2-2.5lt civari fazla yakar...

    1.0 tfsi ve 1.6 tdi in bu aractaki en buyuk eksiklikleri arka suspansiyonun torsiyon olmasindadir... Mumkunse 1.5 alin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 30 Temmuz 2020; 22:14:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, almayı düşünüyorum. fakat 2 link arasındaki fark nedir?
  • snoppy kullanıcısına yanıt
    İkisi de ayni heralde hocam, eleman bana oem kalitesinde diye ikisini atti.. benim simdi siz sorunca inceleyip fark ettigim tek fark, birisinde ayan beyan audi icin oldugu yaziyor, birisinde biraz gizlemis gibi, e-tron yazmamis e-tro yazmis gibi gordum.. Yani yuksek ihtimalle ikisi de ayni urun, ben buraya yazdigimda siparis gecmistim kargoya verilmis bile, ben ayan beyan audi ve e-tron diye yazanini siparis gectim, standard 4 rings olanindan siparis gectim.. İns adamin attigi fotograftaki gibi super kalitede cikar urun, baya heyecanlandim bayide fiyati 1400₺ olmus kaliteyi 10 da 1 inden ucuza alacagim diye... Bu arada hocam kuponlarla alisverisleri yapmayi unutma, en azindan o kuponlar turkiyede alinan vergilerden kurtulma etkisi yapiyor.. O urunu satan adamin magazasina gidince 1$ lik bir kupon vardi hala varsa onu kullan ya da adama mesaj atip 1$ lik kupon istiyorum de, bir de yeni uyelere aliexpressin kendisi veriyor 3$ lik kupon, onu da al ikisini de birlestirirsin satin alimda, ben oyle satin aldim baya uyguna gelecek gumruk vergisine ragmen.. Bir de elemana rica ettim fiyati 4-5$ goster duty tax az olsun diye, 16₺ standart vergilendirmenin cikmasini bekliyorum umarim supriz cikmaz teslim alirken..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 1 Ağustos 2020; 14:28:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Aether kullanıcısına yanıt
    Hocam aliexpresste araya bir tane bypass yapan bir aparat satiyorlar, wireless carplay getiriyor hem de ama 3. parti urun oldugundan bir cok sorunla karsilasan var... Ne zaman ki sorunlari asarlar bir tane siparis edip ben de burada montajini yaptiririm ama kimisi ses kalitesi bozuldu diyor, kimisi normal sistem donuyor diyor, kimisi kamera artik stabil calismiyor diyor vs. gibi sorunlar mevcut..

    Bu isin en orjinali ise, orjinal mib2 cihazi getirtip, yanina aracin usb portlarini degistirip-artirip artik baglantisi olan usb ye dondurup aracin kendi orjinal navigasyon-carplay paketini eklemekten geciyor.. Fakat maliyeti montajiyla min 15 bin den baslar gibi gorunuyor su anki goruntusuyle, eger bazi firmalar mib2 getirip takmaya baslasinlar 6-7 bin liraya, onu da yaptiririm hemen ama maliyet dusmesi-isi ogrenmeleri lazim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Ikinci el bir mib2 almak icin bekleyecegiz o zaman. Bozmayalim orjinalini.
  • Aether kullanıcısına yanıt
    Sahibindende satan biri var sordum usb kablolari-portlari mevcut mu diye, gidip servisten alman lazim diyor, komple sikintili o is kendi cabamizla yani, bir dr 2. el urune bile cok yuksek fiyat cekmis.. Takip sokturecegin adam isi ilk defa yapacagi icin kirar mi parcalar mi orta konsolu vs. onlar da problem hep.. İsin ilginci bu kadar sene olmus makyajli kasa cikali, ender filan bu ise niye girismemis anlamak zor.. Virtual cockpit takiyorlar ama virtual cockpitle tam uyum icinde olacak mib2 getirip takmiyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    10tl direksiyona baglanan aparat aldim :D az once.

    Valla isimi cozdu.
  • Aether kullanıcısına yanıt
    😅 bende de su iki havalandirma arasina giren model var, oyle hallediyorum ama tabi arabanin 7” lik ekranina yansitmak gibi olmuyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Yurtdışına çıkma durumu varsa eBay’den 10.000’e çıkma parçalarla virtual cockpit ve mib 2 halledilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, A3 model araç bakıyorum, bmw ve mercedes e göre fiyatları baya uygun duruyor.
    Özellikle merak ettiğim sahibinden de 1.5tsi 0 araçlar var ve fiyatları 270-300bin arası değişiyor. 2017 model A3 bile 220 250 bin arasında. 1.5tsi lar galeriden satma olmasına rağmen neden böyle ucuz?
    220 230bin civarı temiz A3 bakıyordum ama bu sıfır araçlar aklımı çeldi. Doğuşta a3 fiyatları ne durumda acaba. Sıraya girme gibi bir durum var mı?
  • Sirayi bilmiyorum ama en son sport+prestige icin 300-305 e dogru fiyatlar gidecek diyorlardi bayide.. 4 hafta once teslim edilenlerin fiyatlarini biliyorum, sport+prestige ler 260-65 den, dynamicler 250-55 den teslim edildi temmuz basinda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Sport+prestige gibi paketlerde tam olarak neler olduğunu nasıl öğrenebilirim. Audi kataloglarında bulamadım. Bir de sizce bmw 1 ve mercedes a ya göre audi neden bu kadar ucuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce Adana bayisindeki bir temsilci ile görüştüm. Fiyat ve araç durumunu da sordum.
    Sportback kalmadığını ve gelmeyeceğini söyledi. Yeni kasa araçları bekliyorlarmış artık. Ne zaman geleceği konusunda net bir şey söylemedi.
    Yeni kasa sportback fiyatıyla ilgili de resmi bilgi olmamakla birlikte 350 bine yakın bir fiyatlandırma olacağını tahmin ettiğini söyledi.

    Bu ayın sonu yeni kasa olmayan Sedan gelebilir dedi fiyatıyla ilgili de 320 bin civarı olacağını söyledi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dkelleci kullanıcısına yanıt
    Anladım. Yeni A3 çok güzelmiş ama o paralara almam mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bombos donanim, eski kasa ondan dolayi.. yeni bmw 1 oylesine girtlak dolu bir arac ki bu 8v kasa a3 un yaninda.. Gucunuz yetiyorsa ve tipini begeniyorsaniz yeni bmw 1 alin derim, her seyiyle guzel bir arac yapabilmis sonunda bmw (on bobrek tasarimi haric)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 4 Ağustos 2020; 18:32:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben aldığımda konfor ve prestij paketlerdeki donanımlar şöyleydi:

  • 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.