Şimdi Ara

Yeni Audi A3 (MQB) -ANA KONU- (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.234
Cevap
145
Favori
680.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben sormayı unuttum yeni a3 ün bakım ücretlerini ve periyotlarını biliyormusunuz dizel ve benzinli için
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkkadir

arkadaşlar ben sormayı unuttum yeni a3 ün bakım ücretlerini ve periyotlarını biliyormusunuz dizel ve benzinli için

Dizel için 15000 km de bir fakat fiyat konusunda fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cumartesi günü Esenyurt'ta A3'ü inceledim ve fiyat teklifi aldım.

Öncelikle aracın beni çok etkilediğini belirtmek isterim.Gerçekten sınıfını aşan kalitede bir araç.Krem beyaz rengi vardı berbat duruyordu bu rengi kesinlikle önermem.İç mekan açısından çok kaliteli sade ve şık gözüküyor.Fotoğraflara bakarak aldanmayın.Her araç Advance paket le geliyor.

Benim istediğim tipte 2 araç vardı.TFSI+S-tronic+Advance Paket+Ambition+Xenon+3 kollu tiptronic deri spor direksiyon(ortası yuvarlak halkalı) 79.000'e satılmış.Aynısının dizeli için ise 87.500TL istedi.Bu fiyatı duyunca tabi teklif formunu alıp koşarak uzaklaştım oradan.

Ayrıca yeni kasada B&O almazsanız tiz ve bass hoparlörleriniz olmuyor.En kızdığım noktada bu.Her araçta olduğu gibi her yeni modelde bir şeyler çalmaya maliyet azaltmaya devam ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Cumartesi günü Esenyurt'ta A3'ü inceledim ve fiyat teklifi aldım.

Öncelikle aracın beni çok etkilediğini belirtmek isterim.Gerçekten sınıfını aşan kalitede bir araç.Krem beyaz rengi vardı berbat duruyordu bu rengi kesinlikle önermem.İç mekan açısından çok kaliteli sade ve şık gözüküyor.Fotoğraflara bakarak aldanmayın.Her araç Advance paket le geliyor.

Benim istediğim tipte 2 araç vardı.TFSI+S-tronic+Advance Paket+Ambition+Xenon+3 kollu tiptronic deri spor direksiyon(ortası yuvarlak halkalı) 79.000'e satılmış.Aynısının dizeli için ise 87.500TL istedi.Bu fiyatı duyunca tabi teklif formunu alıp koşarak uzaklaştım oradan.

Ayrıca yeni kasada B&O almazsanız tiz ve bass hoparlörleriniz olmuyor.En kızdığım noktada bu.Her araçta olduğu gibi her yeni modelde bir şeyler çalmaya maliyet azaltmaya devam ediyorlar.

malesef ibis beyazı opsiyon listesindeymiş hatta ibis olarak değilde metalik beyaz falan opak olarak o iğrenç kirli beyaz renk var bildiğin arabayı 10 yaş büyük göstermiş sanki volvo alıcaz.
    AUDI den sonra dün BMW ye gittim, malzeme kalitesi açısından çok fark var bagaj da bile hissediliyor tamam çok dandik ve kötü değil bmw ama A3 daha kaliteli ve ferah geldi bana, bmw kontra olarak 900 euro ekstra indirim uyguluyo yüzde 5 indirimin yanında yani 76 77 bin e anahtarsız çalıştıma( Türkiye Audi a3 lerde yok malesef ),comfort ve teknoloji paketli bmw sahibi olabiliyosunuz, insanın kafası karışmıyor değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkkadir -- 24 Nisan 2013; 9:33:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Cumartesi günü Esenyurt'ta A3'ü inceledim ve fiyat teklifi aldım.

malesef ibis beyazı opsiyon listesindeymiş hatta ibis olarak değilde metalik beyaz falan opak olarak o iğrenç kirli beyaz renk var bildiğin arabayı 10 yaş büyük göstermiş sanki volvo alıcaz.
    AUDI den sonra dün BMW ye gittim, malzeme kalitesi açısından çok fark var bagaj da bile hissediliyor tamam çok dandik ve kötü değil bmw ama A3 daha kaliteli ve ferah geldi bana, bmw kontra olarak 900 euro ekstra indirim uyguluyo yüzde 5 indirimin yanında yani 76 77 bin e anahtarsız çalıştıma( Türkiye Audi a3 lerde yok malesef ),comfort ve teknoloji paketli bmw sahibi olabiliyosunuz, insanın kafası karışmıyor değil

BMW 1 serisi makyajlanacak.Sağlam indirim olmadıkça zaten alınmaz.M paket bir 1.18i olsa 36bin euroya ancak o zaman alınır.M paketsiz arabadan çok her şeye benziyor çünkü araç.

A3'te S-line almaya kalksan bir dünya para isterler.

Kısacası A3 benzinli için bir nevi fiyat normal sayılabilir ancak bu motorlarla seçim sebebi olması oldukça zor.En azından 1.4 160PSlik motor bari konulmalıydı bu araca.

Bu arada sordum 1.4 140Ps gelecek mi diye yakın gelecekler arasında gözükmüyor denildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: barlo

quote:

arkadaşlar ben sormayı unuttum yeni a3 ün bakım ücretlerini ve periyotlarını biliyormusunuz dizel ve benzinli için

Dizel için 15000 km de bir fakat fiyat konusunda fikrim yok

mayıs 2012 doğuş kartal çıkışlı dizel ambition s-tronic (indirimli almıştım, full paketli olanlardan) aracım var, cuma günü 30 000 bakımı için verdim.

15 000 -> 499 TL
    30 000 -> 500 TL (550 imiş ama indirim vs. dediler...)

bu arada yokuşlarda çok hafiften titreme yapmaya başladı son 2 aydır, 1. vitesten 2. vitese geçerken, onu da söylemiştim. Cuma akşamüstü arayıp, haber verdiler ki garantiden kavrama değişecekmiş, biraz canım sıkıldı yoksa çok çok memnunum,

selamlar herkese,

• Arkadaşlar yeni audi a3 mü teslim alalı 2 hafta oldu şuan aracım 1100 km de yakıt ortalamam 6.2litre trafikte normal mi sizce dizel buarada araç

• quote:

Arkadaşlar yeni audi a3 mü teslim alalı 2 hafta oldu şuan aracım 1100 km de yakıt ortalamam 6.2litre trafikte normal mi sizce dizel buarada araç

Benım kı 900 km de ortalama 6.1. Arac 1.4 manuel.ıst ıcı kıllanım ortalama hız 20 km gıbı bırseydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin çok iyiymiş ya benimki dizel olmasına rağmen sizden yüksek ben trafikte çok kalıyorum belki ondan olabilir

• quote:

Sizin çok iyiymiş ya benimki dizel olmasına rağmen sizden yüksek ben trafikte çok kalıyorum belki ondan olabilir

birde yol bilgisayari sizi yaniltmasin.eski yontem olcmeyi deneyin.full depo ile kac km yaptiginizi olcun.ben 50 lt ile 810 km yaptim.hemde sadece ist ici.uzun yolda 1000 km rahat gorurum ibi geliyor.birde vw nin 1.6 tdi motoru cok eskidi ve fazla yakmasi normal.yeni teknolojileri kullanan motorlar su an dizelden az yakabiliyor.
  • quote:

Sizin çok iyiymiş ya benimki dizel olmasına rağmen sizden yüksek ben trafikte çok kalıyorum belki ondan olabilir
    İlk araci aldıgımda depoya 49 litre mazot aldım 850 km felan yaptım benzinlinin bu kadar az yakmasina şaşırdım tahmin etmiyordum o kadar ama deniycem bida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlo -- 3 Mayıs 2013; 12:03:39 >
  • almadan once baya arastirmistim hem yurtici hem yurt disi forumlari.ve ortalama da duzgun kllanimda benzinli ile dizel arasini 1 litre dahi gecmedigini gormustum.bu 1 litreyi de hem yuksek hp hem sessizlik icin onemsemedim ve benzinli aldim.ve en onemlisi araci aldigim fiyat 66 bin tl dizel isteseydim minimum 80 bin verecektim.
  • audı a3 sportback ıle mercedes a serısı arasında cok kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

birde yol bilgisayari sizi yaniltmasin.eski yontem olcmeyi deneyin.full depo ile kac km yaptiginizi olcun.ben 50 lt ile 810 km yaptim.hemde sadece ist ici.uzun yolda 1000 km rahat gorurum ibi geliyor.birde vw nin 1.6 tdi motoru cok eskidi ve fazla yakmasi normal.yeni teknolojileri kullanan motorlar su an dizelden az yakabiliyor.

Merhabalar tamamiyle katılıyorum,A1 1.4 122 hp.olan aracımla İst.şehir için tam 26 Kuruş yakıyorum normal kullanımla,gerçektente 6-7 sene evvelki 105 Hp.li dizelleri nasıl allayıp pullayıp araç sahiplerine kakalıyor doğuş anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

almadan once baya arastirmistim hem yurtici hem yurt disi forumlari.ve ortalama da duzgun kllanimda benzinli ile dizel arasini 1 litre dahi gecmedigini gormustum.bu 1 litreyi de hem yuksek hp hem sessizlik icin onemsemedim ve benzinli aldim.ve en onemlisi araci aldigim fiyat 66 bin tl dizel isteseydim minimum 80 bin verecektim.

Aynı fikirdeyim Benzinli A1 1.4'ü almadan evvel bende aynı araştırmayı yapıp neden yalandan 8-10 BİN TL fazladan veriyim(modası geçmiş,105HP dizel'e) diye düşündüm,hem sessizlik,hem verimli ve yüksek tork (200Nm)Hem süper şanzıman hemde düşük yakıt tüketiminden dolayı fazla düşünmeden benzinliyi tercih ettim.Burdan çağrı yapıyorum Benzinli alanlar ve alacaklar çokda korkmasın,ülkemizdeki tek avantajı 2.elde iyi piyasası olması fakat bu da araç sahiplerinin eski,hantal,benzin düşmanı araçlardan kaynaklanıyor.

• arkadaşlar araçların orjınal oem teyplerı elımızde mevcuttur

montaj dahıl 900 tl kısa bır surelıgıne

araçlarla tam uyumlu navıgasyon dvd tv tel gorusmesı

arka kamera baglantısı daha sayamıycagımız bır cok ozellık

atakan tunıng
    0532 313 98 62
    0216 329 90 90
    nedım
  • Sakin kullanışda deniyim dedim bugun 50 km için 4.2lt/100 km de yazıyordu .daha da düşürebilirmiyim bilmiyorum sabır gerekiyor

• Güzel bir inceleme yazısı:
    inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: jubahakan

Güzel bir inceleme yazısı:
    inceleme

Tamamen sallamışlar gibi geldi.Sadece iç mekan konusunda doğru tespitler var..Sadece ekran da gömülü gelseydi A4-A5 gibi çok daha iyi olacaktı ancak ekranın tamamen ortadan kaldırılabilmesi de güzel bir özellik.

Birileri artık aynı motor ve şasiyi paylaşmanın aynı araç olduğu anlamına gelmediğini öğrenmeli.Malzeme kalitesi ve ince mühendislik açısından arada dağlar kadar fark var.

Premium araç olmak az yakmayı gerektirmez.A3 1355 Golf 1300kg zaten.A3'e o kadar para verenin de aradaki farkı umursayacağını düşünmüyorum.

A3'ün dizeline para vermek mantıklı gelmiyor zaten.1.4 140PS motor gelirse(ki yakın gelecekte pek muhtemel değil) 1. tercih olmalı.Yoksa 122'liğe devam.

BMW konseptte aynı şekil iç dizayn yapınca oouw Audi yapıp piyasaya sürünce tü kaka oluyor.

• ambıtıon 3 kollu trıptonık dıreksıyon(advance paket) aldıgınızda...sadece dıreksıyondan mı vıtes kontrolu yapılıyor
    (yanda yıne vıtes oluyor mu N D R)
    2.sı deluxe otomatık klıma aldıgınızda(advance paket)dıgıtal klıma mı gelıyor.elle saga sola cevırmelı mı
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.