Şimdi Ara

Yeni asgari ücretle herkes TOGG alabilecek! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • keşke yalan söyleyen herkes çarpılsa. eli yüzü yerinde bir tek akpli kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgarı ücretli önce gitsin kirasını ödesin millet bırak Togg'u birbirini kesecek neredeyse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alabilir demiş, kaç senede alabileceğini koymamış.

her ay 10 lira arttırabilirse yaklaşık 120.000 ay sonra alabilir. bu da 10.000 yıl yapar tabii. bu o kadar da büyütülecek bir zaman dilimi değil. 10b yıl ne ki, dünya tarihi 4-5 milyar yıl olarak düşünülürse göz açıp kapatıncaya kadar. ki hesabı 10 liralık tassaruf ile yaptık. bir asgari ücretli her ay kenara 100 lira arttırırsa bin yıl gibi çok daha kısa sürede rahatlıkla TOGG alabilir. alacağı model büyük ihtimal baz model olacaktır ama TOGG'u bulmuş keratalar bir de donanımlısını mı istesinler.

yine iyisininiz, AKP'nin bu kıyağını da unutmayın bak.

• Şimdi bir hesap yaptım 5500 TL ile kredi çekmek istesek iki alternatif var
    1.) 50 bin TL'yi geçecek kredı için 12 ay vade ile en fazla kaç bin TL çekebiliriz bilmiyorum faiz koymadan bile 12*5500=66 bin yapar

2.) 50 bin altı kredi için 24 ay vade geri ödemesi yaklaşık 2900 civarı olacak ama 50 bin TL ye adam akıllı araba bile yok piyasada

Neyse küfür etmek istemiyorum dalga geçer gibi herkes togg alabilecek dediler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok iyi fiyat.
    Asgarî ücretle çalışanlar 10 yıllık ev kredisi çekerek Togg alabilirsiniz.
    Yeni asgari ücretle herkes TOGG alabilecek!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni asgari ücretle herkes TOGG alabilecek!..... Rüyamda gördüm inanmadım...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.