Şimdi Ara

Yeni araç aldım, elimdeki Civic'i ne zaman satsak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 4 gün önce 2009 model dizel Fiat Bravo 120hp emotion araç aldım. Eski aracım civic dream'i satacağım. Ancak 3-4 ay kadar daha bekleyebilirim yani elimde tutabilirim. Sizce civici ne zaman satsam daha az zarar ederim? Neticede haftaya yollara yeni kasası çıkacak ve ben en az 2-3 bin bizim kasaların fiyatı 2. elde düşer diyorum.
    Ama yeni kasayı beğenenden çok beğenmeyen sayısı daha fazla gibi geldi bana. Bu durumda bizim kasalar prim yapabilir mi?

• Hemen satın bence bu ay için mtv ödemeyin.
  • MTV ödemeden satın gitsin.
  • Tarihte, bahsetmiş olduğunuz durumun örneği var mı ki? Hazr yeni kasa yaygın değilken ve piyasalar coşmuşken satın gitsin...

Yaza doğru, yeni kasa güzel bi satış adedi yakalarsa (ki fiyatlar makul-donanım zengin-yakalar diye dusunuyorum), Euro da 2.2 - 2.3 seviyesine gerilerse, esas o zaman 3-4.000 TL zararınız olur, üzerine MTV'niz de yılbaşı hediyesi olur. Kaldı ki yanlış anlamayın ama Collector's Edition, Porsche 555 Spyder'dan değil, bildiğimiz Civic'ten bahsediyoruz.
  • Cevaplar için teşekkürler, satış için ilanı verdim zaten. Hayırlısı
  • alıcısını bulur bulmaz satın sonuçta piyasasi olan bir araç fiyatlar artsin diye 3 ay 5 ay bekletilmez ..
  • MTV ödemeden satma şansı yok ki. Satışta borç olarak görünüyor..

Satılığa çıkartın satılırsa gelecek paranın banka faizi zaten 3-4 ay beklemenizi karşılar..
  • 2 araç ihtiyacın yoksa zaten elde durmasınında anlamı yok
  • Ben su aralar satmak icin cabaliyorum. Persembe servisten aldiktan sonra yeni resimleriyle parali ilan verip bi an once elimden cikartacagim aracimi.
  • Yeni aracın hayırlı olsun arkadaşım.

Eğer yeni aracın dizel otomatikse otomatik vites konforu ve motor sesi olarak eski aracını ararsın.

Ama onun dışında güzel araçtır Bravo.

Civic, hele bir de otomatikse, her zaman ve kolayca satılır.

Acil para ihtiyacın yoksa değerinin altında verme derim.
  • arkadaşım o kadarda yalıtım yapmıştın :), neden değişim oldu? bravo düşeş felan mı denk geldi? yada civic tüketimi mi yordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Yeni aracın hayırlı olsun arkadaşım.

Eğer yeni aracın dizel otomatikse otomatik vites konforu ve motor sesi olarak eski aracını ararsın.

Ama onun dışında güzel araçtır Bravo.

Civic, hele bir de otomatikse, her zaman ve kolayca satılır.

Acil para ihtiyacın yoksa değerinin altında verme derim.

Haluk Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Aracım düz vites ve dediğiniz gibi motor sesi haricinde civic'e göre konforsuzluk anlamında eksisi kesinlikle yok. Tam beklentilerimi karşılayan aracı almışım.

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

arkadaşım o kadarda yalıtım yapmıştın :), neden değişim oldu? bravo düşeş felan mı denk geldi? yada civic tüketimi mi yordu?

Aslında yalıtımdan sonra iyileşme olmuştu, ama yinede bravo dan oldukça gürültülü Bravo pek düşeş gelmedi ama çok çok temiz bir araç çıktı, aksi takdirde almazdım zaten . Değişiklik olsun diye diyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.