Şimdi Ara

YENİ ARAÇ ALDIM AMA ESKİ ARACIN KASKOSU İPTAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ruhsat sahibi ablam olan aracı satıp, ruhsat sahibi eniştem olan aracı satın aldım. Yeni aracın kasko bedeli 21.500TL(İstanbul)
    İşin pis yanı eski arabanın kasko ve trafik sigortasını ben ödediğim halde yeni aracı kendi adıma aldığım için %60 hasarsızlık indirimi alamıyorum. Yani sıfırdan kasko ve trafik yaptıracağım. İnternet sorgulamasında aracın yıllık kasko bedeli 1.342TL çıkıyor.
    Bu kasko indirimini gerçekleştirebilmemin başka bir yolu yok mudur?

• Peki memur indirimi gibi indirimler oluyor mu, yoksa önemsiz denecek kadar az indirimli mi?

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Peki memur indirimi gibi indirimler oluyor mu, yoksa önemsiz denecek kadar az indirimli mi?

yeni aracı ablanızın adına alırsanız o indiriminiz geçer ancak kendi adıma alıyorum demişsiniz sigorta parayı kimin ödediğiyle ilgilenmez malesef.. 0 indirimle kasko + trafik yaptırmak zorundasınız malesef
  • arkadaşlar kaza yaptım.. kaskodan aracımı onarımını yapıp, araçtan midem bulandığı için arabayı alır almaz sattım..sanırım 12 bin tl falan hasar çıkmıştı..araba almayacağım için kaskoyu iptal ettirmek istiyorum ve alacağımı almak istiyorum..sizce sorun çıkarmı ..aldığım bir duyuma göre araç pert olmadığı sürece kasko iptal edilip alacaklar alınabiliyormuş ? fikri olan varmı acaba.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.