Kısaca durumum; Ötv deki indirim sayesinde babama 0 araba aldıracağım..En başta alacağım araba hb,5kapı ve diesel istiyorum,, seçeneklerim ;
1.Opel Astra hb cosmo 1,6 110hb 2.Toyota auris 1,4 elegant 3.Peugeot 308 1,6 110hb 4.Fiat Bravo active dyanimc emotion 1.6 105 HP 5.ve en son sırada yeni ford focus veya fiesta...
aracların fiyatları 30 ile 40 arasında değişiyor..Gt veya daha yüksek motor seceneklerine babam izin vermez zaten ama hangisi olursa olsun araç full olacak...Diğer marka ve modeller benim için servis dışıdır:-D
bence yeni focus harika bir seçim olur diesel olan versiyonuda sorunsun binebileceginiz bir araç.
önceliklerini yazmamışsın. otomatik mi manuel mi olacak vites mesela.
En önemli şeyler nedir sizin için. Konfor, performans, yedek parça ucuzluğu, servis, sorunsuzluk, kalite, güvenlik, donanım vs.
bi kere astranın dizeli 1600 motor 110 beygir değil 1300 motor 90 beygirdir . bunların içinde gence en uygun araç bravo 1600 motor 120 beygir olanıdır.
Kanın kaynıyor sana biraz genc işi arac lazım budurumda iki arac on plana cıkıyor Bravo ve Astra. Bravo daha yenı motor su goturmez sahane dıreksıyon sıstemı etkıleyıcı ama aracın detay eksıklıgı var ( ornegın kolcak yerının alcak kalması, bagaj acacagı olmaması, arka gorus acısı darlıgı ve arka koltukların dusuk konforu ) . Astra kasa degıstırecegı ıcın dusundurucu ama kullanım ve ozellıkle malzeme kalıtesı acısından on plana cıkan oldukca basarılı bır arac. Netıcede ben ıkısınden bırı derım ama karar tabiikide senin. Hayırlı olması dıleklerımle...
Saygılarımla,
Geçen sene arkadaşa araba bakarken hepsini kıyaslamıştık en bol donanımı olan bravo vardı. Eğer cam tavanlı bi bravo alırsan pişman olmayacağına eminim.
İ30 STYLE PLUS a baktınız mı? Yağmur Sensorü, Elektrikli Sunroof, Isıtmalı Ön Koltuklar, Deri Döşeme, Park Mesafe Kontrol Sistemi,ESP (Elektronik Denge Kontrol Programı),Lastik Basınç Uyarı Sistemi gibi güzel ayrınlıları ve 115 hp lik güçlü bir dizel motoru var. Fiyatı da 35bin galiba...
İKİ secenek arasında dur derim focus hb tdci 109 hp ve bravo 1.6 120 hp hangisinin fiaytı daha uygun bilmiyorum ama 2 side hem performans hem ekonomi hemde konfor özelliklerinin üçüne sahiptir
Katılıyorum bravo güzel araç.
astra 308 ve focus tercihlerim arasında olur
kesinlikle FOCUS
heralde sen ve baban kullanacaksınız bunu için hem hızlı hem oturaklı hemde sorunu az bir araçlazım benim foworim aurıs elegant modeliymiş zaten şahane opel kasa değiştirecek fiat bence bu araç pek dayanıklı bir araç değil ileride sorunları olabilir ford ford şirket aracı sana daha genö işi lazım peugeot bence verilen paraya karşılığını veremeyen bir araç boyutlar ve sürüş dinamiği açısından vede dizelinin sağlamlığı tartışılır auris avrupada tasarlanıp japon teknolojisi ile üretilmiş bir araç bunun için reklamlarında otomobil dünyasının altın çocuğu deniyor
hepinize teker teker teşükkür ederim sağolun..
Araçı ben kullanacağım yaş 21..fiat bravonun tipi cok güzel dizayn ve donanımlarıda..ama nedense fiat ve ford adı cıkmış..babama fiat bravo dedim daha arabaya bile bakmadan nabacan fiat ı dedi...ford ada isim takmışlar olursun zalla zort die..
opel için astra kesinlikle yola oturmuyor ve kasa vss nedeniyle secenekler arasından en sona düştü
auris için övgü aldım japon dediler kalite dediler toyota dediler...1. ye geçti
hyundai için kağıt gibi kasa vsss..
ama bi ahtım var aldığım araçta acılır tavan sunruf kesinlikle istiyorum. araçı nisan ayında alacağımız için varsa araçlar için yorumlarınız şimdiden teşşekkür ederim
Bravo bence çok güzel olmuş.FIAT'ın yaptığı en iyi iş.Marka imajından kaybediyor,yoksa aynı modeli başka bir marka çıkartsaydı çok daha fazla satardı.
bravo ya da bravo
Bravo
quote:
Orjinalden alıntı: GöKHaN 35
Bravo
+1
Bu yazdıkların arasında Auris'i tek geçerim. Tartışmasız 1 numara!
1.Opel Astra hb cosmo 1,6 110hb = Kasa değişicek salla gitsin. (Batıcak diyolar ama ben GM'nin batıcağını sanmıyorum) 2.Toyota auris 1,4 elegant (1 numara zaten bu :) 3.Peugeot 308 1,6 110hb ( Bol bol elektrik donanım arızası istiyosan bunu al servisten cıkmaz araban ) 4.Fiat Bravo active dyanimc emotion 1.6 105 HP (Türkiyede satılan tüm fiat arabalardan dolayı fiattan nefret ediyorum ben ) 5.ve en son sırada yeni ford focus veya fiesta... ( Focusunda yüzü eskidi benim sana 2. tavsiyem yeni fiesta olurdu.)
Listende söylediğim gibi fiesta sana 2. tavsiyem. Oturdum kullandım çok beğendim ama kesinlikle auris'ten iyi değil bence.
Bu listeye ek olarak 40bin sınırını biraz aşabiliyorsan Scirocco alabilirsin Sportline 1.4 Manuel modeli 23.000 Euro. oda eder 46 fln biraz aşıyo ama gidip bir bak alıp çıkabilirsin :)
quote:
Orjinalden alıntı: serkangok
hepinize teker teker teşükkür ederim sağolun..
Araçı ben kullanacağım yaş 21..fiat bravonun tipi cok güzel dizayn ve donanımlarıda..ama nedense fiat ve ford adı cıkmış..babama fiat bravo dedim daha arabaya bile bakmadan nabacan fiat ı dedi...ford ada isim takmışlar olursun zalla zort die..
opel için astra kesinlikle yola oturmuyor ve kasa vss nedeniyle secenekler arasından en sona düştü
auris için övgü aldım japon dediler kalite dediler toyota dediler...1. ye geçti
hyundai için kağıt gibi kasa vsss..
ama bi ahtım var aldığım araçta acılır tavan sunruf kesinlikle istiyorum. araçı nisan ayında alacağımız için varsa araçlar için yorumlarınız şimdiden teşşekkür ederim
astra nası yola oturmuyor yaw? focus'tan sonra en iyi yol tutuşu olan araba denir astra'ya.
Ama size tavsiyem, esp olayına önem verin asıl olarak. Yol tutuş bir yere kadar.
valla bana öle dedi bi dostumuz ama anlaşılan ağızdan dolma laflardan biri..