|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben burada diyorum şu şu maddeler zaten var, sen diyorsun yazana sor. Sizin gibilere laf anlatmaya çalışanda hata gerçi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İftiracı medya derken? Bırak bu fetövari ağzı... Yakında sen ergenekon gerçekti falan demeye başlarsın. Seni kim dinlesin sıfır arkadaşlı sıfır mesajlı troll tutuşunca partim bile yok demeye başladın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 26 Kasım 2020; 14:16:44 > |
Nasıl yani şu an eşcinsel, ateist, agnostik olmak yasak mı? Hapse mi giriyorlar olunca? Zira hepsi mevcut anayasamızda güvence altında.Eskiden kaliteli çamur at izi politikası yapılırdı buralarda şimdiki seviyeye bak. Şu tabloyu yapan da, gerçekmiş gibi paylaşan da halkı kin ve düşmanlıga sevk ediyordur.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 26 Kasım 2020; 14:27:5 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bazen durup düşünüyorum şu yazıyı yazan adam gerçekden akıl tutulmasımı yaşıyor ,bu ülkede yaşamıyormu, bu olanları görmüyormu yoksa amacı ne ,diye uzun uzun düşünüyorum.Ülke venezüella olma yolunca AKP'nin 17 senelik yönetimiyle adım adım ilerlerken ,başkanlık sisteminin kaldırılması AKP'nin güle güle denmesine 1 seçim kalmışken,sanki ülkeyi 17 senedir başkaları yönetiyormuşcasına neden hala AKP'yi savunuyorlar neden hala bu kadar kumpası,adam kayırmayı,hırsızlığı,kendi ülkesine darbe yapmayı,kendi vatanını satmasını,kendi vatandaşına onlarca vergi yükleyeni ,sanki AKP değil başka bir parti yapıyormuşcasına şuursuzca amacsızca asalakca savunabiliyorlar diye düşünüyorum.Düşünebiliyormusunuz ?17 senedir akp yönetiyor bu ülkeyi 17 sene,aponun kardeşini TV'lere cıkarıp oy toplamaya çalışan AKP ? Pkk'yı ülkeden zurnalarla davulllarla geciren AKP ? Acılım diye diye insanları kandıran AKP ? Fetö ile kucaklaşan AKP ? Zamanında bunlar Fetöcü diyenlere kulak asmayan AKP ? Bunlar fetöcü diyenleri fetöcülükle suçlayan AKP,AKP'yi eleştiren herkezi bölücülükle,fetöcülükle,vatan hainliğiyle suçlayan AKP. Anlayacağın AKP'nin sonuna geldik. Birdahaki seçimleri kazanan parti AKP'nin korkulu rüyası olacak,çünki hepsi kodesden el sallayacak. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CHP-İYİP-HDP ortaklığı ifşa oldu. Bunları bir araya getiren "Küresel ağabeyleri". Aynı Küresel Ağabeyler Erdoğan'ı da başa getirmişti. Şimdi Erdoğan istedikleri yoldan çıktı diye, muhalefeti o yola sokmaya çalışıyorlar. Muhalefet İnce-Özdağ arkasında birleşmeli. Şu anda İYİ-HDP-CHP birlikteliğinin tek hedefi Türkiye'yi tekrar ABD'nin vasal devleti haline getirmek. Öyle olursa ekonomi de rahatlar; ama ben şahsen bağımsızlığımız olsun da, refahı elbet elde ederiz, ülkemizin kaynakları çok fazla. Bağımsızlık olduktan sonra, refah kaçınılmaz olarak gelecektir. |