Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Yeni Anakartta görüntü alamama sorunu!

2
Cevap
0
Favori
37
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Yeni Anakartta görüntü alamama sorunu!
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Yarbay
    2846 Mesaj
    Merhaba. 24 saat önce çalışan sistemimde görüntü alamıyorum. Anakart yeni. 4790k var. " 2. El Asus maximus vii gene" aldım. Uyumsuzluk olacağını sanmıyorum. Bilgisayarcıya gösterdim. "İşlemciyi yakmış olabilirsiniz" diyor. Acaba ne kadar doğru? Fanlar falan çalışıyor ama ne kasadan bip geliyor ne de görüntü var. Sorun ne olabilir?


    Güncelleme1 ; Arkadaşlar bilgisayarcı ben işteyken görüntü alabildiğini, ancak bunun sadece 10dk olduğunu söyledi. Güç kaynağından şüphelendiğini belirtti? Sizin fikriniz nedir? Bir de başka aldığı görüntüler hep 1-2 saniyelik olmuş. Sizce ilk olarak nerde problem olabilir? Anakart mı almalıyım yoksa güç kaynağı odaklı bir sorun mu? Sistemde hiçbir şekilde yanık kokusu gelmedi. Eski anakartımla makine 48 saat önce çalışıyordu. Eski anakartımı attığım için başka kartım yok. Yeni anakart mı almalıyım?



    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



    |
    |
    _____________________________




  • Teğmen
    145 Mesaj
    ASUS USB BIOS Flashback
    |
    |
    _____________________________
    receteyi ekmekle aliyoduk. genelev sirasina giriyorduk bazen 1 ay suruyordu sukredin sukr
  • Yarbay
    4535 Mesaj
    dıger konunuza cevap yazdım
    |
    |
    _____________________________
    Uzak durulması gerek yerler
    Vatan
    Dsmart
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
sohbet
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Paykasa
son dakika
haberler
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,125
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.