Şimdi Ara

Yeni alınan spor paketi ve euroleauge in olmaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle iyi forumlar. Geçen hafta bimeks ten modüllü spor paketi satın aldım. Hem bimeksin sitesinde hem de dsmart ın sitesinde turkish airlines euroleauge in paketin içinde olduğu yazıyordu ki almam sebeplerimden biride buydu. Daha sonra arkadaşların da uyarmasıyla maçların digiturke geçmiş olduğunu öğrendim. Paketi de aktifleştirmiş bulundum. Bimeks ve dsmart iletişime şikayet ettim. Sizce başka bir yol varmı mağduriyetimin giderilmesi için. Bir bakıma kandırılmış oldum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • detaylıca araştırman gerekiyordu o tanıtım resimlerine hiç dikkat etmiyorlar. iptal işlemi olmazsa yasal yollara gitmen lazım bimeks için o da uzun olur
  • zaten btk şikayet etmişsin. şimdilik ordan gelecek kararı beklemen daha iyi olur.
  • 7 gün içerisinde iade edebiliyorsun birinin iade etmesinde yardımcı oldum 7 gün olmadıysa sende iade et
  • 1 haftayı geçti makesef ben paketi aktif ettim diye iade edemeyeceğimi düşünmüştüm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • euroleague seneye maalesef digiturk te
    bu sene digiturk e geçiyor yani
  • Geçen süre zarfında yaklaşık 10 gün önce BTK ya başvurdum. Başvuru metnim şu

    "Dsmart tv hizmeti ile ilgili bilgiyi internet sitesinden aldıktan sonra dsmart modüllü spor paketi abonesi oldum. Sitedeki bilgilendirmede turkish airlines euroleauge basketbol maçlarının paket kapsamında olduğu yazıyordu. Paketi aldıktan 1 hafta sonra bahsi geçen basketbol maçlarının digiturk platformuna geçtiğini reklamlar aracılığıyla öğrendim. Dsmart internet sitesinin insanları yanlış bilgilendirmesi hala devam etmekte ve sahip olunmayan içerik satılmaya çalışılmakta. Bu mağduriyetimin gideirlmesi için müşteri hizmetlerini aradğımda bana sözleşme var dendi ancak bana yazılı bir sözleşme iletilmedi ve imzalatılmadı.


    Dsmarttan cevap verme gereksinimi dahi duyulmuyor. Yasal olarak bana geri dönüş yapma zorunlukları varmı yoksa enerjimizi uzaya mı gönderiyoruz. İyi forumlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Btk ya şikayet neticesinde dsmart tan telefonla dönüş yapıldı. Thy euroleauge yayın içeriğinden çıkartıldığını kabul ediyorlar. Yayını yapan kanal aynen durduğunu kanal içeriklerini değiştirme haklarının yasal olarak kendilerinde olduğunu söylediler. Yani yarın birgün champions leauge de f1 de içerikten çıkarsa smartspor kanalı yayına devam ettiği için yasal olarak avucumuzu yalayacağımızı kibarca izah ettiler sağolsunlar. Tam olarak şark usulü kurumsallık.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstad önce araştırsaydın daha iyi olurdu eurolige yayın hakkı doğuş grubundaydı digitürk ile anlaşmışlar yeni yasa çıktı bi araştır istersen cayma hakkı uzadı diye haberler çıkmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.