Şimdi Ara

Yeni aldığım itemler envantere gelmedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazardan 2 3 birşey aldım envanterine erişmek için yeni eşyaları onayla diyor onayladım envanterde çıkmıyor o itemler.ama profilimden envanter kısmına girince görünüyor orda.Çözümünü bilen var mı?steami kapatıp açtım.hem cs hem steam güncellemelerini kontrol ettim olmadı.yaklaşık yarım saattir böyle.

oyundan çık gir yapınca gene envantere erişmek için eşyaları onayla diyor onaylıyorum gene çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 22 Kasım 2015; 2:17:57 >

• redditte herkesde aynı sıkıntı var. düzelir, ben de aynı sorunu yaşıyorum
  • Sanırım bir güncelleme gelecek yakında. Aynı skıntı bende de mevcut. Pazardan 4 adet item satın aldım, oyun içerisidne 3 ü onaylandı 1 i onaylanmadı. Bende acaba bu itemde mi sıkıntı var dedim awma redditte olsun steam forumlarında olsun aynı sıkıntıdan müzdarip kişiler var. Zannediyorum ki düzelir. Bunun haricidne bugün Valve sunucualrında aşırı bir lag vardı gidip-geliyordu. O da düzeldi. Bunu düzeltirler.

Edit: Bunun ile ilgili bir konu mevcutmuş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 22 Kasım 2015; 3:48:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende var suan anitibariyle büyük ihtimal steam dandik sunucu problerinden diye düşünüyorum yeni gördüm bu konuyu bende konu açmıştım sevindim gerçekten bi tek ben olmadığıma :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.