Şimdi Ara

Yeni Aldığım Fare'de Tuhaf Ses Çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Videoda gösterdim. Videoda farenin birincil ve ikincil tuşlarına tıklayacak kadar basınç uygulamıyorum. Özellikle birincil tuş çok kötü. Fareyi iade etmelimiyim?











  • Tıklarken sorun yaşamıyorsanız ve sizi rahatsız etmiyorsa aşırı derecede vermenin anlamı yok internette incelemelere bakın aynı şekilde ses geliyor mu diye öncelikle söylemeliyim ki aldığınız markada aşırı derecede kalite aramayın ama dediğim gibi siz beğenerek kullanıyorsanız ve sorun yaşamıyorsanız iade etmenizin anlamı yok
  • Logitech mouse almaktansa Rampage almak daha iyi. Logitecj G502 Hero SE özellikle, fiyatını hiç haketmeyen bir ürün. Fareyi yenilemişler güya, bizzat deneme şansım oldu, orta top hala eski modellerinde olduğu gibi hırt hırtt ses çıkartıyor.

    ekleme: tıklarken sorun yaşamıyorum, sadece tıklama tuşunu kıpırdattığımda ses çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 30 Ocak 2020; 16:3:21 >
  • Mouse'yi değiştirmeyi istemelimiyim? N11'den satın almıştım. Pimpirikli mi davranıyorum bilmiyorum ama sol tık beni rahatsız ediyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eylül kabus

    Logitech mouse almaktansa Rampage almak daha iyi. Logitecj G502 Hero SE özellikle, fiyatını hiç haketmeyen bir ürün. Fareyi yenilemişler güya, bizzat deneme şansım oldu, orta top hala eski modellerinde olduğu gibi hırt hırtt ses çıkartıyor.

    ekleme: tıklarken sorun yaşamıyorum, sadece tıklama tuşunu kıpırdattığımda ses çıkıyor.
    rampage daha iyi demişsiniz ama konunun başlığı kendini tersten kanıtlamış
    g502 hero se nin 2 yılda çöp olucağını bilsem gene alırım, ama rampageye bidaha bulaşmam, aldığım rampage smx r44 te de sizinle aynı sorunu yaşadım, clicke basmıyorsun fakat clickten hafif hareket sesi geliyor, sorun malzeme kalitesinde, clickler çok emanet duruyor, bunun çözümü rampage de şans denemek değil, hiç almamak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 2 Şubat 2020; 13:51:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Umarım iade etmeyi başarabilirim. Çok güzel paketledim. Ürünü açıp kullanmıştım, iade alırlar mı bilmiyorum. Dediğim gibi sol tık ta ses problemi var, iade almaları gerekir diye düşünüyorum. Sizce iade alırlar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eylül kabus

    Umarım iade etmeyi başarabilirim. Çok güzel paketledim. Ürünü açıp kullanmıştım, iade alırlar mı bilmiyorum. Dediğim gibi sol tık ta ses problemi var, iade almaları gerekir diye düşünüyorum. Sizce iade alırlar mı?
    sorun var diyerek iade ettiyseniz yokuşa sürülebilir, beğenmedim diyip geçerseniz iadeyi alırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade aldılar. Corsair İronclaw rgb veya Asus Rog Gladius 2 Origin satın almayı düşünüyorum. İyi bir mouse için paraya kıymak gerekiyormuş maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.