Şimdi Ara

Yeni aldığım bisikletteki sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bi kaç gün önce babam bisiklet almış sürpriz yaptı. Neyse ben baya gezdim ondan bi kaç gün sonra bizim mahallede büyük biraz kilolu abi var o bindi bayıra çıktı sonra indi bi baktım zinciri kırmış. Gittik bisikletçiye yaptı ama bi sorun oluştu vites 1deyken otomatik 2 ye atıyor. Ayrıca vitesi 1-3 arası çok kolay 3-7 arası zor vites atılıyor. Bisiklet bilen bi abi dedi ya vitesin içindeki tel gevşemiş yada aktarıcı bozulmuş dedi. Zaten o Abi parasını verdi kırıldıktan sonra bir daha bindi bisikletin lastikleri iyice indi. Şuan sürerken hissediyorum lastikler inik yani nabayım hevesimi pardon ama s-kip attılar, bisikletten de çok anlayan biri değilim yaşım küçük ne kadar tutar boşu boşuna 100 tllik olmak da istemiyorum. Bu durumdan dolayı bisiklete de binemiyorum psikolojim bozuldu. Kolay bir şey mi eskisi gibi olur mu bisikletim, bisikleti bilen arkadaşlarım falan bir şey olmaz diyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luxienaky -- 4 Temmuz 2022; 11:7:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kilolu abi dediğin 350 kilo sanırım maşallah bi oturmasıyla dağları devirmiş. bisikletler benim bildiğim max. 130 kiloya kadar kaldırabilir. lastiklerin inmesi sorun olmaz hava basılır pompayla iş çözülür. vites olayına gelirsek vites ayarın gitmiş. aktarıcıda ayar yeri var telin bittiği noktada. oradan ayarlanıyor. eğer ayarlanmasına rağmen hâlâ daha bozuksa tel ya gevşemiştir ya da kopmak üzeredir. telin değişmesi gerekir.


    teli tek başınıza bilmiyorsanız çıkarmayın çünkü aktarıcının sonunda çatallanmasın diye kapak gibi bişey vardır telin ucunda. onu çıkarınca tel tel çatallanır ve aktarıcıdan ayrılırsa bidaha hayatta girmez.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.