Şimdi Ara

Yeni akvaryum yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandır balik beslemek istiyorum yaklasik 5-6 sene önce yapay bitkili akvaryumumda Lepistes besledim ama tecrübesiz sayılırım. Ve tekrardan Lepistes beslemeyi düşünüyorum. Size sormak istediğim dün yaklaşık 17lt akvaryumumu depodan çıkardım 4 kg midye kırığı kum filitre ve canlı bitki olarak saz bitkisi aldim yasadigim bolge sicak oldugundan isiticiyi takmadim (su şuan 25C°) kumu ve akvaryumu iyice yikadiktan sonra kumu bitkileri ve çeşme suyunu akvaryuma koyup filitreyi calistirdim. Yaklasik 24 saat geçti baliklari kac gun sonra almaliyim ve aldiktan sonra baliklari akvaryuma nasil koyayim akvaryumcudan aldığım baligin kendi suyuylami koyayim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba



    Canlı doğuran besleyeceksen 1erkek 3 dişi alman gerekir.



    Akvaryum suyunun oturması için nitravec ve bacteri feeder tarzı su düzenleyiciler ile bakteri kültürü eklemen akvaryumunun oturmasını hızlandırır.



    Balıkları poşeti işe 30 dakika akvaryumun suyunun içinde beklet. Her 5 dakikada bir poşet içine 5-10 ml akvaryum suyundan ekle. Sonra sadece balıkları akvaryuma koy. Poşetteki suyu akvaryuma aktarma.



    Balıkları 2-3 gün sonra ekle. Ve 17 litrede 4 den fazla canlı doğuran besleme.



    İnternette bir sürü yazı be makale mevcut onları okumayı ihmal etme.



    Kaynak istersen akvaryum. Com adresi sana faydalı olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgileriniz için çok teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi yaptım birde pul yel aldım onu günde kaç kere atacam ve nekadar atacam yani ortalama kaç pul kaç kere 1 erkek 3 dişi (çöpçü ve vatoz almayı düşünüyorum almama gerek varmı dipteki yemler için)
  • Baliklarin 1-2dk da yiyebilecegi kadar at günde ikidefa yeterli ancak miktari azaltıp 3-4defa versen daha verimli olur.çöpçü fazla ihtiyacin yok hem ileride yavruların için sıkıntı yaratabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suyun PH degerini düzenlemeyi unutmayın midye parçacıkları suyu bazik hale getire bilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.