Ben beğendim, hatchback boyutlandırmasına sahip bir 508 gibi gibi olmuş. ![]() |
Yeni 308 Tasarım Detayları

-
-
Araba beni dizel değil 180 hp benzinli alın diye bağırıyor.Çok beğendim.İç mekan estetiği ayrı güzel
Joystick ve aslan pençesi stoplar bırakılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 18 Mart 2021; 1:46:30 > -
225 1.6 thp amanın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent54225 1.6 thp amanın
3008 e koymadılar o motoru,308 zor.
Büyük ihtimalle PHEV olarak yer alır seçeneklerde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: icemy3008 e koymadılar o motoru,308 zor.
Büyük ihtimalle PHEV olarak yer alır seçeneklerde.
Alıntıları GösterPHEV zaten fotoğraflarda görünüyor hocam kabloyu takmışlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanEmir411PHEV zaten fotoğraflarda görünüyor hocam kabloyu takmışlar
Alıntıları Göster -
Bir de bu araca süreyya hanım diyenler varquote:
Orijinalden alıntı: icemy
Araba beni dizel değil 180 hp benzinli alın diye bağırıyor.Çok beğendim.İç mekan estetiği ayrı güzel
Joystick ve aslan pençesi stoplar bırakılmış. -
quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
Bir de bu araca süreyya hanım diyenler var
Alıntıları Göster -
Bence güzel olmuş, mavi veya kırmızı rengini canlı görmek isterim -
arkası on numara -
O halde Sümeyye Hanım evrim geçirmiş diyebilir miyiz? -
gt line model yaparlarsa koyarlar bence. çünkü 308 dedin mi akla gti geliyor gti ı e-gti yapıp hibrit makina olarak çıkarabilirler . yani şuanda peugeot nun pazarlama stratejilerine bakarak bu şekilde rahatlıkla şekillenebilir. tabi bizim gibi saxo/106/306 dan gelen deli dumrullar bu kasaya rcz r ın motoru 280 liği istiyor ama işte şuanda en yüksek beygirli olan motor 508 gt deki 225 lik . hayal işte bizimkiside
-
DS tasarım ekipi sanırım normal seri arabaları tasarlamaya başlamış.
ozaman ds modelleri daha uç bi tasarım alacak yada ds kalkacak gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vincent54gt line model yaparlarsa koyarlar bence. çünkü 308 dedin mi akla gti geliyor gti ı e-gti yapıp hibrit makina olarak çıkarabilirler . yani şuanda peugeot nun pazarlama stratejilerine bakarak bu şekilde rahatlıkla şekillenebilir. tabi bizim gibi saxo/106/306 dan gelen deli dumrullar bu kasaya rcz r ın motoru 280 liği istiyor ama işte şuanda en yüksek beygirli olan motor 508 gt deki 225 lik . hayal işte bizimkiside
PHEV olarak gt ye koyacaklar herhalde
-
1.5 bluehdi eat8 gt line 400 bin çekerler -
Mükemmel tasarım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X