|
Bildirim

|
Fiat’ın bu araçları bize de getirmesi gerek en azından daciadan katbekat daha iyi görünüyor.
|
|
fiat latin amerika devamli yenilik pesinde kosarken bizim tofas donanim paketini makyaj diye sunuyor egea ve fiorino'da.
|
|
BMW X6'ya benzemiş arka taraf. Baya hoş duruyor iç tasarımını epey merak ettim.
|
|
Çok pahalı kalır, rekabet edemez ve satamazlar. Bizim vatandaş 1.0 atmosferik motora tüp takma peşinde. |
|
ön tasarım leş.
|
|
|
Çok pahalı kalır, rekabet edemez ve satamazlar. Bizim vatandaş 1.0 atmosferik motora tüp takma peşinde. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 4 Ağustos 2022; 14:43:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 4 Ağustos 2022; 15:16:48 > |
|
Benzemekten de öte olmuş farı direkt kopyalamışlar gibi ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Dışını çok beğendim, içini de görmek lazım. |
|
Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |