Şimdi Ara

Yeni 2022 Mazda CX-60'ın tanıtılacağı tarih belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Mazda, Avrupa'da satışa sunacağı yeni SUV modeli CX-60'a ilişkin bir ipucu videosu paylaştı. Şarj edilebilir hibrit (PHEV) sisteme sahip olacak 2022 Mazda CX-60'ın 8 Mart'ta resmi olarak tanıtılacağı açıklandı.



    Yeni CX-60, Japon üreticinin 2022 ve 2023'te piyasaya süreceği dört SUV modelden biri ve şirketin Avrupa'daki ilk PHEV modeli olacak. Bu videodan önce yeni SUV'un tasarımını gözler önüne seren fotoğraflar sızdırılmıştı. Paylaşılan resmi videoya baktığımızda, tasarım detaylarının fotoğraflarla uyumlu olduğunu görüyoruz.



    Yeni CX-60 PHEV, 300 beygir güç sunacak



    2022 Mazda CX-60'ın ön bölümündeki aydınlatmalar dikkat çekiyor. Zira LED gündüz farlarının, kalın çerçeveyi de geçerek panjurun içine kadar uzandığını görüyoruz. Panjurun etrafında parlak siyah çerçeve bulunuyor. Tamponun kenarlarında da üçgen biçimli hava girişlerini görebiliyoruz ki, bu detay da fotoğraflarla uyumlu. Aracın silüeti ise diğer Mazda modellerinden pek farklı değil.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli DS E-Tense Performance konsepti tasarımıyla göz dolduruyor



    Yeni CX-60'te bir elektrik motoru ve 2.5 litre dört silindirli benzinli üniteyi bir araya getiren PHEV sistem bulunacak. Bu kombinasyonun toplamda 300 beygir güç sunacağı dışında henüz resmi bir bilgi yok. Öte yandan PHEV versiyonun dört tekerlekten çekişli olacağını düşünmek yanlış olmaz. Kaputun altındaki diğer seçenekler ise 48V hafif hibrit desteğine sahip yeni Skyactiv-X ve Skyactiv-D üniteler olacak.



    Avrupa'da yeni Mazda CX-60'ı üç sıra koltuklu CX-80 izleyecek. Kuzey Amerika'da ise daha büyük bir ikili, CX-70 ve CX-90 modelleri piyasaya sürülecek. Bu dört model 2022 ve 2023 yıllarında satışa sunularak Mazda'nın küresel SUV yelpazesini genişletecek.



    Aşağıdaki galeride daha önce sızdırılan fotoğrafları ve videodan kesitleri inceleyebilirsiniz:





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Yeni 2022 Mazda CX-60'ın tanıtılacağı tarih belli oldu
    Yeni 2022 Mazda CX-60'ın tanıtılacağı tarih belli oldu
    Yeni 2022 Mazda CX-60'ın tanıtılacağı tarih belli oldu
    Yeni 2022 Mazda CX-60'ın tanıtılacağı tarih belli oldu








  • Mazda alan hala varmı ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Dünyan tr’den ibaret ise evet yok…

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trde bu aracı alan kaldımıki.?

  • Çok güzel araçları var. Amerikada ilk 10 da ama ülkemizde sırf parçası pahalı diye tutulmuyor. Bize şahin olsun parçası ucuz olsun mantığı var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mazda neden ülkeye sadece üst kesime hitap eden üst modelleri getiriyor yav. Cx-3 varken Cx-5 aşağısı elmez oldu. Eskiden Mazda 2 gelmezdi, şimdi Mazda 5 de gelmiyor sedan araç olarak. Ne yapmaya çalışıyor fiirmanın ülke yöneticileri acaba...

  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    Modelin yıllık satış tahmini, arka planda olması gereken parça ve servis desteği ile doğru orantılı ise maalesef gelemiyor, malum vergilendirme sistemimiz araçlar satışa çıkmadan baltalamaya yönelik olduğu için...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BekirHan kullanıcısına yanıt

    CX-3 Avrupa'dan çekildi, CX-30 ile çok hem görünüm hem de pazar olarak çok yakınlar. Mazda3 ve CX-30'da 2.0 altı olmadığından gelmiyor, bakmayın sim kart vs. bahane ettiklerine.


    Bir ara bir seri Mazda 2 getirdiler, 250.000 tl'den bir-iki günde bitti. Sahibinden'e 400'e koyuyorlar şimdi. Önümüzdeki aylarda 2022 modelleri tekrar gelecek sanırım bayi öyle demişti.


    Mazda 5 seneler önce kalkmış bir model zaten.

  • Ülkemizde değeri bilinmeyen marka Mazda

  • Cx-3 = Cx-30 neredeyse. Aslında direkt olarak bir modeli işaret etmek değildi amacım Cx-3 yada Mazda 5 ile, boyut ve sınıf olarak artık daha küçük araçlar gelmiyor. Dediğimi anladığınızı umuyorum.

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Amerika'da ki satış rakamlarına bakarsanız anlarsınız alan var mı yok mu. Dünya TR'den ibaret değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de yok satar. Güya alım gücü düştü. ALLAH devletimizden razı olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.