Şimdi Ara

Yeni 2021 Hyundai Santa Fe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
6.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geely yeni Suvlarını Türkiye piyasasına soksa piyasayı alt üst ederde nedense bir türlü cesaret edemiyorlar.

  • Hyundai eski Hyundai değil artık. Soru şu bence; 1 milyon TL gibi bir tutara bir Amerikalı 2020 Maserati Levante S GranSport'a binebiliyorken biz neden bu paraya SantaFe'ye biniyoruz?

  • hokans H kullanıcısına yanıt

    Yorumun dalga amaçlı yazıldığını daha ne kadar belli edebilirim acaba :D Santa-Fe D segmentinde ki tüm modellerden daha geniş iç alan,daha kaliteli malzemeler ve donanım sunuyor. Premium sınıfa yaklaşan bir araç. Burada ki herbokologlara laf söyledim ben. O soruyu da hükümete sorucaksınız Yeni 2021 Hyundai Santa Fe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri 

  • Bu aracı bana yeni diye hiç bahsetmeden 2015 model deseler inanırdım. O iç dizayn nedir yaw? Tamam biz de vergiler çok ta, 900 bin nedir yani? Parayı bile ikna edemem seni buna veriyorum diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD'de ortalama klasik aile arabası :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nevfel

    Bu para bu arabaya verilmez. İkinci el bmw, mercedes, porsche jip alır binerim.

    Bu para buna verilmez kısmına katılıyorum, ama klasik 2. el bmw alırım mantığı çok saçma geliyor... BMW eskimiyor mu? 2. el BMW olacağına bunun sıfırı olsun... ister BMW, ist Mercedes, ister Fiat olsun, hepsi eskiyor, hepsinin motoru belirli bir km'den sonra bitiyor...


    Hatta şunu söyleyebilirim, BMW ile Fiat'ın motorunu kıyasladığında BMW'ler her zaman daha önce rektifiye ister... Fiat'la 500-700 bin km yapıyor millet, BMW ile ilk motor la yapamıyorsun... yani lüks markalar daha uzun ömürlü falan değil, sadece kullanılan deriler, orta konsol, malzemeler, yürüyen aksam ve sürüş keyfi, yani herşey daha kaliteli ve premium. Ama motor dayanıklılığı veya arıza istatistiklerinde önde değiller. Ucuz bir Toyota Corolla premium dediğin BMW'den daha az sorun çıkarıyor, daha uzun ömürlü oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bethesta -- 12 Temmuz 2021; 9:18:24 >




  • Çok güzel araç, hyundai diye küçümseyenler arabayı yakından görüp inceleseler ağızları açık kalır. Konfor, uzun ömür gibi konularda zaten kendini kardeşi Sorento ile ispatlamış bir model, zaten böyle olmasa Amerikada bu kadar satamaz...

    Fiyat konusuna girmiyorum, fakir bir ülkeyiz ve daha da fakirleşeceğiz. Hyundai nin bu modeli bizim ülkeye getirmesine bile şaşırdım..

  • Santa Fe ne kadar iyi araba olursa olsun marka algısından dolayı baştan kaybediyor

  • Santa Fe marka algısından dolayı kaybediyor

  • araba güzel olabilir ama marka algısından dolayı satmaz

  • D-E sınıfı arası bir SUV. Bu donanımda D premium SUV’lar 1milyon. Fiyatı hibrit olmasından ötürü yüksek...

  • amerika'da dolu versiyon eve nakliye dahil 40.000 usd bile değil.


    isteyen bayi ile irtibata geçsin. araç çok güzel olmuş. amerika'da olsam alırım. parçası servisi ucuz. garanti şartları da bizim ülkede bulamazsın.




    https://www.elginhyundai.com/new/Hyundai/2021-Hyundai-Santa+Fe+Hybrid-16939c4e0a0e09a9662e2626a8dd2b92.htm


    Yeni 2021 Hyundai Santa Fe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
    Yeni 2021 Hyundai Santa Fe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budak_1903 -- 12 Temmuz 2021; 10:34:15 >




  • budak_1903 kullanıcısına yanıt

    vergisiz fiyat oluyor sanırım genelde fiyat listeleri amerikada. bu fiyattan bile olsa 350 bin lira vergisiz, & 80 vergi dilimine giriyormuş 1.6 motoru geçmediği için, öyleyse ötv ve kdv eklenince 750 bin lira yapıyor. 800 binden satılabilirdi.


    sanırım ithalatçı firma kar marjını yüksek tutmuş. zaten birkaç tane getirip zengine satarız diye düşünmüşler gibi...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miu

    Çok güzel araç, hyundai diye küçümseyenler arabayı yakından görüp inceleseler ağızları açık kalır. Konfor, uzun ömür gibi konularda zaten kendini kardeşi Sorento ile ispatlamış bir model, zaten böyle olmasa Amerikada bu kadar satamaz...

    Fiyat konusuna girmiyorum, fakir bir ülkeyiz ve daha da fakirleşeceğiz. Hyundai nin bu modeli bizim ülkeye getirmesine bile şaşırdım..

    Hyundai Genesiside getirmişti. Maalesef marka algısı gibi sebeplerle birkaç adetten fazla satamadı. Bu aracında satışı az olacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: commandx

    Fiyatı hakkı falan değil. %80 ÖTV diliminde bu araç. %150 ÖTV li hibrit rav4rav4 750bin. Mazda cx5 600bin.

    %80 ÖTV li crv, 5008vs 550bin. Bu araç üst sınıf tabii ama aradaki fark sınıf üzerinde. Crv executive plus 550binse bu araç da 750bin olsun.

    Rav4 normal satış fiyatı 950.000tl ÖTV teşviği aldığı için o fiyattan satışta, kısaca firma kayırma gibi bir durum var o nokta da diğerleri de maalesef selefi değil, esas selefi olanlara ve piyasa fiyatlarına bakarsanız bence fiyatı gayette makul, ama ülkenin içinde bulunduğu duruma bakarsanız aldığımız ekmeğin fiyatı bile yüksek maalesef...


    Yeni 2021 Hyundai Santa Fe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri




  • evet rusya fiyatina baktim simdie 290 bin tl

  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinize katılıyorum ama bizim memleket de bindiğin markaya değer verildiği için genel bu şekilde yapar.

    Aynı fiyata sahip bir bmw ile iş almaya git birde sıfır bu arabayla iş almaya git. Emin ol bmw ile sana yaklaşımları tamamen farklı. Toplum olarak kişinin ahlakı dürüstlüğü adamlığı değil bindiği aracın markası giydiği elbisenin markası önemli hale gelmiş.

    Yoksa al japon arabası kolay halle tamirle işin olmaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt

    Teşviğe vs takılmaya gerek yok. Teşvik dediği Ötv'si %220'den %150'ye düşüyor. rav4'te 2.5 motor var. %220Ötv + kdv ile 950bin oluyor. Bakın %220. Santa fe'de %80. Teşvikli dediğiniz şey %150ötv. Ona rağmen 743bin görünüyor ful donanımı. Santa fe'deki kazığı görmenize yardımcı olur umarım.


    Hala kabullenmezseniz tucson santa fe yurtdışı fiyatlarına bakın. İngiltere mesela ful donanım tucson 41bin pound, santa fe 45bin pound. 41bin pound olan tucson bizde yok, bizdeki de 37bin olsun. 8bin pound fark desek 150-200bin fark olması lazım. Tucson 560bin. Santa-fe'nin edeceği taş çatlasın 750bin.

  • BMW X5 fiyatı

  • Araba güzelmiş, satıcı için fiyatı da güzel Yeni 2021 Hyundai Santa Fe Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri 

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.