Şimdi Ara

YENİ 2020 HONDA Civic Type R ÜRÜN GAMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2020 yılında Honda Civic Type R ürün gamı, Sport Line ve Limited Edition olmak üzere iki yeni özel seri ile genişliyor.
    YENİ 2020 HONDA Civic Type R ÜRÜN GAMI



    Yeni Civic Type R Limited Edition bugüne kadar üretilen en safkan Type R olma özelliği ile öne çıkarken Limited Edition versiyonundan Avrupa için sadece 100 adet üretilecek.....


    Tüm Honda Civic Type R ürün gamı değişen görünümü ile dikkat çekiyor. 2020 Civic Type R modellerinde ön tampon yenilenirken, tampon alt bölgesindeki sis lambalarının çerçeveleri daha simetrik bir tasarıma kavuştu ve çerçeve ince kanatçıklarla hareketlendirildi.

    Yeni, daha büyük bir hava girişi ve daha ince ızgara çıtaları yüzde 13 daha büyük bir hava açıklığı sağlıyor. Güncellenen radyatör ile birlikte tüm bu gelişmeler, pist gibi yüksek performans gereksinimlerinin yaşandığı sürüş koşullarında soğutma sıvısı sıcaklığında 10 dereceye kadar azalma (Honda dahili testi) sağlıyor.

    2020 Civic Type R modellerinde daha büyük ızgara açıklığından kaynaklanan ön yere basma kuvvetindeki azalmayı dengelemek için yeniden tasarlanan ön tamponun altına bir hava kanalı eklendi. Derin tutulan bu kanal, havayı spoyler üzerinde toplamak üzere oluklarla desteklendi....

    https://www.motobilim.com/2020/02/honda-cvc-type-r-sport-lne-ve-lmted-edition-turkiyede.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 20 Şubat 2020; 21:22:28 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.