Şimdi Ara

Yemekteyizde birinci olabilmek için diğer yarışmacılara 1 puan veren kişi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
17.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

    Çok yakisikli cunkuuuu

    Alıntıları Göster
    umarım bağyansınızdır
  • Genel orta doğu kasaba kurnazlığı,türbanlı veya türbansız aynı anlayış hala hüküm sürüyor.
  • Bu yarışmalar, kurgu veya fake değil. Gerek kalmıyor öyle bir çabaya. İlginç tipleri aramak zorunda değilsiniz, medyanın doğası gereği o tipler kendiliğinden gelir. Müzik yarışması, bir yerde sahne alan müzisyen için bedava reklam fırsatıdır, survivor, spor eğitmeni için isim yapma yeridir vs. şeklinde gider bu. Medya programlarına en başvurunun piyasa yapması gereken insanlar arasından geleceği, zaten beklenen bir durumdur.

    Mesela filmde oynamak için para harcayan insanlar da var, normal insan yapsa, kerizlik olur, bilinirlik ve güvenilirlik sağlama gayretindeki bir müteahhit-otelci için bu çok ucuz ve çok kar getiren bir reklam anlaşmasından ibarettir.

    https://www.youtube.com/watch?v=v3EC-SqRTSM




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccguven

    Ey iman edenler! Kendiniz, ana babanız ve en yakınlarınızın aleyhine de olsa, Allah için şahitlik yaparak adaleti titizlikle ayakta tutan kimseler olun. (Şahitlik ettikleriniz) zengin veya fakir de olsalar (adaletten ayrılmayın). Çünkü Allah ikisine de daha yakındır. (Onları sizden çok kayırır.) Öyle ise adaleti yerine getirmede nefsinize uymayın. Eğer (şahitlik ederken gerçeği) çarpıtırsanız veya (şahitlikten) çekinirseniz (bilin ki) şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır. (NİSA-135, Diyanet işleri meali)

    Görüntüde ayetlere uy, gerisini boşver nasılsa. Bu şekilde yetiştirildiği için bu tipler, ön yargılı olması normal herkesin. Başörtüsü takıp mümineliğini iyi yaptığını temsil eden biri,herkesten daha fazla dinine dikkat etmesi gerekir. Tek zarar gören onlar değil. Bu kadın bu yaptıklarıyla tüm müslümanların hakkına girmiştir. Ondan sonra turbanlı diye dalgada geçerler başka şeylede, peki suç dalga geçende mi? Öyle zannederseniz daha çook çekeceğimiz var.
    Ben kadını zerre savunmuyorum. Kadının yaptığı ahlaksızlığı İslam'a ve müslümanlara mal edenlere lafım. Mesela bir Atatürkçü vatandaş içki içip kumar karı kız peşinde vs.. Ben kalkıp tum Atatürkçuler içkici, kumarcı diyemem. Nice Atatürkçü var 5 vakit namaz kılandan benim için daha değerli. Dini kullanıp sömürüp kaymağını yiyen , yemediği halt kalmayan ama Allah peygamber diyenin benim için zerre değeri yok. İnan Allah içinde yok.

    Özetin özeti başörtülü olması kendini bağlar. İşlediği günahla İslamiyet'i kücültmez. Evet sorumluluğu vardır. Ama bu tüm müminleri bağlamaz. Öyle insanlar var ki İslamiyet adam etmiştir. Bir katili pire bile öldüremez hale getirmiştir. İslâmiyet şarttır arkadaş. Ben bunu bilirim. Her fırsatta İslamiyet'e laf atanlar daha iyi bir din varsa yol gösterin de ona girelim.

    Durun size bir koz vereyim .

    Yusuf İslam şöyle demiş:

    Müslümanları görseydim Müslüman olmazdım, iyi ki İslamı Kur'an' dan öğrenmişim."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yemekteyiz programi son yillarin en heyecanli programidir
    Sevgilimle her gün buyuk bir heyecanla bu programi izliyoruz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin

    Türbanlılar artık açıklara göre daha ahlaksız ve fesatlar.

    Böyle genellemeler yapınca büyük iş başarmış gibi hissediyorsunuz dimi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.