Şimdi Ara

Yemeksepeti Maximum Mobil Ödeme(50/10)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Maximum Mobil ile Ödeyenlere 10 TL MaxiPuan!

    quote:

    1-15 Nisan tarihleri arasında Maximum Mobil uygulamamız üzerinden kampanyamıza katılın, yemeksepeti mobil uygulamasından “Maximum Mobil ile öde” seçeneği ile vereceğiniz 50 TL ve üzeri ilk siparişinize 10 TL MaxiPuan kazanın!
    Kampanya sadece Yemeksepeti mobil uygulamasından “Maximum Mobil ile öde” seçeneği ile verilen siparişler için geçerlidir. Kampanya kart bazında değil müşteri numarası bazındadır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 10 TL MaxiPuan kazanabilir.

    Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximum Genç Kredi Kartı) ve Bankamatik Kartları

    Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari kredi kartları ve aidatsız kredi kartları ile yapılan işlemler, iptal, iade işlemleri, K.K.T.C. siparişleri, Yemeksepeti cüzdan hesabına yapılan ödemeler, yemeksepeti.com, Yemeksepeti mobil uygulamasından “Maximum Mobil İle Öde” yöntemi harici yapılan ödemeler ile MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

    Ödül Kullanımı: Kampanyadan kazanılan MaxiPuanlar 21 Nisan 2020 tarihinde en son alışveriş yaptığınız kartınıza yüklenecek olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 11 Mayıs 2020 tarihinde geri alınacaktır. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.


    Kampanya çöpe evrildi.







  • Maximumla yemeksepeti birbirine destek atmaya calisiyor 10 lira cok komik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.