Şimdi Ara

YEMEKSEPETİ KURUMSAL ÜYELİK REZİLLİGİ ! RESTORANLARIN ÇEKTİKLERİ ! BUYRUN OKUYUN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
29.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tekel olan her şeye karşıyım umarım rakibi çıkar ama konuyu açan kişilerin derdini biliyorum. Asla bu işi hizmet anlayışıyla yapmazlar dertleri paradır. Vizyonsuzdurlar. Yemek sepeti %12 komisyon alıyormuş. Yemek sepeti siparişini % kaç arttırdı? Hiç onu konuşmazsınız ama

    Joker ile söyleyince 30 tllik ürün 15 tlye denk geliyormuş. O jokerlerin sizin için nimet olduğunu anlamıyorsunuz. Ya Bir kerede 30 tllik ürün satıyorsan bunun maliyeti sana 10 tlyi geçmemeli( Bunu yapamıyorsan zaten işletme nedir bilmiyorsun demektir.) Yani eline 15 geçiyorsa zararına satış yapmıyorsundur. Sen işinde iyiysen joker diye malzemeden kısmaz bunu reklam olarak görürsen o müşteri senden belki 2 yıl düzenli sipariş verir ama bizim vizyonsuz insanımız 15 tlnin derdinde olur.

    33ml kolanın maliyeti size taş çatlasın 1.25. Emek yok sadece elektrik parası var.Hadi 2 katına satarsın anlarım 9 Tlye satanı gördüm. Ben mesela bir restrandan sipariş mi vericem ilk hazır içecek fiyatlarına bakarım 33 cl kolanın 3 tlden fazlaya satıldığı bir yerden asla sipariş vermem bırakın şu şark kurnazlığını.

    YEMEKSEPETİ  KURUMSAL ÜYELİK REZİLLİGİ ! RESTORANLARIN ÇEKTİKLERİ ! BUYRUN OKUYUN
    YEMEKSEPETİ  KURUMSAL ÜYELİK REZİLLİGİ ! RESTORANLARIN ÇEKTİKLERİ ! BUYRUN OKUYUN
    YEMEKSEPETİ  KURUMSAL ÜYELİK REZİLLİGİ ! RESTORANLARIN ÇEKTİKLERİ ! BUYRUN OKUYUN


    50 kuruştan ucuza aldığı sodayı 6.5 tlye satanlar batsın valla hiç umurumda olmaz.

    YEMEKSEPETİ  KURUMSAL ÜYELİK REZİLLİGİ ! RESTORANLARIN ÇEKTİKLERİ ! BUYRUN OKUYUN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 30 Temmuz 2018; 12:52:11 >




  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    4.5 Tllik kolayı 7 tlye satmaları ne ki.

    YEMEKSEPETİ  KURUMSAL ÜYELİK REZİLLİGİ ! RESTORANLARIN ÇEKTİKLERİ ! BUYRUN OKUYUN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 30 Temmuz 2018; 12:47:57 >
  • Ağlak, adamlar win-win sistem kurmuşlar. Hala beğenmeyip aç gözlülük yapıyosun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesele 4.5 tl lik kolayi 7 tl ye satmalari deil reis. mesele 7 tl odeyip 3 tl lik kola yollamalari. yoksa magazadan magazaya degisiyor evet 9 a satanda var. gerci 9 olandan alsak gene 3 tl lik teneke yolluyorlar en az 5 kez yaptilar bana farkli 5 restoran



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AfterLife61 -- 1 Ağustos 2018; 22:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de restorancılık anlayışı : Büyük oranda bu işten hiç anlamayan eğitimsiz ama elinde biraz sermayesi olan ve şuraya bir lokanta açarsak iyi para kaldırırım düşüncesinde olan kişiler tarafından açılıyor.
    Yani ne pişirsem satarım mantalitesi.
    Bu kafadaki adamlar dünkü yemeği de kakalıyor, bozulmuş yemekte verebiliyor, sana öküz gibide davranabiliyor vs. Yemek sepeti bunların önüne geçiyor bir nevi.
    Mecidiyeköy de çalışıyorum. Belki de İstanbul'un en büyük iş semti ve neredeyse kişi başına yemek yemeye yer var. Aynı yere hem giderim hemde Yemeksepeti üzerinden sipariş geçerim. İkisi arasında daima kalite ve sunum farkı olur. Dahası sorun mu oldu dağ ayısı restaurant sahibini arayıp bildirip haraket yiyeceğime Yemeksepeti müşteri hizmetlerini arıyorum ve gayet saygılı bir konuşma sonunda en kötü yarım saat içinde sorun çözülüyor.
    Ne derler bilirsiniz dinsizin hakkından imansız gelir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam bence şikayet etmek yerine analiz yapın. Joker ve 5 tl lik siparişlerden zarar ettiğinizi söylüyorsunuz, ama benim gibi 5 tl için yazık buraya kadar gelmesin adam deyip ekstra başka şeylerde söyleyenler vardır. Bence sistemin komple bir analizini yapın. Her siparişten kar etmeyi değilde, haftalık yada aylık olarak, yemeksepeti üzerinden gelen siparişleri tek tek not edin. Her siparişten kar ve zararları toplayın. Komisyonlar ve yemeksepeti ödemelerini de dahil edin. Toplamda yemeksepeti üzerinden verilen siparişlerden kar oranını hesaplayın. Uğraşmaya değermi değmez mi kararınızı verin ve gerekirse sistemden çıkın. Ama genel olarak hesaplandığında sistemin faydası daha çok çıkacaktır gibi düşünüyorum. Artısıyla eksisiyle sistemi bir bütün olarak kabul etmeniz gerekli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StByErdeM

    Hocam bence şikayet etmek yerine analiz yapın. Joker ve 5 tl lik siparişlerden zarar ettiğinizi söylüyorsunuz, ama benim gibi 5 tl için yazık buraya kadar gelmesin adam deyip ekstra başka şeylerde söyleyenler vardır. Bence sistemin komple bir analizini yapın. Her siparişten kar etmeyi değilde, haftalık yada aylık olarak, yemeksepeti üzerinden gelen siparişleri tek tek not edin. Her siparişten kar ve zararları toplayın. Komisyonlar ve yemeksepeti ödemelerini de dahil edin. Toplamda yemeksepeti üzerinden verilen siparişlerden kar oranını hesaplayın. Uğraşmaya değermi değmez mi kararınızı verin ve gerekirse sistemden çıkın. Ama genel olarak hesaplandığında sistemin faydası daha çok çıkacaktır gibi düşünüyorum. Artısıyla eksisiyle sistemi bir bütün olarak kabul etmeniz gerekli.

    ben karalama kampanyasi sezdim acikcasi. tamam yemeksepeti mukemmel bir sistem degil, ozellikle online kartla odeme yapilip siparis iptal edildigi zaman iadeden baska secenek sunmamalari bence cok buyuk bir sorun (insan ac olabiliyor ve baska parasi olmayabiliyor o an) ama yine de hem kullanici hem saticilar icin gayet olumlu bir sistem.
    ayrica ben de mesela genelde atiyorum 2 doner alacaksam 3 doner aliyorum, bosu bosuna az para icin gelmesinler diye ve inaniyorum ki boyle yapan bircok kisi daha vardir ama onlari gormezler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla iyi bile yapıyor yemeksepeti ben kaç kere burger,mc gibi markalardan alışveriş yaptım yemek sepeti üzerinden siparişlerin birisi gelmedi 1.5 saatte üstelik aradığımda yola çıktı dediler normal esnaflar yani sizin gibi kendi dükkan sahibi olanlar içinde minimum 15 tl yada 30 tl gibi şeyler yazıyordu ha ben çok kullanmam ama aldığımda eve gelen yemekler genelde bayat yada soğumuş oluyor bu nedenle kesintileri haklı buluyorum kimse haksız kazanç sağlayamamalı ve işini doğru yapmalı sizi karalamıyorum belki siz çok iyisiniz ama ödeyeceksiniz sistemleri bu ve eminim siz katılmazsanız daha az satış yaparsınız çünkü ihtiyacın olmazsa hizmetten faydalanmazsın basit.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben acıkınca.com ve yemekumbara.com u kullanıyorum hem yemeksepetinden daha ucuz oluyor genelde hem de yemekumbara %26 puan veriyor her 5 siparişten 1 bedava gibi birşey oluyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.