Şimdi Ara

YEMEKSEPETİ KURUMSAL ÜYELİK REZİLLİGİ ! RESTORANLARIN ÇEKTİKLERİ ! BUYRUN OKUYUN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
29.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yemeksepetine sadece jokerden sipariş vermek için giriyorum. 5 farklı hesaptan minimum 30 joker siparişi geçmişimdir, hiç birinde sıkıntı yaşamadım.

    Hem bu sisteme katılıp hemde ağlıyorsan bi zahmet sistemden çıkın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende eskiden bu yemeksepetinden sipariş verirdim, dışarda restoranda yerdim ama kilo almaya meyilli olduğum için evde aperatif tarzı şeylerle öğün geçiştirmeye başladıktan sonra artık dışardan yemek söylemiyorum ,,, yemek yapmak o kadar kolay ki bir öğrenirseniz dışarıya ödediğiniz paralara acırsınız , işten artmaz dişten artar,,üstelik adamların ne eti kullandığı belli değil,sebzeler iyi yıkanıyormu, siparişi getiren adam senden gıcık kapıp yemeğe tükürüyormu bilemezsin












    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 26 Temmuz 2018; 2:38:5 >




  • Herşeyi geçtim sipariş süresi 30 dk yazan restoranttan sipariş veriyoruz bekliyoruz 50 dk oluyor gelmiyor haliyle iptal ediyoruz.. Sizce bu durumda ne yapmalıyız? Soğuk, tatsız söz verilen süreden 20 dk sonra gelecek bir yemeğe neden 20/30 tl para verelim verdiğimiz paranın karşılığını alamıyoruz ki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adama bak kdv vermeyi lüks olarak görmüş, o adamlar yemeksepetini kaç paraya satın aldı araştır istersen. tabi müşteriyi kazıklayamıyorsunuz zorunuza gidiyor, ileride böyle sistemler herşey için gelişecek über gibi o zaman bütün bu üçkağıtçı esnafların hepsi bitecek. yemeksepeti seni sömürüyorsa iş yapmassın biter, sen müşteriye taattüt ettiği hizmeti yapma sonra vay efendim yeğei çöpe attım. merak etme çöpe atmana gerek yok
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Allahtan şu yazılım işi ilerledi de, köşebaşı dolandırıcı esnaflardan kurtulduk.

    Her şeyimi internetten alırım. Beyaz eşyadan çocuk oyuncağına, telefondan mobilyaya, bebek bezinden ayakkabıya kadar.

    Köklü alışveriş yapacaksam Carrefour, ufak tefek şeyler için a101, bim, şok.

    Esnafın nasıl geçindiği zerre umurumda değil. Öyle bir soyutladılar ki kendilerinden insanları. Ne halleri varsa görsünler.
  • cokta fıfı sıparıs verırım gecerım.gec mı geldı basarım yorumu
  • Geçen kış Pideciden 12 kıymalı pide siparişi verdim site üzerinden . Pideci yakın olmasına rağmen 50 dk da geldi . Paketçinin yanında paketi açtım çoğu pide soğumuş , paket yüzünden bazı pideler buhar yaptığı için sırılsıklam olmuştu . Salatalara baktım . Paketçiyi tuttum kapıda bekletiyorum . Salatalara baktım bildiğin yosun gibi . İçinde ne yağ ne tuz ne limon var . Marulu havucu falan bahçeden koparıp rendelemişler gibi . Anında İptal ediyorum dostum al bunları götür patronun yesin dedim . Aldı gitti . 10 dakikaya pideci aradı özür diledi tekrar sipariş için ricada bulundu . Yok dedim ben başka yerden aldım kolay gelsin deyip kapattım.
    Belki kasıtlı değiller belki de bu tür siparişlere alışkınlar ama tepki gelmediği için önemsemediler . Ben biraz kafa tutarak tepkimi gösterdim .
    Bu site belki bu tür modern esnaf pidecilerini adam eder .
    Pideci hala devam ediyor ama gelen siparişler hala aynı . İşyerine arkadaşlar söylüyor bakıyorum , pidelerin üzeri ıslanmaktan buruş buruş olmuş. Her gün de böyle




  • Haksızsın. Çakallık yaparsan yersin 1 puanı oturursun o yüzden dikkat etmek zorundasın. Komisyon hikaye çoğu yer zaten o komisyonu fiyata yansıtıyor. Bana gelenler abi telefonla ararsan daha uygun al buda broşür diyor bir kaç kere yemeksepetinden söylüyorum eğer iyiyse direk telefonla sipariş veriyorum. Ayrıca km başına min tutar ayarlama hakkına sahipsiniz. 50 tl min tutar koyarsan kimse sipariş veremez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte tam bu yüzden yemeksepetinden sipariş veriyorum. Haklarımızı koruduğunu düşünüyorum. Ona rağmen şekersiz söylediğimde normal kola getiren restoranları sayelerinde süründürebiliyorum. Online ödeme sayesinde kartımı verdim şifremi girdim saçmalıklarına hiç bulaşmadan işimi görüyorum. Bunun restorana katkısını düşününce üstüne pra almam lazım çünkü kurye en az 3 dakikalık bir angaryadan kurtuluyor. Başka müşterilere de hizmet verebilme fırsatı oluyor.



    Yemeksepetinin kötü yanı yok mu? Var. Ataşehir’de bir midyeciden ciddi midye siparişi verdik. Yarısı bozuk çıktı. Ulaşmama rağmen bir şey yapamadılar. O firmadan da bir daha alışveriş yapmam. Az kalsın zehirleniyorduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemeksepeti bu konuda çok sıkı valla, ben ne zaman siparisim geciktiğinde müşteri hizmetlerine başvursam restauranta baya bi' azarlıyorlar heralde 5 dakika sonra kapımda oluyor, aslında en mantıklısı girmeyeceksin böyle işlere kendi internet siteni kurucaksın.
  • yıllardır yemek sepeti kullanırım. bir kere bile siparişimi iptal etmedim. ama restoranın iptal ettiği çok oldu. biri de mesela yoğunluktan dolayı iptal etmişti. ulan yoğunsan neden jokere fırsat koyuyorsun. restoranlar hiç ağlamasın. şu tüketim toplumunda hayvan gibi para kazanıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: road35

    Haksızsın. Çakallık yaparsan yersin 1 puanı oturursun o yüzden dikkat etmek zorundasın. Komisyon hikaye çoğu yer zaten o komisyonu fiyata yansıtıyor. Bana gelenler abi telefonla ararsan daha uygun al buda broşür diyor bir kaç kere yemeksepetinden söylüyorum eğer iyiyse direk telefonla sipariş veriyorum. Ayrıca km başına min tutar ayarlama hakkına sahipsiniz. 50 tl min tutar koyarsan kimse sipariş veremez.
    dediklerinde haklısın. yalnız kola yanlış geldi diye 1 puan veriyorsan da haksızlık etmiş olursun. ben en düşü 5-6 veriyorum. o da nadirdir. genelde iyi seçim yapıyorum çünkü.

    sen 1 puan verdiğin zaman o restorantın ekmeğiyle oynamış oluyorsun. bunu da düşün bence.
  • Açıkçası bu konuda yazam abilerin hiç bir şeyine katılmıyorum bence yemeksepeti haklı fakat haklı olmayan bence yemeksepetinin bir yönü var mesela şimdi size bir müşteri sipariş verdi yemeği beğendi 10 10 10 verdi sonra ertesi günde birisi 10 10 10 verdi sonra 3 5 gün sonrada 10 10 10 verdi fakat burda işte puanınız artmıyor çünki müşteri sayınız az o yüzden siz 6.5 iseniz 6.5 de kalıyor hiç yükselmiyor 0.1 bile. Günde en az 5 kişi sipariş verip 5 kişi 10 10 10 vercek bence bu biraz saçmalık bunun değişmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7. Madde zaten saydıklarının yalan olduğu söylüyor.

    İptal siparişlerde iade aldıklarını neden yazmadın ? Mesafeyi ve min tutarı ne zamandır yemeksepeti belirliyor ? Joker e üye olmak zorunda değilsin madem zarar öngörün var neden girdin ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    dediklerinde haklısın. yalnız kola yanlış geldi diye 1 puan veriyorsan da haksızlık etmiş olursun. ben en düşü 5-6 veriyorum. o da nadirdir. genelde iyi seçim yapıyorum çünkü.

    sen 1 puan verdiğin zaman o restorantın ekmeğiyle oynamış oluyorsun. bunu da düşün bence.

    Alıntıları Göster
    Yanlış kola getirdi diye asla vermem hatta puan kırmam bile. Benim şuan tek kriterim yemeğin sıcak gelmesi geç gelebilir yoğundur hava kotudur elemanı izinlidir ama günümüzde en kötü yemek 20 25 tl ve ben bu parayı ödüyorsam soğuk yağı donmuş tepe takla olmuş yemek yemek istemem. Lezzet ayrı bir faktor servis ikramlar düzen ayrı faktör

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • bizim burada bir lavaş dönerci var. 5 alana 1 bedava kampanyası vardı. Her gittiğimde 1 kart aldım. Efendim 1 ay sonra gittiğimde kampanya bitti dediler. Şimdi acaba bu adamın anlattıklarını yapsam da acısını cıkarsam mı bilemedim. Uğraşmaya değmez sanırım...
  • 4. madde bende olmuyor nedense. Yemeğimi 1.30 saat getirmeyen restorana siparişimi iptal ettiğimi söylemelerini istedim. Gelen cevap ise gelince kendiniz söylersiniz.
  • Yemekumbara var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapıyorlar.2 sene öğrenci mahallesinde kaldım aksamları +50 restorant açık oluyordu bölgemde. hem 1 saatte hemde yanlıs gelen siparişler, eksik gelen siparişler, kapıda ödeme yaptığında kuryenin para üstü çıkartamaması (abi bidaki siparişine getiriyim), cogu zaman kuryenin senin yüzüne bile bakmaması... hatt bi kere gece 3te 47 liralık pizza söyledik online ödemeli adam getirdi sert bi dille online ödeme yapma diye uyardı .. böyle bi sey mi var? o günden sonra ordan hep online ödemeli söyledim çiğköftecilere kapıdan ödeme cash verdim hep..hakedene hakettiği bilader yemeksepetini de tebrik ediyorum adam müşteriyi kazıklayamadığı için ağlıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın hiç unutmam, bir gün yemeksepetinden 2 tane dürüm söyledim. Ama nasıl açım öyle böyle değil. Sipariş verdiğim yeri de ilk defa deneyecektim, not olarak da ilk siparişim olacak hızlı getirirseniz çok sevinirim yazdım.

    Neyse gel zaman git zaman 45 dakikalık sipariş süresi geçti mi 1 saati, ben de öyle açtım ki onun da etkisiyle iyice dellendim iptal ettim siparişi.

    Kurye aramış bana bağıra bağıra laflar savuruyor yok bekleyemedin mi o kadar yol geldik diyor (motosikletle 5klık yol) dedim sen misin bağıran, o an aklıma geldi direkt ses kaydı aldım yemeksepetine bi postaladım bunu, sağolsunlar hemen işleme koydular.

    1 saat sonra tekrar telefon kuryeden : Abi kusura bakma anlık kızgınlığıma geldi istersen geleyim helallik ver falan. Dedim kalsın, biz de insanız, sen de derdini insan gibi anlatsaydın geç kaldık yoğunduk kusura bakma diye ben o siparişi alırdım zaten kimsenin rızkında gözümüz yok.

    Her neyse bu da yemeksepetinin sevdiğim tarafıdır. Herkes işini nizami yapsın bi zahmet.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.