Şimdi Ara

Yemek yemeyi aşırı seven varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde arkadaşlarımla bu konuyu konuşunca acaba bende bir sıkıntı mı var diye düşünmeye başladım. Bazı özelliklerimi sayayım.

    1) Yemek yerken konuşmaktan, konuşmayı geç dinlemekten bile nefret ederim. Yani ağzına bir lokma atıp 3-4 dk konuşan sonra yemeye devam eden insanlara hayret ediyorum. Bana cok sacma bir hareket gibi geliyor.

    2) Etin her türlüsüne bayılırım kaliteli bir sucuk köfte veya steak yerken ciddi manada orgazm seviyesinde zevk alıyorum.

    4) Yemekle uğraşmayı severim. Normalde çok üsengec bir insanım ancak kendi agzıma göre bir sey yaparken tüm detaylara dikkat edip arı gibi çalışırım.

    5) Bana göre zengin olmanin en büyük getirisi istedigin yerde istediğin zaman istediğini yiyebilmektir. Tabiki zenginlik hayallerimi gezme,eğlenme,sex gibi şeylerde süsler ama her gün steak antrikot yiyebilme ihtimali beni cidden bu konuda gaza getirir.

    6) Belkide en pis huyum ve bu konuyu açmaktaki temel sebebim sofrada doyduğumu hissederim ama özellikle yediğim şey güzelse zorla yemeye devam ederim. Yani doymuş olmak için yemem zevk aldığım için yerim günün ilerleyen saatlerinde bunun bana miğdede rahatsızlık ve vücuda agırlık çöküp enerji kaybı ve uyku hali olarak döneceğini bildiğim halde. Aynı şekilde tursu ketcap ve baharat gibi şeyleri sağlığıma hem kısa hem uzun vadede zararı olacağını bile bile yemeden duramam.

    7) Son olarak uzun süre yemek yemediğimde hiç bir iş yapamam aşırı sinirli olurum gözüm cidden hiç bir şey görmez.


    Sizde durum nedir mesela ağzıma bir şeyler atayım bastırsın idare etsin kessin gibi ayaküstü bir şeyler yiyip hiç yemek aklınıza gelmeden bir günü gecirebiliyormusunuz.

    Şu an bir kilo problemim yok 1.78 81 kiloyum 4-5 kilo versem daha iyi olabilir ama şişman denilecek bir vücuda sahip değilim. Temel sorunum yemek hayatımda önemli bir yer kaplıyor,boğazıma bu kadar düşkün olmak istemiyorum bu konuda neler yapabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jewish -- 14 Haziran 2020; 12:41:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yazdığın her şeye katılıyorum. Özellikle yemek yerken birisiyle konuşmaktan nefret ederim. Eski sevgilim yemek yerken mesajlaşıyordu hayret ediyordum

  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ve 7 hariç ben de öyleyim
    4)Yemek yapmayı sevmem
    7)Uzun süre aç kalabilirim sıkıntı çekmeden hatta uzun süre açlıktan sonra yemeğe abanmayı tercih ederim daha zevkli oluyor ve de daha az vicdan azabı çekiyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemek yemeden 2 gün dururum.

    Et yemedim uzun süredir unuttum neredeyse ve dediğine katılıyorum istediğini istediğin zaman yemek büyük zenginlik

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.