Şimdi Ara

Yemek Taşıma Kabı Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eylül ayı yaklaşıyor okula pilav ve sebze türü yemekleri taşımak için kilitlenebilir saklama kabi almak istiyorum.Plastik olursa taşıma açısından daha kolay olur.Sağlıklı kap önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 23 Ağustos 2017; 11:32:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanında amazondan izobag çanta ve kab almıştım.çok kaliteliydi ama kullandıkça yıprandı.Dolar fırlayınca yenileyemedim

şuradan almaya başladım

http://urun.n11.com/karistirma-ve-olcu-kaplari/saklama-kabi-1litre-204mmx134mmx70mm-P121984212

Çanta olarak 2-3 tane çantam var ama şunu aldım en son.3 öğün taşıyorum 2 büyük bir orta boy şeklinde.

https://tr.aliexpress.com/item/EEVAN-New-2014-New-Double-deck-Picnic-Bag-Cooler-Pack-Handbags-Double-deck-thermal-Insulation-Storage/1918111646.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.tZ3cB3

• JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Okul çantası ve spor çantası olur büyük ihtimal.spor çantasının kenarına kapların kenarlarına beze sarılı 10 15 saat erimeyen buzlar var onlardan koymayı düşünüyorum.Peki kaplar nasıl memnun musun?Kaliteli bir plastik mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 23 Ağustos 2017; 12:17:23 >
  • 5 aydır kullanıyorum 10 tane almıştım.

Mikrodalgaya uygun koku yapma sızdırma derdi yok.

Ama buz değilde jel kullanıyorum.Çanta zaten izolasyonlu yanına soğuk tutması için jel aldım galiba kasguruydu.

Bu arada onlarında bir sırt çantası var
    çok kullanışlı ama renklerinden dolayı almadım kurumsal firmada cıvık durur diye :) şimdi siyahı çıkmış belki ilerde alırım içine laptop falan sığıyor.Tabi biraz pahalı.

http://www.kasguru.com/n~u~sporcu-sirt-cantasi
  • JazHoyt J kullanıcısına yanıt
    Ayni ürünü düşündüm ama okul kitapları için 1 çanta spor malzemeleri için bir çanta almıştım geri verme şansımda yok o yüzden mecbur alamıyorum.6pack çantalarına bakabilirsin biraz pahalı ama gerçekten görünusude güzel.Spor çantasının kenarına 2 kap ve 2 buz şeklinde sararım bu şekilde muhafaza ederim.Zaten proteini okula götürmeye düşünmüyorum her ihtimale karşı.Yanımda karbonhidrat+yeşillik ve sebze götürürüm.Peki elinde olan 1 lt ligin fotoğrafını 1 2 acıdan çekme şansın var mi?Büyüklüğüne bakarak almak istiyorum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 23 Ağustos 2017; 13:16:22 >

• semavi7 kullanıcısına yanıt
    Güzel ama bana uygun olacağını düşünmüyorum.Dikdörtgen seklindeki kilitli kaplar daha fazla isimi görür gibi.Sagolasin yinede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.