Şimdi Ara

Yelken Eğitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben 17 yaşında spor ve doğa aşığı bir gencim, bu yaz boş vaktimi denizlere açılarak değerlendirmek istedim fakat istanbul civarındaki yelken kursları 1 kur için 2000-3000 tl arası ücret istiyor ki yelkenliyle yol yapabilmek için sanırım 3 kur tamamlamak gerekiyor. :( Ben de bir umut belki bana yelken kulübü vb. önerebilecek birileri çıkar diye konu açmaya karar verdim. Bu zamana kadar 20ye yakın spor dalıyla uğraştığım ve kolay öğrendiğim için temel kısmı işini bilen bir eğitmen yardımıyla kısa sürede halledebileceğimi düşünüyorum. Her türlü tavsiye ve öneriye açığım :) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



  • ekayandan E kullanıcısına yanıt
    Yelken eğitimi konusunu ne yaptınız acaba?
  • dostum internette crewfinder gibi ssiteler üzerinden ücret almayacağın ve sadece giderleri paylaşarak belli süreler yelken yapabileceğin yelkenli teknleri bulmana yarayan siteler var google üzerinden recreational saling crew diye arama yaparsan yardımı dokunur. Biraz geç bir cevap oldu ama en azından önümüzdeki yazı böyle değerlendirebilirsin.
  • Hangi kurslara bakıyorsun bilmiyorum ama Vira Yatçılık'ın kurslarına bakmanı öneririm 5 hafta falan sürüyordu sanırım bir dönemi ve 500-600 tl gibi bir şeydi ücreti, öğrencilere indirim de yapıyorlar. Bu arada dediğim kurs grup ile yapılıyor. 4 kişi oluyor bir grupta. Tek kişi birebir istersen o zaman çok para.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _undead_ -- 18 Ocak 2016; 16:43:34 >
  • Konu eski ama yaklaşık 1500 lira gibi bi ücret oluyor hocam 3 eğitimi tamamlaman

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.