Şimdi Ara

Yeğenime verilen 15 Temmuz Kompozisyon ödevi! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
3.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birde ülkenin her yerine işgal güçleri girmiş olsaydı eldeki silahları toplamış olsaydı İstanbul komple işgal etmiş olsaydı ve o halk ve komutanlar yoklukla ucaksiz ve selfie kamerasiz telefon hatsiz ülkeyi kurtarmış olsaydı içkisi sigarası konuşulurdu. Bugünü anlat anlat ki vatan hainleri öğrenirsin ama o günüde anlat çünkü gençlerin bilgisiz ağzından salya akan tarihcilerin tvde sacmaliklarina inanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

öğretmenlerin kukla olması doğru değil. Ve bu ödevi doğru bulmuyorum en azından lise öğrencilerine yapsalardı bare 5.sınıftaki çocuktan ne istiyorsunuz vicdansızlar?

5. sınıflarda hala ilk okul öğretmeni varsa eğer veliler toplansın gitsin konuşsun adam gibi öğretmenle sen ne ayaksın diye. Çocuklara şimdiden siyaset öğretmen doğru değil.
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 21 Mart 2021; 13:36:25 >
  • Ben de sosyal bilgiler öğretmeniyim. 5. sınıflara darbeyi anlatmak mantıklı iş değil. 8. sınıflara 31 Mart olayını zor kavratıyoruz. Öğrencinin seviyesini göz önünde bulundurmak lazım.

• 1. 2. sınıfta zorla atatürkü öven şiirler , metinleri okuduğum zamanlar aklıma geldi.

5. sınıfa giden birisinin darbe nedir , devlet nedir vs. bunları bilmemesi için birkaç tahtasının eksik olması lazım. ya da provoke amacı ile açılmış konudur.

imam hatipte okuyan eş dost var onlara bile bu tür şeyler verilmediyse ilkokuldakilere hayli hayli vermemiştir. büyük ihtimalle ya en başta dediğim gibi provoke amaçlı ya da hoca sormuştur kim kompozisyon yazar vs. diye yeğeninde istemiştir yapamayıncada ağlamıştır. başka izahı olmaz.

ayriyeten böyle diktatörlüğe can kurban.
  • Konu baştan sona çekemezlik akıyor öğretmen gezi olayları hakkında ödev verse gururla polise molotof attık ülke kurtardık diye yazardınız ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gambot

Ya neden şu okullarda ki 15 Temmuz etkinliklerinden bu kadar rahatsız oldunuz ? Ne var işte ne güzel olayı anlatıp çocukların bilinçlenmesi,olayları görmesi sağlanıyor ki bilinçli insanlar yetişsin.

Bu sene Türkçe olimpiyatları yokmu yav?
  • Kemalist dayatmadan kurtardılar yerine başka ideoloji ekiyorlar.

Bu çocuklar ideolojilerden uzak durup eğitimle ilgilenemeyecek mi?

• 15 temmuz başarı değil rezilliktir sırf orduya dinciler girebilsin diye atatürkçüleri balyoz denen sahte darbeyle indirip yerine bunları koydular, bunlarda darbeyi gerçekleştirdi. Eğer darbe gerçek olsaydı ülke mülke kalmazdı hala utanacakları yerde övünmeye çalışıyorlar yazık.

Başarı isteyen gitsin osmanlının tarihi zaferlerine ve türkiyenin ne zorluklarla kurulduğuna baksın.
  • Mokunu çıkardılar iyice ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lan ben 23 yasinda adamim o ucaklardan ben tirstim gece sinirlerim bozuldu seslerden. Ben bpyleysem o cocuklar nasildor... Niye onlara boyle taze bir olayi anlattiriyolar ki?

Niye cocuk ustunden prim yapiyolar? Yazsin ozaman zamaninda soktunuz onlarda bize soktu diye.

• Çocuklar okula öğrenmek için gidiyor. Darbe olsaydı bilmem ne paşayı ödev yapacaklardı. Bence demokrasi kavramını öğrenmesi daha mantıklı. Tabi sen ne anlarsın demokrasiden.

• Bugün no 1 terörist ilan edilen zat, 10-12 yıl önce tutuklanmak üzere aranıyordu vs,
    sonra iktidara gelen 'mazlum' bir parti yasaları değiştirdi/anayasayı değiştirdi/(hatta bir eleman ölüleri bile referanduma çağıracaktı imkan olsaydı vs),

sonra darbe yapmaya kaklınca, 30 yıl önceden yerleşmiş efendim, bizi kandırmışlar efendim, son 10 yıl sayılmaz efendim,
  • 15 teelmmuzdan cocugun ne haberi olacak doyenler,cocuklara 80 yillik hikayeleri nakaratlatanlarla ayni guruh!
    İki yuzlumusunuz,kesinlikle hayir,saymaya rakamlar yetmez zira...

• İlkolul çocuğuna böyle bir ödev verildiyse velisi olarak yaptırmazsınız olur biter, 6-11 yaş arası çocukların kafalarını güncel siyasi olaylarla bulandırmak milli eğitim mi oluyormuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melinoz

15 teelmmuzdan cocugun ne haberi olacak doyenler,cocuklara 80 yillik hikayeleri nakaratlatanlarla ayni guruh!
    İki yuzlumusunuz,kesinlikle hayir,saymaya rakamlar yetmez zira...
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:24:38 >
  • Neden sorusunu sormayı bildiğimiz bir zaman bunlara cevap verebileceğiz ülkeyi bölmeye çalıştılar işgal ettirceklerdi falan yazan olmuş yazık aranızda hiç doğuya giden oldu mu acaba her gün şehit geliyor acaba birilerinin sabrının taşmış olması çözüm sürecinin yapılmasından hırsıza katile teröriste imkan tanınmasından değil midir yapılan hareket sonuna kadar yanlıştı ama insanlar artık bir şeyleri kavramak zorunda iki sayfa gazete tarih kitabı okumayan adam şuraya yorum yapmamalı mesela neyse daha da uzatmayayım zaten böyle saçma sapan şeyler yazanların yolcuya attıran metro turizm muavininin zihniyetinden farkı yok evet attırırken beyazdan bahsediyorm ya da metrobüs şoförüne şemsiye ile vuran aptal gibi ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgsmaster -- 24 Eylül 2016; 1:11:49 >
  • Sonra ne mi olacak? Yeni nesil, şanlı Türk Ordusu'nu öcü olarak görecek. Atatürkçü, Cumhuriyetçi orduyu itibarsızlaştırma politikasının bir dayatmasıdır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory Spurs

Sonra ne mi olacak? Yeni nesil, şanlı Türk Ordusu'nu öcü olarak görecek. Atatürkçü, Cumhuriyetçi orduyu itibarsızlaştırma politikasının bir dayatmasıdır bu.

Ataturkcu ordumu kaldi?

Fetoyle elele Ataturkcu subaylari iceri atan akp, orduya kendi adamlarini yerlestirdi.

Tsk suan, balyoza karsi mucadele eden Tarik akan yerine akit yazarlarinin cenazesine taziye mesaji yolluyor.

Ordu falan kalmamistir memlekette...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık lan, küçücük çocukları bari pislik siyasetinize alet etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.