Şimdi Ara

Yeditepe %50 burslu PSİKOLOJİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar hedefım baslıktada belırttıgım gıbı.Allah ın ıznıyle herhangı bır sıkıntı aksılık olmazsa kazanıcam fakat yuzde yuzu zorlamak ıcın calısmlarıma devam edıyorum...psıkolojı bolumu hakkında rehberlık hocasıyla konustum.konu bırden ozel unı ye geldı.eger aılenın ımkanı varsa ve bu meslegı yapabılıcegını dusunuyosan dusunmeden gıt derım cunku onu cok acık bır bolum dedi.ozelde okursan ıs ımkanların da cok daha ıyı olur ozel sektorde ıs bulma ıhtımalın bı haylı artar kı bulursunda dedi.yeditepe bızım okula da her sene gelır semıner verır bılgılendırır.kalıtelı bı okuldur dedi.

bölüm hakkındakı dusuncelerınızı alabılır mıyım.ve yedıtepe nasıldır hocanın dedıgı kadar ımkanı bol mudur

• up
  • up
  • up
  • Tepede olduğu için ulaşım sıkıntılı.Odadan çıkıp kantine gidesiye kadar canım çıkmıştı.
  • Torpilin varsa nerede okudugunun bi onemi yok. Genelde isi garanti olanlar gider zaten ozel uniye (tam burslu haric).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

Tepede olduğu için ulaşım sıkıntılı.Odadan çıkıp kantine gidesiye kadar canım çıkmıştı.

Arastırdım oldugu yerı.bıraz canımı sıktı benımde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.