Şimdi Ara

Yedek Subay / Yedek Astsubay çıkan arkadaşlar bir bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Askerlik yoklama ve Hizmet tercihi forumları doldurdum da aşağıdaki gibi doldurup yedek subay & astsubaylık çıkan varmı , bunun dışında ne başvuru bilgileriniz hakkında bilgi verebilirmisiniz?(Örneğin mezun olduğunuz bölüm , diploma notu , yabancı dil sınavı gibi) Diploma notu 3.00 altında olanlar seçilemiyor diye birşey okudum böyle birşey var mı acaba? Şimdiden teşekkürler.

    Yedek Subay / Yedek Astsubay çıkan arkadaşlar bir bakabilir mi?







  • okuduğun bölüme tsk nın ihtiyacı varsa alır, geri kalan diğer herşey boş. 3.00 tamamen palavra.

  • Elektrik - Elektronik Mezunuyum KTÜ 'den, yedek subaylığı seçtim buna ek olarak da yedek astsubaylığı seçmeli miyim görüşleri olan varsa belirtirse sevinirim.

  • İşletme lisans 2,71 ort ve işletme yüksek lisans 3.70 ortalama ile sizin yaptığınız gibi başvurdum yedek subaylık çıktı

  • LeDiableRoug3 kullanıcısına yanıt
    Yedek astsubaylığı da seçmen senin yararına olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam öncelikle hakkında hayırlısı olsun, ben Harita Mühendisliği mezunuydum ancak bana yedek subay çıkmadı 3.56 ort. vardı yani bu 3.00 ortalama tamamen yalan bir bilgi. Senin soruna gelecek olursak lisans mezunu bir kişinin yedek subaylığa başvurduktan sonra yedek astsubaylığı seçmiş olsan bile yedek subaylık çıkmadığı taktirde astsubaylığın çıkma şansı aşırı düşük çünkü yedek astsubaylığa alımlar genelde ön lisans mezunlarından alınıyor ve oldukça çok sayıda başvuru oluyor. Ama dediğim gibi hakkında hayırlısı olsun.

  • Berat YAŞAR B kullanıcısına yanıt

    anladım hocam sağol cevap için üzüldüm çıkmadığına

  • Ben EEM mezunuyum ve Yedek Subay olarak yaptım. 3.0 konusu tamamen palavra emin olabilirsin. TSK ihtiyacı olan sınıflara uygun atamalara daha çok önem veriyor ama. Örneğin ben topçu sınıfı yedek subaydım ve topçu sınıfında hesap kitap işleri çok. Dolayısıyla Polatlı Topçu ve Füze Okulundaki Yedek Subay adaylarının en az %90ı mühendis idi. Bu arada Topçu eğitimi sadece Polatlı'da mevcut. Başka bir yerde yok.


    Herkese çıkacak diye bir kaide yok zaten çoğu kişiye de çıkmıyor. Çıkar ise ve bizim gibi istekli yaparsan keyifli ve güzel bir görevin olur. Şimdiden hayırlı görevler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antizero -- 30 Nisan 2021; 5:8:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.