< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benizakura -- 16 Eylül 2020; 22:37:15 > |
Merhaba, konuyu biliyorsunuz. |
Cengiz sadece bir piyon asıl sahibi malum kişi |
Adamların tek kalemde vergi borçları siliniyor ve her ihale ile multimilyoner oluyorlar.Haram zıkkım olsun bu ve bunu sistem haline getirenlere. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 17 Eylül 2020; 8:52:5 > |
Aynen öyle :)) iyi oluyor bu halka çünkü bu halk bunu hak ediyor :) adam sözünde duruyor niye ağlıyonuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Olsaydu bu kadar haram yanlarına kâr kalmazdı. Belki var ama sadece uyuyordur. Bilemeyiz. |
kral bana da yollar mısın : D merak ettim valla |
Bana da atar mısın sana zahmet? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cengiz koymayı seviyor ama diğerleride koyulmayı seviyor. cengiz gitse koyucak birini gene bulurlar. alışmışlar olmazsa bi kere kudururlar. Bence koyması lazım. |
Cengiz'in şirketinin esas sahibi boyu uzun bir şahsiyet. Hala anlayamadınız mı? Bu adamlar ve şirketler sadece paravan, yoksa babasının oğluna kimse bu kadar ihale verip ihya etmez. |
Olmayan şeyin korkusu mu olur:İnsanlık tanrıdan korktuğu için mi dini kullanıp birbirini öldürdü ve gücü dünyaya hükmetmek için birbirini kullandı. Bu palavraları bırakın.70-80 yıllık ömrünüzü boş şeylere kanarak heba etmeyin.Empati yapın ona Allah Yehuda Zeus her ne zıkkımsa sana değil mi sen neden o şartlardasında öbürü öyle.İşte bunu düşündüğünde sorguladığında herşeyin boşa olduğunu anlarsın.İnsanlar birbirini sömürerek zenginleşir oysa dinler kuramında sömürü hak yeme en büyük haramdır.Ama en zevkli şeylerse nedense yasaktır.Ama afiyetle yenir yapılır. Burada bir yanlışlık var.Gelişen teknoloji istemeden de olsa insanları çok güzel tanımanıza yardımcı oluyor aslen. Konuya gelirsek Cengiz bir komisyoner sadece paravan şirketlerin görünen yüzü sen aslında büyük başları zenginleştiriyorsun.Türkiyeyi dolaylı yönden dışarı sömürüyor.A olur b olur sen başına onun(dış mihraklar |