Şimdi Ara

YDT'YE GİRECEK MİSİNİZ? (Dil okumak istemeyip öylesine başvuranlar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tytde ingilizce olmaması bence de çok saçma ama dilde 80 yapan adam azcık kasıp türkçe matematikte iyi yapsaydı önüne geçirmezdi 30 tyt neti 10 tane dil neti etmiyor herkesin sorumlu olduğu alanda en iyisini yapması gerekir ayrıca o adam seni geçse bile sana etkisi olmuyor tercümanlık tıp gibi değil ki 90 bin’e girmezsen tercih edemezsin diye bir kural yok sen 100.000 e gir istersen önündeki 99.999 sayısalcı tercih yapmazsa istediğin bölüme girersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theiceman07

Hocam bütün sene mat fen kasıyoruz çalışmadan giriyoruz yani bir zahmet dilciler çalışsın da önümüze geçsin. 1 yıl neye çalışır bir dilci anlamadım çöp gramerle 70 yaptım yani.
    Dostum senin dilde 70 net yapmış olman sınavda DİL ile alakası olmayan tüm öğrencilerin de aynı netleri yaptığı anlamına gelmez. Senin ingilizcen nispeten iyidir çünkü filmlerden, oyunlardan vs. aşinalık kazanmışsındır hiç çalışmadım diyorsan gerçekten ki zaten ben DİL'e ilk başladığımda 60 civarı yapıyordum. Şu an 70-75 arasında geziniyorum. TYT-YDT ikisine de eşit olarak ağırlık verdim bu arada. Benim ikisinde de iyi yapanlarla ilgili bir sorunum yok zaten. Asıl sorun vasatın altında netler yapan kişilerin DİL'de fulle yakın öğrencileri geriye atması. Bana mantıklı gelmiyor şahsen. YGS sistemindeki %80'lik oran hiç kaldırılmamalıydı. Böylece herkes gerçek sıralamasının ne olduğunu bilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equallyworthless -- 24 Haziran 2020; 11:26:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theiceman07

Şu direk ingilizceden türkçeye çevirme kısmı zordu da paragrafları sakince okuyunca çıkıyor. Kelimelerde de 1 yanlışım var onda da 3’ünü eleyip sıktım tutmadı
    Hocam tek sıkıntım gramer valla

Bakalim gorucez gerçi obp de kiriliyor pek bir şey beklemiyorum da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    30 net dil yapan adamın 80 net dil yapan adamı geçmesi mümkün değil bu farkı kapatması için yaklaşık 115 net daha fazla tyt neti yapması lazım ki bu imkansız. Senin için denedim; tytyi full, dili 30 yapan bir kişi 14000 gibi bir sıralama yapıyor ki oldukça kötü bir sıralama 120 net tyt yapmasına rağmen. Zaten dilden giren kaç kişi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ydt böyle ales tarzı zorlayıcı sözel mantık sorularıyla donatılmış olsa, yabancı diller edebiyatı da sorsalar hani şu zorunlu olarak dersini verdikleri dilcilere, o zaman mis gibi dökülürdü sayısaldan falan girenler. ben de giricem b planı amaçlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

Hocam o kadar kolay mi

Benim gramer dil bilgisi kötü ama okuduğunu anlama anlam çıkarma reading ve kelime bilgisi fena değil

Bakalim kac yapicaz

Alıntıları Göster
    İngilizce bilmeme rağmen 40 doğru yapmıştım tyt türkçesi gibi şaşırtma çok yani birbirine yakın doğru 2 seçenek var mesela 1 daha doğru olduğu için o doğru oluyor. Tabii öylesine girmem, ayt ten çıktan sonraki yorgunluk ve pek kasmamamda düşük yapmamda etken. Ben tyt türkçeyide 30 u nadiren geçerim bu türkçe bilmediğim anlamına gelmez. Demek istediğim ingilizcenin okuma anlamında test eder sadece ydt sınavı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByST7 -- 25 Haziran 2020; 10:29:8 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.