Bildirim
YDT'YE GİRECEK MİSİNİZ? (Dil okumak istemeyip öylesine başvuranlar)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gircem ben de böyle giren çok dilde ilk 1k nin %80i böyledir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
seneye ilk 100 için gireceğim _____________________________ -
Dediğinizi geçen yıl yaptım ben de. Ama şimdiden söyleyeyim AYT sonrasında gidip 2 saat YDT'ye girmek çok yorucu oluyor. Sınav esnasında fark ediyorsunuz. Haberiniz olsun gireceklere başarılar dilerim. _____________________________ -
Dil sınıfları dolu olmuyor genelde.
İngilizce bilen biri ydt den full çekebilir mi?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de girmeyi düşünüyordum. Ama dün akşam ayt sonrası onu çözcek istek kalır mı diye düşündüm baya. İlk 100 filan da bu sene hayal. Geçen seneninkini çıkarıp çözünce 70 yaptım ama neye çalışmak lazım onu bile bilmiyorum _____________________________ -
Ben burs için giricem sene başından beri 10 deneme attım boşa gitmesin .d
evet. c2 ingilizcem var toefl igcse falan girdim. 80/80 yaparım da tyt geri çeker beni _____________________________ -
İnş sayısalcılar bu sınava girmez. Sıralamanın anasını belliyorlar çünkü. Dilde 40 net bile yapamayıp derece yapan sayısalcıların olması çok saçma geliyor bana açıkçası. Keşke dildeki %80 oranı hiç değişmeseydi. _____________________________ -
Ayt den sonra cok yorgun olmazsam girecegim sayisalim belki tyt de iyi gelirse surpriz yasatir bana :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ∫ ∫ Ayrton SENNA was and will always be the best ∫ ∫
∫ ∫ Kimi-Matias Räikkönen [Iceman]∫ ∫
∫ ∫ Mika Häkkinen [The Flying Finn]∫ ∫
∫ ∫ Being second is to be the first of the ones who lose ∫ ∫
-
Ben gireceğim. Geçen sene 10k yapmıştım, bu sene kaç yapacam bakalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Eğer kafam çok yorgun olursa sallar geçerim. _____________________________ -
ingilizce seviyeni ögrenmek icin gidip 70 tl mi verdin otur evinde çöz?????????
bir de kafa dagıtacakmıs nasıl bir kafa dagıtmaksa o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaennn -- 24 Haziran 2020; 10:54:8 >_____________________________ -
ne farkeder adam zaten sayısaldan girecek bu sene de sıralamalar yükselecek hüüüüü neden bu kadar yüksek geldi diyecek dilciler
Ben girecektim kayıtta mal gibi fransızca işaretlemişim (nasıl oldu bilmiyorum) değiştircektim sonra annem değiştirme zaten korono var gerek yok o kadar vakit girmeye dedi ben de zaten sırf annem 80 yaptığımı sağda solda söylesin diye gircektim
Hocam bütün sene mat fen kasıyoruz çalışmadan giriyoruz yani bir zahmet dilciler çalışsın da önümüze geçsin. 1 yıl neye çalışır bir dilci anlamadım çöp gramerle 70 yaptım yani. _____________________________ -
Her ne olursa olsun bir adaletsizlik söz konusu. YDT kısmı eleyici olmalı. DİL'de 30 net yapan adam sırf TYT'de iyi yaptı diye neden benim veya 80 net yapan bir adamın önüne geçiyor? Sence bu mantıklı mı? TYT'ye 20 tane ingilizce sorusu eklense twitter'da günlerce ağlayacak sayısalcılar var.quote:
Orijinalden alıntı: Restrop
ne farkeder adam zaten sayısaldan girecek bu sene de sıralamalar yükselecek hüüüüü neden bu kadar yüksek geldi diyecek dilciler_____________________________ -
Hocam o kadar kolay miquote:
Orijinalden alıntı: theiceman07
Hocam bütün sene mat fen kasıyoruz çalışmadan giriyoruz yani bir zahmet dilciler çalışsın da önümüze geçsin. 1 yıl neye çalışır bir dilci anlamadım çöp gramerle 70 yaptım yani.
Benim gramer dil bilgisi kötü ama okuduğunu anlama anlam çıkarma reading ve kelime bilgisi fena değil
Bakalim kac yapicaz
Şu direk ingilizceden türkçeye çevirme kısmı zordu da paragrafları sakince okuyunca çıkıyor. Kelimelerde de 1 yanlışım var onda da 3’ünü eleyip sıktım tutmadı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
ingilizce seviyeni ögrenmek icin gidip 70 tl mi verdin otur evinde çöz?????????
bir de kafa dagıtacakmıs nasıl bir kafa dagıtmaksa o |
|
Hocam bütün sene mat fen kasıyoruz çalışmadan giriyoruz yani bir zahmet dilciler çalışsın da önümüze geçsin. 1 yıl neye çalışır bir dilci anlamadım çöp gramerle 70 yaptım yani.
|
|
Her ne olursa olsun bir adaletsizlik söz konusu. YDT kısmı eleyici olmalı. DİL'de 30 net yapan adam sırf TYT'de iyi yaptı diye neden benim veya 80 net yapan bir adamın önüne geçiyor? Sence bu mantıklı mı? TYT'ye 20 tane ingilizce sorusu eklense twitter'da günlerce ağlayacak sayısalcılar var.
|
Benzer içerikler
- fizik formülleri
- bir gün bir palyaço varmış bütün ağlayanları güldürürmüş
- türk alman üniversitesi yorumları
- altuğ güneş ne mezunu
- diplomat maaşı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt