Şimdi Ara

YDS Uzaktan Kurs Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Online YDS Center diye bir kurs varmış Hızlı YDS dersleri 2 gün sonra başlayacak. 1 ay önceki gramer konularını kapatmam için de videolar göndereceklerini söylediler 600 TL gibi bir fiyat biçtiler sizce derslerini almalı mıyım ? Sınava kadar faydası olur mu ?



  • Bende epeydir almak istediğim kurslar için bir kurum arayışındaydım. Bu süreçte arkadaşlarımdan olsun internet de bulunan yorumlardan olsun epey etkinlendim ama en en son İstanbul Boğaziçi Enstitütüsü nde karar kıldım. Hem kurslar epey uygun hem de memnun olan arkadaş sayım çok. Tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz97 -- 20 Mayıs 2019; 16:2:16 >
  • Ben Online YDS Center'ın hızlandırılmış yds kurslarına katılmıştım. Bu bölüm zaten kursun en önemli bölümü bence. Çünkü soru çözüm tekniklerini gösteriyorlar ve ydsde çıkan tüm soru tipleri ile ilgili detaylı soru çözüp analiz yapıyorlar. Bir de deneme sınavları yapıp bu sınavların çözümlerini yapıyorlar. Faydası olur mu diye sormuşsunuz. Kesinlikle çok faydası olur çünkü en önemli konular işleniyor bu bölümde. Ben sadece hızlandırılmış bölüme katılarak puanımı baya arttırmıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.