Şimdi Ara

YDS Online Kurs iki seçenek arasında kaldım . ( yunus hoca mı ?yds center mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Aralıktaki YDS sınavına girmeyi planlıyorum. Daha önce 30 almıştım. Aralıktaki sınav için kurs veren sadece 2 kurum var
    Bunlar
    - akindil yunus hoca
    - online yds center
    Bu iki seçenek'ten hangisini önerirsiniz.
    Yunus hoca diğer yds center daki hocadan daha iyi gibi geliyor bana ama sizlere danışmak isredim .
    Kullananlar olumlu olumsuz yorumlarını paylasirlarsa çok sevinirim.Cunku internette çok yanıltıcı şeyler de yazabiliyor doğru kararı vermek istiyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben online kurslar hakkında çok fazla araştırma yaptım. Hemen hemen tüm kurslarla görüşme sağladım. En son Online YDS Center'a kayıt oldum. Hem derse giren öğretmenin dersi anlatış tarzı, hem eğitim içerikleri, hem fiyatları hem de sundukları diğer imkanlar beni buraya yönlendirdi. Kaynak konusunda da derse giren hocanın kendi hazırladığı kaynakları kullanıyorlar. Bunları da öğrencilere pdf şeklinde gönderiyorlar. Oldukça fazla kaynakları var. İsteyene ufak bir ücret karşılığında kitap şeklinde de gönderebiliyorlar. Özellikle derse giren hocanın ilgisi çok yüksek. Ne derste ne de ders dışında hiçbir sorum cevapsız kalmadı.
  • selam hocam hangi kursu aldiniz. ben kendimi ydstime a daha yakin buldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: salakmisiniz1

    Bu mesaj silindi.
    Bu arkadaş Akademik batı dillerini övmek için foruma kayıt olmuş. Forumda iki adet mesajı var biri bu diğeri de yine akademik batı dillerini öven aşağıdaki mesajı.

    "izmir de okuyan kuzenim akademik batı dilleri izmir şubesine kayıt oldu. anlata anlata bitiremiyor kursunun güzelliklerini. ya ne var bu kursta dedim üşenmedim çıktım bizim fsm de varmış oraya görüşmeye gittim. kendi ingilizceme güvenmesem az kaldı kayıt oluyordum. anlatım teknikleri yenilikçi yaklaşımları kendilerine ait kitaplarıyla gerçekten anlattığının eksik olduğunu farkettim.kadiköye de açılmış diye duydum görüşme de. yakınsa gidip görüşmende fayda var. uzaksa uzaktan eğitimde var demişlerdi araştır öyle karar ver bence"




  • yorumlara çok güven olmuyor valla her yer reklam oldu geçen sene epey bakmıştım yorumlara güvenemedim birkaç yere yüzyüze görüşmeye gittim en iyisi öyle bence kursun enerjisi bile insanı etkiliyor olumlu veya olumsuz. sistem hemen hemen aynı zaten benim görüşmelerden aklımda kalan belki de sistemi farklı olduğu için dikkatimi çekmişti Akademik batı dilleri oldu bence gez bi dinle hepsini illaki aklına yatacak bir yer vardır
  • iyi bir kurs istiyosan aklında olan tüm yerlere gidip görüşmelisin. nette herkes en iyisi.
  • Online yds centerı tavsiye ederim. Eşim ve ben geçen yıl ingilizce ydsden sınava girmek için bu kurs ile hazırlanmıştık. İyi bir puan aldık. Tabii artık bu forumlarda herkes bir yeri övmüş doğru ya da yanlış bilinmez o yüzden en güzeli siz arayın konuşun aklınıza yatan en uygun yere kayıt olun, nerenin imkanları fazlaysa, hangi kursun demo dersini beğeniyorsanız onu seçin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.