Şimdi Ara

YDS nasıl geçti? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hgwxx/7

    Dediklerinize katılıyorum aynen. Bu arada hazırlık okumadan, lise ingilizcesi ile bu puanı almanız büyük başarı. Sizin ne kadar azimli olduğuzu gösteriyor. Bende 2. yabancı dile başlamayı düşünüyordum söyledikleriniz benim için ilham kaynağı oldu:) Teşekkürler..

    Aynen bir lise İngilizcesinin yardımı dokundu, üni.de gördüğümüze İngilizce dersi bile denmezdi, belki hazırlık okusaydım daha iyi sonuç elde edebilirdim ama olsun. Desteğiniz için sağolun, herkes bir şekilde elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ben iki yıl önce filan bu puanı alacağıma ihtimal vermezdim.
    Siz zaten 90 almışsınız, ikinci dile geçme vaktiniz gelmiş :) ayriyeten bunda size katkım olursa ne mutlu bana :) ben de İtalyancaya sempati duyuyorum ama o bir köşede bekleyecek bir süre sanırım.




  • @diminishedtriad

    cok fark yoktu bence onceki sinavlarda yine bilmedigim kelime azdı, ceviriler, diyaloglar vs gibi kisimlar abartılı sekilde.kolay paragraflar aynıydı.
    ben gramer phrase falan pek takmadigimdan her sinav aynı araliktayim sadece ilk yds bariz zordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz lise çıkışlıyım Üniversitede kopya ile ingilizceyi zorla geçtim ve 7 yıldır tek bir kelime ingilizce öğrenmedim. Haziran ayında Yüksek Lisans yapmaya karar verdim ve ingilizce derslerine başladım. Sınava girdiğimde A2 kursum devam ediyordu ve 30 aldım. (Sadece kendimi denemek için girdim) Ekim ayının sonuna doğru Yds kursum başlayacak. Sizce Nisan ayında 70 üstü alabilir miyim? Film izlemek dışında neler önerirsiniz?
  • Night- kullanıcısına yanıt
    @matthew__ Ben ilk defa süre bitmeden cevaplamayı tamamladım, bir de paragraflar kolay geldi. Herkes yüksek alınca, kolay sınava göre düşük aldım herhalde, şansımı kaçırdım diye düşündüm ama olsun bu puan da kafi gibi. İlk ydsnin zorluğuna katılıyorum, düşük puan almıştım.

    @Night- Bir gramer altyapısı oluşturman lazım. Ben de ilk sınavda 32 almıştım ama çalışarak üstesinden geliyorsun. Her gün kelime ezberlemeye çalış, bu çok önemli. Phrasal verb ezberle arada. Grameri pekiştirdikçe İngilizce makale oku, İngilizce herhangi yazılar da olur, gazete filan. Kurs da sana bir şeyler katacaktır. Bir de yds soru tiplerini bol bol çözmek, yds'de başarıya ulaşmak için en önemli şey. Çok da bilirmiş gibi konuşmak istemem, daha tecrübelilerin daha çok katkı sağlayacak önerileri olabilir. Başarılar.
  • Hocam gramerim iyi diye düşünüyorum ama kelime bilgim çok az. Ve çok zor kelime öğreniyorum. Öğrendiklerimi kullanamadığım için çabuk unutuyorum. Siz nasıl çalışıyordunuz kelime öğrenmek için mesela


    undefined



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night- -- 18 Eylül 2014; 0:05:34 >
  • Night- kullanıcısına yanıt
    Kelimeleri cümle içinde gördükçe kafanıza kazınır. Yani paragraflar, metinler okuyup, onları Türkçeye çevirmeye çalışırsanız, kelimeyi anlamıyla birlikte edinmiş olursunuz. İlk baş ezber demiştim ama ezberden öte, anlayarak kelimeyi edinmek demem daha doğru olur. Ben çokça cümle içerisinde kazandıkları anlama göre edindim kelimeleri. Bir de eş anlamlılarını edinmen lazım. Onun için de hazırlanmış kelime listeleri filan var nette. Eş anlamlıları da öğrenmen lazım. Gramerin iyiyse tamamdır, bence şöyle bir geçmiş dönemde çıkmış sorulara bakmalısın ya da yds test kitabı edinip soru çözmeye çalış. Ama grameri hiç tekrar etmediysen eksiklerin olabilir, bu konuda da iyi bir kitap edinebilirsin, gerçi kursta anlatacaklardır zaten. Gramerde de ufak tefek ama önemli ayrıntılar var. Kelime edinme işini soru çözerek de halledersin, bu da etkilidir.
  • Sadece evde çalışmak için YDS 7 kitaplık setini aldım Gramerde içeriyor ama zaten grameride yeni öğrendiğim için bilgilerim taze. Kurstaki hocalar gramer ve çeviri konusunda iyi olduğumu söylüyor. Sınavdada emin olarak yaptığım sorular sadece çeviriydi. Ama speakingde ve kelime öğrenmede yeterli değilim buda zaten gramerin önüne geçiyor. Teşekkür ederim hocam önerileriniz için test çözmek daha mantıklı gibi en azından soru tiplerine alışmış olurum
  • @ Night- Önemli değil. Aynen bu sınava çalışmanın en iyi yolu sık sık test çözerek, soru tiplerine alışmak ve çözümlerde hız kazanmak. Şimdiden başarılar dilerim.
  • Abim 70 aldı bi daha girip 90 alcam diyo sizce 70 kötü bir puan mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler en son lisede gördüğüm ingilizce ile sınava girdim, şu an üniversite 4. sınıftayım. Çalışma olarak sadece sınavdan önceki gün nisandaki sınavı çözdüm. Sonuç 47,5 puan. Sizce nasıl?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YDS Sorununuzu Çözüyoruz. Garantili Çözüm.
    AKADEMİK KARİYER YABANCI DİL TAZMİNATI DOÇENTLİK HAZIRLIK ATLAMA VE YDS İSTENİLEN TÜM ALANLARDA BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ. ÖSYM TARAFINDAN YILDA 2 KERE YAPILAN YDS SINAVLARINA BİZİMLE HER AY KATILMA ŞANSINIZ VARDIR.HIZLI ÖĞRENME TEKNİKLERİ ve SINAVA YÖNELİK ÇALIŞMA SİSTEMLERİ İLE KISA SÜREDE YDS ve MUADİLİ BELGELER ALMAK ARTIK ÇOK KOLAY . SINAVDA % 100 BAŞARI GARANTİSİ VERİYORUZ . DETAYLI GÖRÜŞME ve KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN SİZLERİ OFİSİMİZDE MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ.
    www.eflinas.com
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.