Şimdi Ara

YDS İstanbul Hazırlık Kursu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
9.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sedaozcan11 S kullanıcısına yanıt
    istanbul lisan merkezi kursuna yds için gittim. yds puanımı 42,5 tan 83,75e çıkardım. şiddetle tavsiye ederim. hocaları eğitimi ilgilenmeleri çok iyi. yds konusunda uzmanlaşmış, çok deneyimli hocalar ders veriyor. gerçekten memnun kaldım ve istediğim sonuca İLM sayesinde ulaştım.hocama ve kuruma teşekkür ederim sizlere de tavsiye ederim inşaallah sizede bir faydam dokunur arkadaşlar
  • YDS de başarısı oldukça yuksek olan kurum olan İstanbul Lisan Merkezini önermek istiyorum size. Uzmanlasmis kadrosu, deneyimli hocalariyla egitiminden ben cok memnun kaldim. YDS den ilk 56 almistim. ILM de YDS kursu aldiktan sonra 81.25 puan aldim. bu basarimin ortagi ILM. hepinize siddetle tavsiye ederim. tesekkurler ILM..
  • size katiliyorum bende Istanbul Lisan Merkezine gittim ve cok verim aldim. egitimden ayri ilgilenmelerinden ayri memnun kaldim. ben herekse ILM yi tavsiye ediyorum. YDS de başarısı oldukça yuksek olan kurum benim YDS de 85 almamda en buyuk yardimcim oldular:)
  • Selam arkadaslar.. Ucus okulunda pilotluk icin egitimim devam etmektedir. Ayni zamanda TOEFL skoruna ihtiyacim var. 75 in uzerinde puan almam lazim. Bu konuda ki tecrubelerinizi benimle paylasir misiniz? TOEFL icin iyi egitimi olan kurs tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.