Bildirim
Yazın Yazlık Asker Botu Giymek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
OLur neden olmasın ama sen yakıştığını düşün yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
OLur neden olmasın ama sen yakıştığını düşün yeter.
Sizlerinde fikirlerini almak istedim hocam.Ben zaten beğeniyorum botta yazlık olduğu için terleme ayak kokusu falan yapmaz -
Giy başkalarının fikri pek önemseme birazdan biri gelir neden askeri kıyafet giyiyorsun bile der. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Giy başkalarının fikri pek önemseme birazdan biri gelir neden askeri kıyafet giyiyorsun bile der.
Marmariste tatilde düşünüyorum yabancılarında ilgisi oluyor zaten böyle -
Elbiseleri yürüttün mü? -
quote:
Orijinalden alıntı: Indigo
Elbiseleri yürüttün mü?
Hayır.Aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Naykimayki
quote:
Elbiseleri yürüttün mü?
Hayır.Aldım.
Bunları parayla satmıyorlar ki.Hem havacı hem karacı nasıl oluyor? Ayrıca o yazlık bot beş para etmez birşey.
Bize askerde verilen giymekten bezdiğimiz elbiselere merak nereden geliyor anlamadım.Bir tek parkası ve kamuflajı işe yarar. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Naykimayki
quote:
Elbiseleri yürüttün mü?
Hayır.Aldım.
Bunları parayla satmıyorlar ki.Hem havacı hem karacı nasıl oluyor? Ayrıca o yazlık bot beş para etmez birşey.
Bize askerde verilen giymekten bezdiğimiz elbiselere merak nereden geliyor anlamadım.Bir tek parkası ve kamuflajı işe yarar.
Valla aldım hocam 40 - 60tl civarızevk diyelim seviyorum kışın hep giyerdim
-
Asker kaçağımısın?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X