Şimdi Ara

Yazılımcı: Almanya Batıyor, Amerika'ya gidicem. [Sol] Almanya'da çok saçma işler yapılıyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tabi yine sol yanı (aklının) ile yorumluyor. "İnsanlara sosyal yardım yapıyor" diye eleştirmiş. Ama sosyal yardımın en büyüğünü araplar afrikalılar alıyor. bunu belirtmemiş. 5 çocuklu arap ailenin 2023 de 7000 euroya kadar devletten para aldığı açıklandı. Bir belediye başkanı bunu belgesi ile ifşaladı. Ama solcu alman kafa , bu belediye başkanını ırkçılıkla suçladı.

yine benim burada uzun uzun yazdığım şeylerden bahsetmiş ki tabi üstü kapalı. Amerika'ya kaçacakmış. Muhtemelen imkanı olsa gidip aynı solcu kafa partilerden SPD , Grüne veya FDP partilerinden birine oy atacaktır.

Yalnız amerika'da invasyon vs demiş. Amerika'da invasyonu devlet yapmıyor. Yahudiler yapıyor. Gidiyorsun bir yatırım fonunda atıyorum VanGuard. diyorsun ki böyle böyle fikrim vardı ve şunu yaptım. yani projenin başarısı şu ürün, servis vs. Adam sana parayı veriyor tabi bir şartla ! senin şirketine hissedar oluyor.

başarılı oldukça büyümek istiyorsun ama yine paraya ihtiyaç duyuyorsun. bu sefersana BlackRock , StateStreet gibi diğer fon şirketleri çökmeye ... pardon kaynak sağlamaya başlıyorlar.

itşe amerikan innavosyonu bu.

Not: Almanya, 2019 da saf doğal rus gazın sıvı halde metrik tonunu 190 dolara alırken , bugün amerika'nın kaya gazının metrik tonunu 450 dolardan alıyor ki içinde diğer işe yaramaz gazlar da var ve bunları arındırmak için ayrıca işlemle hem para hem enerji harcayarak bunu yapyırosun.

Ayrıca Amerika, Ekrem operasyonu öncesi Trakya ve Güneydoğuda kaya gazı ve kaya petrollerinin işleme hakkını amerika'ya vermişti sene başında. (kaynak:https://bigpara.hurriyet.com.tr/haberler/ekonomi-haberleri/abd-ile-ortak-girisim-anlasmasi-diyarbakir-ve-trakyada-enerji-ortakligi_ID1609002/ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 10 Mayıs 2025; 11:50:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Baryamda Miami ‘ de 3 yıldızlı ve plajdaki havuzlu otelde kahvaltılı konaklama, üstelik direkt uçuş gidiş/dönüş uçak bileti de dahil 7 gece maliyeti sadece 49.000₺

Ameriga ucuz….

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Dünya'yı sömürüyorlar. almanya'nın böyle bir imkanı yok. amale gibi çalışıp üretim ekonomisinde 5 milyon arap ve zenci aileye her ay 5000 euro verip besleyemezsin. patlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.