Şimdi Ara

yazılım geliştiricisi olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım lise 3 öğrencisiyim ve yazılım geliştiricisi olmak istiyorum bunun için türkiyede hangi üniversiteler eğitim veriyor.

ciddi cevaplar bekliyorum.

A.Einstein
  • yazılım geliştiricisi olarak şunu önerebilirim liseyi bitirdikten sonra ancak yazılım mühendisliği dalını seçersen başarılı olabilirsin .

Orijinalden alıntı: avcu19

yazılım geliştiricisi olarak şunu önerebilirim liseyi bitirdikten sonra ancak yazılım mühendisliği dalını seçersen başarılı olabilirsin .

zaten amacım o ama şimdi hangi üniversiteler veriyor bu eğitimi.

A.Einstein
  • mühendislik fakültesi olan her üniversite verir bu eğitimi . ama yazılım işi mantık yani matematik gerektiren bi iştir . araştırman gerekir üniversiteleri burda var mesela yaz arama motoruna cıksın

http://www.2013mersin.net/yazilim-muhendisligi-taban-puanlari.html
  • sağolun şuanda veri dal seçtik ve ben veri tabanı programcılığı seçtim kafam basıyor işsiz kalma şansımın en düşük olduğu bir meslek zaten ama kötü yanı diploma puanıyla girmem lazım eml deyim sayısal dersimiz yok bu sebeple ygs de batarım.

A.Einstein
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım geliştirici gurubu
    geçen yıl açıldı
    Yazılım Geliştirme
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence ygs ye simdiden basla hem meslek lisesi isen m. t. o. k. var lys ile daha az bi puanla mühendisliğe gidebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.