Şimdi Ara

YAZILIM BİLGİSİ OLMADAN MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YAZILIM BİLGİSİ OLMADAN MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRMEK
    Mobil platformlar üzerinden reklam, ürün ve hizmet pazarlamak, oyun, eğitim ve iş hayatına yönelik uygulama satışı, Mobil platformları bugün en kârlı endüstrilerden biri haline getiriyor, bununla birlikte, pek çok yeni girişimci, herhangi bir yazılımcılık geçmişi olmamasına rağmen kendi uygulamalarını oluşturmanın yollarını buluyor. İyi haber şu ki, yeni beceriler öğrenerek, doğru ekibi yaratarak ve hatta doğru web tabanlı araçları kullanarak mobil uygulama endüstrisine adım atmak mümkün.

    Konu hakkında detaylı bilgi içeren makaleye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: http://www.ihracat.co/2017/02/yazilim-bilgisi-olmadan-mobil-uygulama_3.html







  • Kod ve yazılım öğrenmenin hızlı yolları:
    Bir Yazılımcıdan ya da kod ekibinden hizmet almadan, para harcamadan bir mobil uygulama oluşturmak isterseniz, bazı basit ama bu tip kodlamaları kullanan programlar aracılığıyla hızla ve etkili uygulamalar geliştirebileceğiniz programları ve yazılım kodlarının temel bilgilerini öğrenmek kullanışlı olacaktır. Kodlama, pek çok açıdan, yeni bir dil öğrenmek gibi. Bu beceriyi öğrenmek belirli bir süre gerektirebilir, ancak Codecademy gibi okullar, kendi hızınızda yapılan veya DevBootcamp, yani 16 haftalık yoğun bir okul sayesinde çok kısa ve tabiki azimli olmanız şarıyla sizi bir kod yazılımcısı haline getirebiliyor. (www.ihracat.co)

    Bir uygulama oluşturmak için yeterli kodlama bilgisi öğrenmeniz, ürününüzü oluşturmanıza, satış işleminizi hızlandırmanıza ve aynı anda gelirlerinizi artırmanıza olanak tanır. Buradan, kodlama dünyasına adım atabilir veya uygulamanızı daha karmaşık özelliklerle donatmak için bir geliştirme ekibi kiralayabilirsiniz. Kod öğrenme, uygulamanızın (mobil yazılım) genel işlevini daha iyi anlamanızı ve yeni özelliklerle geliştirmenizi sağlar.

    Konu hakkında detaylı bilgi içeren makaleye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:http://www.ihracat.co/2...an-mobil-uygulama_3.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.