Şimdi Ara

Yazılan kodu virüs programının tehlikeli olarak görmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün kronometre yapmaya çalışırken Kaspersky Kronometre.exe'ye tehlike uyarısı verdi.Bu arada ben exe formatına falan dönüştürmedim,zaten ne olduğunuda tam olarak anlamadım Virüs programları bölümüne baktım az önce,yazdığı kodları komple virüs olarak görüp sildiğinden falan bahsediyor birisi.Siz ne yapıyorsunuz?



  • Bir yazılımcının kaspersky kullanması da ne bilim.
    Lisans basıyoruz yazılımımıza o zaman bu güvenilir bir kaynak diyor.Olan tamamen yazılım lisansında bitiyor.
  • Sorun zaten daha bir programa dönüştürmemiş olmam.VS2019'da form uygulamasında 3 buton 1 label koyup denemek için debug ettim ondan sonra oldu.Zaten yazılımcıda sayılmam daha başındayım.Debug yaparken ".exe" olarak mı görünür?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethnicity -- 10 Temmuz 2020; 12:33:3 >
  • Visual studio ile debug yaptığında , proje klasöründe, "bin" klasörü içinde, "debug" klasöründe bir exe oluşturulur. Ama böyle olması senin orada ki exe'yi yayınlaman gerektiği anlamına gelmez çünkü çok fazla zaafiyet oluşturur. Yani debug aslında yaptığın programın bir ön çalışması. debug olarak çalıştırmasan da projeyi "build" yaptığın anda o exe yine oluşur.

    Önceki mesajımda da bahsettiğim gibi antivirüs programlarının bir çoğu bu durumdan tetiklenebilir. O yüzden bir yazılım bittiğinde genelde yazılım lisanslaması yapılır bunun çok farklı yöntemleri var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kangroo

    Visual studio ile debug yaptığında , proje klasöründe, "bin" klasörü içinde, "debug" klasöründe bir exe oluşturulur. Ama böyle olması senin orada ki exe'yi yayınlaman gerektiği anlamına gelmez çünkü çok fazla zaafiyet oluşturur. Yani debug aslında yaptığın programın bir ön çalışması. debug olarak çalıştırmasan da projeyi "build" yaptığın anda o exe yine oluşur.

    Önceki mesajımda da bahsettiğim gibi antivirüs programlarının bir çoğu bu durumdan tetiklenebilir. O yüzden bir yazılım bittiğinde genelde yazılım lisanslaması yapılır bunun çok farklı yöntemleri var.
    Kaspkersky ticket açmıştım,oradan yönlendirdiler istediğim klasörü güvenli klasör olarak gösterebileceğime dair.Şu an için sorun yok.Açıklama için ayrıca teşekkürler.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.