Şimdi Ara

YAZIKLAR OLSUN TELEKOM <çözüm telekomdan geldi> (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: harun.dll


    quote:

    Orjinalden alıntı: fenomenhaa

    quote:

    Orjinalden alıntı: pcpratik_editor



    benim anlatmak istediğim doymayan bir milletiz doymayı öğrenmeliyiz.. senin verdiğin örnekte şuna dayanıyor bir atasozu vardı "tavuk kaza bakmış şeyi çatlamış" yani sen zengin komşunun lüks evine bakacağına , geçmişte mağradan çıkıp apartmana geçmişin ona bak.. ayrıca çok yakın bir zamandada 2mbit çok cuzzii olacak canım ülkemde hiç merak etmeyin siz



    Arkadaş haklı bu bile büyük ve güzel bir aşama birçok insan netle tanıştı ve sevdi tabii yüksek hızlar da iyi olur ama zamanı var daha...

    Böyle yazılar yazıldımı gerçekten bunları hakettiğimizi düşnüyrum..Öncelikle kimse bu ülkede babasının hayrına hizmet yapmıyor..Eğer tt adsl hizmeti veriyorsa çatır çatır dünya standartlarının kat ve kat stünde tatmin oluyor karşılığında da dünya üzerinde ki en iğrenç hizmeti veriyor..2 gündür sayfa yapmak için yaptığım refreshelrin haddi hesabı yok indirme hızım sapıtık 3mblık dosya için flahgete ile 30 dak. bekliyorum..Rezalet..Ve bazı arkadaşlar diyorki bunada şükretmeliyiz..Komik gerçekten komik..


    Sendeki yerel bir sorun sanırım. Yoksa download konusunda ben daha hiç sıkıntı çekmedim.

    Bir de şu var acaba bana şahsen 256 çok rahat yetiyor. O kadar da çok kullanıyorum neti. Sabah akşam download yapsak nolacak bi yerden sonra insan kesiliyor ve adsl boş yere durmaya başlıyor. Bunca çok kişi istiyor ya acaba onlar çok mu download yapan kişiler yoksa sadece internette sörf yapıyorlar da geyiğine mi 512 istiyorlar. Onlar 512 ile 256 arasındaki farkı anlayamazlar ki sörfte.

    Bir de şu olasılık var. Bu kişiler internete direkt ADSL'den bağlanmış kişiler olabilir. Hayatında GPRS ve Dial Up görmeyen adam yavaş bağlantıyı kopmayı nerden bilecek.



    +4636543




  • fenomenhaa bu forumda yada sanal ortamda ne seninle ne başka birisiyle en ufak bir husumetim , birine karşı dargınlığım kırgınlığım yok bunu bütün samimiyetimle söylüyorum.. aksine bana düşmanlık yapana gül uzatırım

    eğer benim şimarik çocuk lafım hakaretse inan bana senin mesajlarının çoğunda bundan daha ağır hakaretler var..

    sen her tartıştığın insanı yada düşüncene ters düşen insanı "acaba bu benim düşmanımmı" diyemi düşünüyorsun. son yazdığın mesaj beni üzdü gerçekten... tartışmayı kapatmak istiyorum sen devam ettiriyorsun.. sorular soruyorsun beni haksız göstermeye çalışıyorsun bende haliyle cevap vermek zorunda kalıyorum. yukarıda bilgilerimi nereden edindiğimi yazdım neden hep yazdığım şeyleri tekrar tekrar soruyorsun anlamıyorum..
    ayrıca ADSL in her alanda geliştiğini yazdım fakat sen anlamamakta diretiyorsun.. ben diyorum her alanda büyüdü git araştır sen diyorsun yok ben araştırmıyorum sadece üye sayısı arttı diyorsun.. sonrada sen benim düşmanımsın diyorsun




  • Çok komik muhabbet olmuş be

    Ylanız kontendoo'yu neden anlamak istemiyorsunuz ben de onu anlamıyorum. Herkes ister daha hızlı olmayı ama, bunu 3-5 günde bir topic açarak, ağlayarak, zırlayarak, topicler açarak, telekoma banlar yaparak dile getiren çoluk çocuk kısmısına ben de karşıyım. Sanırım kontendoo da bu kişilerden bahsetmiştir.

    Adam 2 laf edemeyen, tek marifeti sayfayı banlarla doldurmak olan veletler, biz dial uplarla sürünürken (cebelleşirken) yerlerde sürünüyorlardı (emekliyorlardı).
  • quote:

    Orjinalden alıntı: harun.dll

    Çok komik muhabbet olmuş be

    Ylanız kontendoo'yu neden anlamak istemiyorsunuz ben de onu anlamıyorum. Herkes ister daha hızlı olmayı ama, bunu 3-5 günde bir topic açarak, ağlayarak, zırlayarak, topicler açarak, telekoma banlar yaparak dile getiren çoluk çocuk kısmısına ben de karşıyım. Sanırım kontendoo da bu kişilerden bahsetmiştir.

    Adam 2 laf edemeyen, tek marifeti sayfayı banlarla doldurmak olan veletler, biz dial uplarla sürünürken (cebelleşirken) yerlerde sürünüyorlardı (emekliyorlardı).

    demekki yazdıklarım okadarda anlaşılmaz değilmiş.. anlayanlarda var yani.




  • 2 sayfayıda bastan sona okudum ve ne kotu ki iki tarafında haklı oldugu nadir durumlardan bir tanesi yasanmısh....
    kurum tarafından ele alınacak olunursa sorunlar yok degil, elbetteki en iyi hizmeti vermek ister fakat elinde

    olmayan sebeblerden veremezz (bu cok fazla sadece geliri olsa dai alsılamayacak engeller muhakkak cıkar

    (eger internet bir gucse bilgiye ulasmada en onemi kaynaklardan biri ise ,bu gucu kullandırmamak icin

    ugrasanlar yolumuzu tıkamaya calısanlar mutlaka olcaktır ki bunun en onemli ornegi baglantılarda ki

    1/4 oranini bize tasis etmis olanlar ki ( TR'nin kararı oldugunu zannetmiyorum ) ki bunu biraz dha acarsak
    256 DINLE 64 KONUSHdur ama isin aslı bunu bisimde bogle kabul etmemizdir ))

    kullanıcı tarafı ıse tam bir cıkmazlık.... ıcınde geliri avrupa sewiyesine gore oldukca dusuk olan ve gelirinin

    buyuk bir yuzdesini alacagı hizmet icin vermekden cekinmeyen ama diger tarafa baktıgında ise ayni oranları

    verenler cok daha hizmet alabiliyorken ben neden bunu almak zorunda bırakılıyorum demesi ve dahasi bunun
    gibi cokca seylerle muhattab bırakılması ....

    ve son olarak kimse beklemek istemez ne DL yaparken ne baska ,TR'de degil bizden kat be kat daha yuksek

    baglantıları kullananlarda dahasını ısteyecekdır nedeni cok basit aslında harcanan zaman cok degerli

    oldugundan,hayat dewam ederken kimse cook degerli zamanını bekleyerek gecirmek istemez her sey icin bu bogledir ....




  • neyse arkadaşlar ben şahsen ikna oldum artık o arkadaş çok haklıymış.uyuyuncea kendime geldim.


    yalnız biraz düşündümde biz bu 256 k lık adsl i hak etmiyoruz.bakın arkadaşlar adsl imizde bir sorun olduğu zaman hemen destek hattını arıyoruz.oradaki insanlar bizim adsl imizle uğraşmak zorundamı.niye rahatsız ediyoruz zavallı memutlar.onların işi mi bizimle ilgilenmek.zaten yazık değilmi sabahtan akşama kadar çalışıyorlar az maaş alıyorlar ne olmuş ping i bilmiyorlarsa yani.herkes bilmek zorundamı.



    birazdan tt ye bir e-mail göndereceğim.çünkü vicdan azabı hissediyorum.bu gönderdiğim mail de türkiyedeki adsl hizmetinin iptal edilip dial up a dönülmesini isteyeceğim.ve bu dial up bağlantının saatinin 29 milyon olmasını isteyeceğim.sanırın adsl teknolojisi erken gelişti bu ülkede şu an için buna gerek yok.boşu boşuna ülkenin kaynakları israf ediliyor.beni aydınlatan herkese teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.